Şimdi Ara

aciiiil ROG mu yoksa monster mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha doğrusu sizce istanbul bilişime güvenmelimiyim ? ikincisi ise arasında kaldığım iki ayrı canavar .

http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-g-series-g750jw-db71-notebook-fiyati,62524.html
    http://www.pcdepo.com/asus-g-series-g750jw-db71-notebook

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=464069&kat=6453&lang=tr-TR#.VAEe2PmSyLs

farkları monster i7 4710 mobil işlemciye sahip asus ise 4700 ekran kartları ise monster 870m e asus ise 765m e monster bi tık fazlası ama
    gönül istiyor ki o tasarım rog u almak ama monster da özellik açısından bi tık üstte ben karar veremedim bide size sormak istedim şimdiden teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graphak -- 30 Ağustos 2014; 4:28:40 >

• ekran kartlarını incelemedin sanırım. başka diyeceğim bişey yok. monster alır götürür.

edit : 780m, 870m'den daha iyi bir ekran kartı imiş sazan gibi atlamış oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitik. -- 30 Ağustos 2014; 5:33:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi tık değil 20 30 tık önde 870m. Tulpar döver.
  • Monster tokatlar hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim hepinize asus çocukluğumun hayalıydı rog ama monster donanım olarak daha güzel evet haklısınız monster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graphak -- 30 Ağustos 2014; 12:49:42 >
  • Arkadaslar Asus ile monsteri karsilastirmak bile basli basina bir hatadir. Asus rog mercedes ise monster daha iyi ozelliklere sahip cinli bir araba gibidir. daha ucuz ve ustun ozellikli gibi gozukebilir ama performansa gelince mercedes gecer.

Aynen o sekilde islemcisinin 4100 yerine 4000 olmasi hicbir anlam ifade etmiyor. O islemciyi soguk tutacak fan sistemi, kasa yapisi, havalandirma deliklerinin konuslandirilmasi, icindeki bakir isi iletim mekanizmalari... bunlarin hepsi yillarca muhendislik calismalari , milyon dolarlar sonucu ancak ciddi tecrubesi ve parasi olan firmalar tarafindan gercek anlamiyla ise yarar sekilde yapilabilir. monster dediginiz firmanin asus republic of gamersi yaninda hicbir sansi yok.

Laptop sadece islemci ram ekran kartindan ibaret degildir. Onlarin duzgun calismasini saglayacak kasa iscilik dayaniklilik uzun vadede laptoba vereceginiz parayi belirlemesi gereken parametrelerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orss -- 1 Eylül 2014; 5:20:35 >
  • orss kullanıcısına yanıt
    Hocam monster kendi kasa üretmiyor ki. Clevo msi kasası falan kullanıyor. Asus rog çok iyi bir kasaya sahip evet ama Türkiye'de aşırı pahalı. Bunun fiyatını görünce içim gidiyor valla
  • orss kullanıcısına yanıt
    dediğinize katılıyorum ama aradaki ekran kartı farkı çok ağır. 765M vs 870M
    Monsterlarda o kadar sorunlu cihaz değiller.
    SSD varmı bakmadım ama bence her oyun bilgisayarında hatta her bilgisayarda artık SSD OLMALI!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.