Şimdi Ara

ACIBADEM TIP'TA OKUYAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acıbadem tam bursluya puanım yetmiyor ama "Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Bursu" diye bir durum var,

"Tıp Fakültesi’ne %50 burslu olarak yerleştirilen öğrenciler aşağıdaki koşulları sağlamaları ve ilk kayıtta ilgili belgeleri ibraz etmeleri halinde geri kalan eğitim ücretinden muaf kabul edilerek %100 burslu okuma hakkı elde edebilirler."

deniyor, ben bu koşullardan "Fransız Bakaloryası diploma notu en az 14 (Türkiye’deki liseler tarafından verilen ve Fransız Bakaloryası ile denk en az 70 diploma notu) olan öğrenciler," bunu karşılıyorum

Acıbadem'de okuyan ve bu konuyla ilgili bilgilendirme yapabilecek olan varsa bir bakabilir mi?

Önce kazanıp sonra burs olaylarına girmek istemiyorum, devlette gayet iyi tıplara puanım yeterken birden 44.000 ödemek zorunda olduğum bir duruma düşmeyeyim. Şimdi beni kabul ederler ise bursum ne gibi durumlarda iptal olabilir onu merak ediyorum

• Up
  • Takip.
  • kayıt sırasında bunu belirtiyorsunuz ve bursunuz tam bursa çevriliyor . bana bu şekilde söylendi . koç'ta da bu şekildeydi bir dönem ama hala öyle mi bilmiyorum . en doğru bilgi için tercih günlerine gidebilirsiniz eğer istanbuldaysanız
  • berryrreb kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim hocam, başvurmak konusunda kararsızım okulla görüşsem iyi olacak heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadesofcool kullanıcısına yanıt
    neden kararsızsınız ? çok güzel bir okul bence . hem kampüsü hem de eğitimi , imkanları .
    Ben Marmara tıp istiyorum hocam, garanti olsun diye başvuracaktım (başvurabilirim de hala emin değilim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    anladım . ikisi de çok iyi okullar pişman olmazsınız bence hangisini seçerseniz seçin . hangisini istiyorsanız o olsun
    Çok teşekkür ederim, sizin de gönlünüzce olsun
    acıbademdeki burs koşulları ile ilgili içerenköy'deki kampüse gidip okuldan bilgi almanızı öneririm. hatta yazılı belge, döküman ve broşür varsa alıp onları detaylıca incelemelisiniz. sonrasında yapılan anlaşmaların detaylarını içeren mümkünse ıslak imzalı belgeler alıp saklamanız iyi olur.
    vakıf üniversitelerinde ilk üç tercihe bizi yazın (%100, %50, %25) biz her türlü sizi %100 okutacağız diyip yan çizenler bile oluyor.

ilk 3 yılınız içerenköydeki plazada a blok 2. katta geçer, klinik yıllar olan 4 5 6 da çoğunlukla halkalı'daki yeni hastane'de geçer.

marmaraya gitmenizi öneririm. bu marmara ve acıbadem özelinde değil, özel tıp ve devlet tıp arasındaki genel geçer koşullara bağlıdır.

bu konuda daha önce başka bir başlıkta şöyle yazmıştım:

özel okullar hakkında
    özel üniversitede okumanın tıp için önemli dezavantajları vardır
    4 5 6 sınıflarda göreceğiniz hasta sayısı ve çeşitliliği devlet fakültelerine göre çok daha azdır.
    hastaya doğrudan müdahale ve temas kısıtlıdır, özel hastaneye gelen hasta, stajyer bana dokunmasın diyebilir. şu ana kadar çokça demişliği vardır.
    sirkülasyon fazladır, 20 30 yıldır aynı fakültede binlerce hekim yetiştirmiş deneyimli akademisyenler bulmak zordur. diyelim ctfden süper bir dahiliyeci transfer edilmiştir ama pediatri kadroları zayıftır.
    hangi vakıf üniversitesinin ne zaman kapanacağı belli olmaz
    ama özel üniversitelerde amfiler konforlu, hastaneler temiz görünür.
    bunlar benim için öne çıkanlardır. dikkat etmenizi öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkalenfosfataz -- 14 Temmuz 2017; 19:22:47 >

• alkalenfosfataz A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için, ilk etapta Marmara var aklımda umarım girebilirim
    durum kritik ise altını iyi doldurmak lazım.
    eğer odak istanbul ise, ne yazık ki ctf itf marmara dışındakiler çok akıl kârı değil. bu üçünden sonra istanbul dışına çıkmak daha mantıklı olabilir.
  • alkalenfosfataz A kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam özellere ya da sağlık bilimleri / medeniyet kısmına pek bulaşmak istemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.