Şimdi Ara

Acer Yeniden Başlatma ve Siyah Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar bugün Acer markasından AN517-41 modelinde bir laptop aldım. Aldığım laptop freedos olarak geliyordu ve laptop'a windows yüklemeyi kendim yapmam gerekiyordu. Yaklaşık 20 yıldır bilgisayarlara windows yüklüyorum ve hiç bir ayarın yanlış olmadığından eminim. Fakat aldığım laptop'ta şöyle bir problemle karşılaşıyorum. 


    Bilgisayar hiç bir şekilde içerisinden yazılımsal olarak yeniden başlatılamıyor veya kapatılamıyor. Bios'tan Save & Reboot dediğimde klavye ışıkları açık kalıyor bilgisayar çalışıyor fakat ekran siyah kalıyor.


    Bios'tan Save & Shutdown dediğimde klavye ışıkları sönüyor, bilgisayar kapanıyor fakat güç tuşuna bastığımda tekrar bilgisayar siyah ekranda kalıyor. (Klavye ışıkları ve fanlar çalışıyor)


    Windows içerisinden "Yeniden Başlat" dediğimde klavye ışıkları ve fanlar çalışmaya devam ediyor ekran siyah ekranda kalıyor. 


    Herhangi bir uygulama ile güncelleme yaparken yeniden başlatınca da aynı sorunlar devam ediyor. Bilgisayarı kapatıp açmanın tek yolu güç tuşuna basılı tutmak. Hiç bir şekilde yazılımsal şekilde yeniden başlatılıp kapatılmıyor ve yaklaşık 7 saattir bu sorunu çözmeye çalışıyorum. Denemediğim yol, izlemediğim video kalmadı. Lütfen yardımcı olabilir misiniz ?








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.