Şimdi Ara

Acı haber İzmir'den geldi: 1 Şehit!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Deniz Piyade Er Emre Günalay, nöbet değişimi sırasından silahının kazayla ateş alması sonucu şehit oldu.

İzmir'in Foça İlçesi'nde, vatani görevini yapan Deniz Piyade Er Emre Günalay (21), nöbet değişimi sırasından silahının kazayla ateş alması sonucu şehit oldu.
    Foça Amfibi Deniz Piyade Tugay Komutanlığı'nda görevli Deniz Piyade Er Emre Günalay, iddiaya göre dün nöbet değişimi sırasında arkadaşıyla şakalaşmaya başladı. Bu sırada ateş alan silahtan çıkan kurşunun karnına isabet ettiği Günalay, olay yerinde şehit oldu. Şehit erin cenazesi toprağa verilmek üzere askeri uçakla memleketi Eskişehir'e gönderildi. Şehit Er'in cenazesinin cumartesi günü öğlende Reşadiye Camisi'nde düzenlenecek askeri törenin ardından Kanlıpınar Şehitliği'nde toprağa verileceği öğrenildi.

quote:

internethaber

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hep kaza olur zaten doğudakinede kaza afyondaki cephanelikte kaza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaybe uzun zaman sonra batıdan şehit haberi, doğudakilere o kadar alıştık ki, aman bişe demiyim süreç zedelenmesin
  • Yok artık.. Düşünsenize yanlışlıkla olmuş birşey.. Bir anda, hiç beklemediğin anda çok değişik şeyler yaşıyorsun.. Yere düşüyorsun. Ama artık bunları farketmiyorsun bile.. Dışarıda olanların hepsinin dışındasın, o an kalan son hayat parçanda ne düşünüyor olacaksın acaba.. Hayat çok zor, Allah rahmet eylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackkan -- 26 Aralık 2014; 23:26:57 >
  • Çok güzel vatan borcu ödenmiş oldu. Böyle vatanında borcunda...
  • Şehit olmak degil bu ölmek

• Kusura bakmayinda boyle hatalar niye batida olmuyor da benim guzel ulkemde oluyor. Bizde egitim yok anasini satayim. Insan cani o kadar ucuz ki. Bu normal geliyor bana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aklım gitti akraba var İzmirde askerlik yapan
  • Bu şimdi şehitlik mi oluyor?
  •  Acı haber İzmir'den geldi: 1 Şehit!

ayakta beyaz atletli olan arkadaşmış. Allah rahmet eylesin.

77 gün sonra tezkere alacakmış.
  • La bizim orda olmuş
  • şehit olmak allah yolunda ölmektir yalan yanlış konuşmayın
  • Zorunlu askerliğe bu yüzden karşıyım turkiyenşn her yerinden tiş tip insanlar geliyor, koca adam olmuşsun silahla şaka olmayacağını anlayamamışsın.

• Ne Şehidi ne Şehidi ?

Kimse kendini kandırmasın bos yere öldü . Daha silah tutamayan adamı asker diye koyuyorlar . La ayıptır günahtır ya

• FırtınalıDenizinYolcusu kullanıcısına yanıt
    Ulan beğenmiyorsan defolup gidersin. Burda vatanın ne suçu var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sahîpkıran

Zorunlu askerlik, denetimsizlik, yetersiz eğitim, dayak varken hala nasıl kaza denebilir buna? Asker ocağı, vatan borcu denip yollanan emanet gençlerin cenazeleri dönüyor. Geçenlerde komutanın dövdüğü er felç oldu. Üstelik komutanına bel fıtığı olduğunu söylemesine rağmen dayak yemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FırtınalıDenizinYolcusu

quote:

Zorunlu askerlik, denetimsizlik, yetersiz eğitim, dayak varken hala nasıl kaza denebilir buna? Asker ocağı, vatan borcu denip yollanan emanet gençlerin cenazeleri dönüyor. Geçenlerde komutanın dövdüğü er felç oldu. Üstelik komutanına bel fıtığı olduğunu söylemesine rağmen dayak yemiş.

hayranım ben bunlara

• Kendini nasil vurmus

Allah rahmet eylesin

• quote:

%50 lik kısım geldi.
  • bunalıma girip intihar eden askerlerimizin haberleri genelde bu şekilde olurmuş.

Allah rahmet eylesin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.