Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
80.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234567...24...52
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wireless a 3945ABG 802.11a/b/g demişsiniz ama bende 4965AGN gözüküyor model 932G25MN

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `Shadow -- 2 Mart 2008; 19:34:20 >
  • Kardeş eksi olarak yazabileceğim ele avuca sığan bişey yok .. Görüntü süper ama içerik zamanla ortaya çıkacak..eğer göründüğü gibiyse üzerine yok..ama dediğim gibi bi nTune ile overclock yapıp öyle bakmam lazım ekran kartı performansına

quote:

Orjinalden alıntı: Sygncn

quote:

Orjinalden alıntı: mendux

Vista puanı 4.8 ama bunun çok önemi olduğunu sanmıyorum.. 3dMark06 yaptım overclocksuz 3885 gibi bir değer elde ettim .. nTune edinip overclock la deneyeceğim..ama daha yüksek bir değer beklerdim penryn işlemci olduğu için

quote:

Orjinalden alıntı: Sygncn

Mendux arkadaşım vista performans değerlerini(puan) yazar mısın?Ekran kartına kaç puan veriyor onu merak ediyorum?

Peki ekran kartının performansından memnun musun?Bu makineyi almak istiyorum mendux eksi olarak ne yazabilirsin bu pc hakkında??

• acer.com adresindeki kullanma kılavuzunda sağ tarafta tv anten girişi olan modellerden bahsediyor bu modelde olmadığına göre demekki yurtdışında dahili tv kartlı 5920 ler var iii olurdu olsaydı.. zaten kılavuzdaki resimde klavyenin solundaki tuşların en altında tv tuşu yer alıyor..

kılavuzu upload ettim aşağıdaki linkten alabilirsiniz.. genel olarak fikir sahibi olabilirsiniz.. bence kılavuz ürün alınmadan önce okunmalıdır.. maalesef ingilizce..

http://r....share.com/files/96562986/AS_5920_Chapala_Eng_OLM.pdf.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibros -- 3 Mart 2008; 10:08:42 >
  • bende bu modelden almayı düşünüyorum,arkdaşında dediği gibi bazı arastırmalarım sonucu fandan cok yüksek ses geldigine dair şikayetler var.wireless in kimi yerde 3945 kimi yerde 4965 göstermesi çok kafa karıstırıyo.bi de internetteki tanıtımlarda cihazın özelliklerinde bluetooth gözükmüyo..
  • BUGÜN ACER 5920G NOTEBOOKUMU ALDIM İLK İZLENİMLERİM ÇOK İYİ ÇOK BEĞENDİM. TABİ BEĞENMEDİĞİM YÖNLERİ YOK DEĞİL. KLAVYE ÇOK DANDİK GİBİ GELDİ VE SANKİ YAZILARI HEMEN SİLİNİVERECEKMİŞ GİBİ. BUNUN DIŞINDA GAYET HOŞ. AYRICA VİSTAYIDA BEĞENMEDİM DERHAL DEĞİŞTİRMEYİ PLANLIYORUM

bide bilgisayarda resimleri bakarken büyülttükçe çözünürlük normal bir bilgisayarda bakmama göre çok fazla bozuluyor. nedenini bilen varmı...

zaten sırf bu yüzden DirectX 10 yüklemeyi düşünüyom belki düzelir diye ???
  • Arkadaşlar bu bilgisayarın kasası nasıl dayanıklı mı bazı forumlarda mika olduğu ve kolay çatladığı yazıyor... bir de bataryasının garanti süresi 6 ay olarak yazıyor bu doğru mu.. benim için bataryasının 8 hücre olması en önemli avantajı bu sınıfta 8 hücreli batarya yok ama garanti 6 ay ise bu avantajını kaybediyor.. bataryanın kullanım süresi ne kadar gerçekten 3-3,5 saat gidiyor mu??? 5920 serisindeki aşırı ısınma sorununu çözebilmişler mi? oyun oynayan arkadaşlar!! CPU 85 GPU 100 derecelere çıkıyor mu??? downloadcı arkadaşlar gece download yaparken uyumanıza engel olacak kadar ses yapıyor mu?? kullanıcıların bu kadar az yorum yapmasının nedeni acaba hüsrana uğramış olmaları mı??? normalde bu özelliklere sahip ve bu fiyata satılan bir laptop için onlarca veri, fotoğraf, test paylaşımı olması gerekirdi diye düşünüyorum... hadi arkadaşlar kararsızlığın ne demek olduğunu bilirsiniz 2000-2500 YTL az para değil lütfen yardımcı olun bir cihazı en iii kullanıcısı bilir.. Ancak, objektif olalım..

• quote:

Orjinalden alıntı: oneronline

arkadaşlar bu bilgisayara Direct X 10 yükleyen varmı ??? ben yüklemeyi düşünüyorumda bi sorunla karşılaşırmıyım acaba ???

bide bilgisayarda resimleri bakarken büyülttükçe çözünürlük normal bir bilgisayarda bakmama göre çok fazla bozuluyor. nedenini bilen varmı...

Nasıl yani yaaa.. fotoğrafın çözünürlüğü yüksekse bozulmaması gerekir.. sonuçta 1280*800 çözünürlükte ekranlarda netlik olarak fark olmaması gerekir diye düşünüyorum..

Orjinalden alıntı: motanyeri

quote:

Orjinalden alıntı: oneronline

arkadaşlar bu bilgisayara Direct X 10 yükleyen varmı ??? ben yüklemeyi düşünüyorumda bi sorunla karşılaşırmıyım acaba ???

Nasıl yani yaaa.. fotoğrafın çözünürlüğü yüksekse bozulmaması gerekir.. sonuçta 1280*800 çözünürlükte ekranlarda netlik olarak fark olmaması gerekir diye düşünüyorum..

inan bende anlamadım ama aynı resimleri normal bi pc de ve laptopta baktığımda gözle görülür derecede fark var... sizde böle bi sorun yok mu ??

Not: bu arada yüksek çözünürlüklü resimlere bakmadım ancak fotoğraf makinesinden çektiğim 5 magapiksellik resimlere baktığım kadarıyla biliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneronline -- 4 Mart 2008; 12:55:35 >

• Kullanan Arkadaşlar Fotoğraflarını Koyabilir mi acaba???

Orjinalden alıntı: motanyeri

Arkadaşlar bu bilgisayarın kasası nasıl dayanıklı mı bazı forumlarda mika olduğu ve kolay çatladığı yazıyor... bir de bataryasının garanti süresi 6 ay olarak yazıyor bu doğru mu.. benim için bataryasının 8 hücre olması en önemli avantajı bu sınıfta 8 hücreli batarya yok ama garanti 6 ay ise bu avantajını kaybediyor.. bataryanın kullanım süresi ne kadar gerçekten 3-3,5 saat gidiyor mu??? 5920 serisindeki aşırı ısınma sorununu çözebilmişler mi? oyun oynayan arkadaşlar!! CPU 85 GPU 100 derecelere çıkıyor mu??? downloadcı arkadaşlar gece download yaparken uyumanıza engel olacak kadar ses yapıyor mu?? kullanıcıların bu kadar az yorum yapmasının nedeni acaba hüsrana uğramış olmaları mı??? normalde bu özelliklere sahip ve bu fiyata satılan bir laptop için onlarca veri, fotoğraf, test paylaşımı olması gerekirdi diye düşünüyorum... hadi arkadaşlar kararsızlığın ne demek olduğunu bilirsiniz 2000-2500 YTL az para değil lütfen yardımcı olun bir cihazı en iii kullanıcısı bilir.. Ancak, objektif olalım..

BİLGİSAYARI DAHA DÜN ALDIM. BU YÜZDEN KASAYLA İLGİLİ BİR YORUMDA BULUNMAK ZOR. SES OLAYINA GELİNCE KESİNLİKLE SESSİZ. ISINMA NEREDEYSE HİÇ YOK GİBİ. BENCE BU MODELDE BU SORUN ÇÖZÜLMÜŞ. PİLİ TAM OLARAK DAHA DENEMEDİM.
    1 GÜNLÜK BİLGİSAYAR İÇİN YORUM ANCAK BU KADAR. AÇIK VE NET SÖYLİM KLAVYEYİ HİÇ BEĞENMEDİM SANKİ ÜZERİNDEKİ HARFLERİ SONRADAN YAPIŞTIRMIŞLAR BU HİÇDE HOŞ DEĞİL.

• Ekran kartı performansımı paylaşmak istiyorum ..
    Nvidia 174.20 sürümü kurduktan sonra performans artışı oldu.. 3DMark06 overclocksuz değeri 3896 elde ettim..başka deneyenler varsa lütfen bildirsin,,
    nTune programı ile overclock yapmak için çok uğraştım ama fabrika ayarlarını değiştiremedim, bu konuda benim de yardıma ihtiyacım var..
    ısınma konusunda hala şüpheliyim .. idle: core: 37 gpu: 60 bana fazla gibi geliyor ,belki bu yüzden overclock yapamıyorum... üzerinde uğraşıyorum
    şimdilik bu kadar arkadaşlar..

• ben kadıköy exa dan aldım 2105 ytl ye 5 taksit yaptılar bendeki modelde 4965agn wireless var makina fena değil gibi.. norton kaynaklandığını sandığım başlangıçta açılma süresi 1.5 dakika civarında açıldıktan sonra süper güçlü bir makina. bir resim gönderiyorum yardımcı olur herhalde

[IMG=http://img218.imageshack.us/img218/5629/adszwn0.th.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilruh -- 4 Mart 2008; 19:25:31 >

• Sonunda overclock yapmayı başardım !!!
    Ama Rivatuner V2.07 ile .. 3dmark06 sonuçları yayınlamaya başlayacağım..soon
  • arkadaşlar bn de bu makinayı almayı düşünüyorum . gerçi aklım biraz da asus m51 de. siz memnunmusunuz. bilgisayarlarınızdan. arkadaşlarımdan acer kullan hiç yok ama nedense herkese acer dediğimde uzak dur diolar. acerlarda çok mu sorun oluyor. bni düşündüren kısmı bu

ayrıca bir şey daha sormak istiyorum bu cihazda intel turbo memory var mı?? varsa da ne işe yarar. yoksa olmaması büyük bi dezavantaj mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert6385 -- 4 Mart 2008; 21:07:38 >
    Toshiba SATELLITE L40T-A-105(Eskisi Dell Studio XPS 1645,E.kartı yandı, yenisi yok, evde yatıyor. Dell'de garanti sonrası hizmet sıfır, yaklaşmayın)(Ondan önceki, Acer Aspire 5920G, garantili servis sıfır, ağzım yandı, parayı zor geri aldım, yaklaşmayın Acer'a)
  • WIRELESS: 4965 AGN
    EKRAN KARTI: 8600M GT DDR2

quote:

Orjinalden alıntı: cehennemli

slm. birkaç sorum olacak.. ben hala alamadım bu arada notebook :D
    birincisi ACER AS5920G 933G25MN lerin hepsinin e.kartı GDDR3 bellekli mi?
    ikincisi şu wireless olayı nedir anlamadım. biri 4965agn diyor biri 3.... diyor. hangisi var, alırken nereden bileceğim? ve 4965 daha iyi değil mi?

[simage][/simage]

mendux arkadaş bu resmi eklemiş, 1.sayfanın sonundaki mesaj. şimdi bundan dolayı benim kafam karıştı, acaba T9300 işlemcili olan GDDR2 ve GDDR3 olmak üzere iki model mi var piyasada??
    Toshiba SATELLITE L40T-A-105(Eskisi Dell Studio XPS 1645,E.kartı yandı, yenisi yok, evde yatıyor. Dell'de garanti sonrası hizmet sıfır, yaklaşmayın)(Ondan önceki, Acer Aspire 5920G, garantili servis sıfır, ağzım yandı, parayı zor geri aldım, yaklaşmayın Acer'a)
  • 
Sayfa: önceki 1234567...24...52
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.