Şimdi Ara

Açık adres tarihe karışıyor: Adres Kodu geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
5.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uygulama nasıl işleyecek bekleyip göreceğim

• Baskasinin yaninda acik adres vermenin neyinden cekiniyorsunuz? Yanindaki adamin niyeti bozuksa o 9 hane rakami ezberler, veya cebiyle ses kaydi yapabilir, hic olmadi seni evine kadar takip eder.

Yine milyonlarca tlnin bosa gittigi buyuk ihtimal vurgun yapildigi bir proje daha.

• Boş iş

Fuzuli iş yükü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Uavt 10 haneli yanlış hatırlamıyorsam bu 9 haneli olacak demişler. Bence de Mevcut daki UAVT kullanılabilir.

Aynen baktım şimdi hocam, 10 haneli. Aslında UAVT kullanılsa hatta UAVT verilirken tapudaki Zemin ID ile de aynı olsa. Tapuda ayrı, belediyeden ayrı, şimdi bununla ayrı numaralar kafa karıştırıyo, tek numaralı hale gelse güzel olur.

• https://adreskodu.dask.gov.tr/ Buradan kodunuzu öğrenebilirsiniz.

• Posta kodu garabeti neydi öyle. İyi olmuş. PTT değişim içinde midir, yöneticisi falan mı değişti nedir, güzel işlere imza atmaya başladı. e-tebligat, adres sistemi iyi oldu.

• Vergi kokusu alıyorum ,hadi hayırlısı!

• Gayet iyi bir girişim... Adres vermekten aciz gerizekalılar eleştirir tabii ki, ama komplo teorilerindeki gibi chip takmak lazım bu cahil sığırlar topluluğuna...

• adreskoducevir.com acilir yakinda, o kodlar ve adres veri tabanini caldiririz gibime geliyor

• Bunun neticesinde ne güvencemiz olacak ... kargolar daha mı hızlı gelcek veya kaybolmayacaklar mı :)!? Bunun yerine kargo firmalarına ayar kulak bükme daha çok işe yarardı. Küçük esnafın sindirilmesi gibi işi layıkıyla yapamayan firmayı kapattırın aynı iş kolunda ruhsattı belge vermeyin açtırmayın.

• Sorguladım 10 haneli bir kod çıktı..... :)

• Teoride güzel ancak pratikte oluşturacağı külfeti düşünmek bile istemiyorum 

• Başkan çok boş laf söylemiş kötü niyetli biri varsa ortamda zaten kodu verince yine bulur sizi  

• asenler kullanıcısına yanıt
    Burası 10 haneli kod veriyor bu haberde bahsi geçenden farklı gibi duruyor.

• Atatürk'ün adını sokaklardan, caddelerden silmek istiyorlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 13 Aralık 2020; 14:1:44 >
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt
    Posta kodu ile posta kutusu farklı şeyler
  • asau kullanıcısına yanıt
    euahhahaah şizofrenlikte yeni seviye!

• Vergisi ne kadar? 

• Posta kutusu ile posta kodu aynı şeyler değil.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.