Şimdi Ara

Açı denemeleri sizce nasıl ?s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli uğtaştırıcı problem kaç sayı alabilir tarzı sorular baya bir orjinal sınavdan uzak kafada.Bu benim görüşüm sizin görüşünüz nedir ?
    Zor matematik denemesi istiyorsanız bunlara girin arkadaşlar sorular kalitesiz zor ama baskıyı hissediyorsunuz aynı ygsdeki gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaman kaybı

• quote:

Orijinalden alıntı: BlueCrownx

Zaman kaybı

kesinlikle hocam ama şu için girilebilir sorular kalitesi uğraştırıcı ve vakit yiyici bu yüzden sınavda stres yapmanıza neden oluyor bu açıdan iyi bence sınav hakimiyetinizi geliştiriyorsunuz
  • Hocam en sonki yks denemesine girdim matta lti yoktu ama bayağı zordu fazla zaman var diye bazı soruları şıklardan deneyerek gittim geo da çember soruları beni çıldırttı 33d 2y 32,5net yaptım fenden ise 24 net yaptım (henüz lys fiziğe başlamadim kimyada dengeyi tekrar etmedim, biyo 12d 1 boş )

Bence zaman kaybı ÖSYM böyle bir sınava benzer birşey yapmaz , yani yaparsa da çalış hocam

• Geçen sene çok kötüydü de,bu sene 3 denemesine girdim dershanede 2 tanesi normaldi,3.Merkezi olan sınav matematikleri baya uğraştırıcıydı,tytsini beğendim sosyalde felsefe dinde güzel sorular vardı,yks matı eh,ne kadar zaman alabileceğini,uğraştırabileceğini gösterdi adamlar.

Tyt denemeleri güzel zaman kaybı olduğunu düşünmüyorum,2.oturum matı lti eklendikten sonra çok uğraştırıcı gelmeye devam ederse evet bazı soruları gereksiz,yine de zamanla geliştirici olabilir,moral bozmadan çözmeye çalışmak az da olsa bir şeyler katacağını umuyorum,geometri soruları da genel olarak zor değildi,çoğu çözülebilir.(Yine de geometri yks kısmında 2-3 tane sağlam soru var gibiydi) En azından "tamam yea matematik yapabiliyorum" kafasındaydım açının son denemesi kısmen bu düşünceyi göturdü,eski sınavdaki(lys) ilk 20 soru,ygs tarzı sorularda hala yeterli değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocodale10 -- 29 Aralık 2017; 19:36:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.