Şimdi Ara

ACİİİİL: bilgisayarda youtube videolarını cep kalitesinde izlemek ????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internete vodafone cepneti bilgisayara bağlayarak giriyorum .. yani çok yavaş ..

hatırladıgım kadarıyla youtube videolarını bilgisayarda iken telefondan bağlanıyo gibi gösterip tel kalitesinde izlemeye veya indirmeye yarayan bi program vardı..

ismini bilen hatırlayan veya başka bi tavsiyesi olan varmı ????

• Opera'nın Youtube indirme eklentilerinin birinde 3GP indirme seçeneği vardı, ya da SaveFrom.net helper eklentisinde de vardı.
  • alternatif: realplayer indir. intrnet tarayıcından iizleyeceğin videoyu youtube tan bul link i kopyala realplayer ın tarayıcısına yapıştır www yi sil m.youtube şeklinde olsun bas enter a seç video yu bekle o açılır ve izlersin. cepnetçiyim ben öyle yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akh-ism -- 9 Ağustos 2012; 16:46:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ibrahimdevrim nikli arkadaşın yöntemini dene istersen. işini görür:

quote:

Real Player SP programını indireceksin;http://www.gezginler.net/indir/realplayer-sp.html

programı kurduktan sonra açıyorsun, sol üstte real player logosu var, orada program menüsü var,

Oradan "file" tıkla, ardından "open" sonra link yazabileceğin bir kutu gelecek oraya

m.youtube.com yazacaksın, ardından izlemek istediğin videoyu yazıyorsun,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 9 Ağustos 2012; 18:14:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.