Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyat/performans oranı yüksek vede özellikleri gerçekten çok iyi kesinlikle almaya değer diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cehennemli

alan arkadaşlar 3d mark skorlarını , vista puanını falan yazabilirlerse sevinirim. tam bu modelde karar vermiş, ayın 7si olsun diye gün sayıyorken ASUS M50 ve ASUS M51 görmem ile bu düşüncem sarsıldı.......
    şimdi, ASUS M51 mi yoksa ACER 5920G T9300 mü derseniz kesinlikle ACER....
    ama ASUS M50 mi ACER 5920G T9300 mü derseniz, sanırım ASUS, ama çok pahalı ve 5400 rpm lik harddisk içeren modeli yokmuş.şimdi arada kaldım
    ASUS M50 mi ACER 5920G T9300 mü?? son güne kadar araştırmaya tam gaz devam

Sen o arada kal.

• S.a Arkadaşlar öncelikle

Arkadaşlar Arkadaşın Yukarda Verdiği Linkteki Wireless Adaptör

Gigabit Ethernet LAN + Intel Wireless 4965AGN 802,11a/b/g/Draft-N Gözürken Aynı Model

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATAS5920G9VP

linkinde Intel® PRO/Wireless 3945ABG 802.11a/b/g Olarak gözükmektedir ve googleden Yaptığım

araştırmalar sonucu intel 3945 modelini kullandığını görmekteyim bi yanlışlıkmı var acaba bu arasındaki fark

intel 3945 modelinde Draft-N desteği yok bildiğim kadarıyla bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: DARK TOWER

quote:

alan arkadaşlar 3d mark skorlarını , vista puanını falan yazabilirlerse sevinirim. tam bu modelde karar vermiş, ayın 7si olsun diye gün sayıyorken ASUS M50 ve ASUS M51 görmem ile bu düşüncem sarsıldı.......
    ama ASUS M50 mi ACER 5920G T9300 mü derseniz, sanırım ASUS, ama çok pahalı ve 5400 rpm lik harddisk içeren modeli yokmuş.şimdi arada kaldım

Sen o arada kal.

bana mualefet olmasan ölürsün değil mi?

oguzates teşekkürler. diğer puanları da yazabilirsen seviniriz. ben şahsen ASUS M50 ile ACER 5920G T9300 arasında kaldım. ben ve benim gibi arkadaşlar için bu puanları yazmanız gerçekten önemli...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DARK TOWER

quote:

Sen o arada kal.

bana mualefet olmasan ölürsün değil mi?

oguzates teşekkürler. diğer puanları da yazabilirsen seviniriz. ben şahsen ASUS M50 ile ACER 5920G T9300 arasında kaldım. ben ve benim gibi arkadaşlar için bu puanları yazmanız gerçekten önemli...

Ne yapacaksın lan o puanları. Sen alana kadar başka bir sürüm çıkınca ona da yöneleceksin ve bu böyle gidecek...

• ya bu arada bu topic neden sadece 1. sayfada kaldı... bi el atalım arkadaşlar... böyle bir bilgisayara yakışmıyor..
  • masaüstünü yenileyacaktim ama vazgeçtim. bu Acer Aspire 5920G-933G25Mn alacam fakat çok fazla kullanıcı yorumu bulamadım. biraz daha beklemeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nkaymak

masaüstünü yenileyacaktim ama vazgeçtim. bu Acer Aspire 5920G-933G25Mn alacam fakat çok fazla kullanıcı yorumu bulamadım. biraz daha beklemeyi düşünüyorum.

kimsede yokki henüz..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneronline -- 25 Şubat 2008; 5:27:39 >
  • vista puanları silinmiş. tekrar yüklemeniz mümkün mü?

bir de ekran kalitesi nasıl? ben simdiye kadar parlak ekran kullanmadım hiç.
    mağazalarda gezerken görüyorum parlak ekranları neredeyse kendimi göreceğim.
    mat ekran olsa çok daha iyi olacak gibi bence.
  • belki ayın 7sinden sonra bende olur
    yada asus m50 olur. gönlüm asus m50 de.. ama acer da çok iyi.... nkkaymak, bence alabilirsin. çünkü özelliklerine göre çok süper bir bilg. ve fiyatı da makul....
  • quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

2.400 YTL. Çok para cidden , evet çok iyi makine ama çok para. Bir kere yaptım bi daha yapmam o işi ;)

Bu özelliklere göre bedava
  • ALMAYA KARAR VERDİM ANCAK ÇANTASI YOKMUŞ. HEDİE OLARAK TALEP ETTİM. OK DERLERSE 2-3 GÜ İÇİNDE SİPARİŞ VEREBİLİRİM.
  • Merhaba Arkadaşlar .Ben ayın 21 inde aldım.Çok güzel Laptop sorunsuz. Yanında da ACER taşıma çantası geldi.Ben de beklemiyordum çanta ama yanında gönderildi. ARENA çıkışlı ürün. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XmysticX

quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

2.400 YTL. Çok para cidden , evet çok iyi makine ama çok para. Bir kere yaptım bi daha yapmam o işi ;)

Az paraya da iyi özellikli makinayı vermiyolar

niye ? 1700 acer 9523 var. 512 mb 7900 ekran kartı ki şuan için bunun üstündeki ekran kartını yer
  • Şu anda nova'da 2200 ytl altına düşmüş fiyatı...
  • quote:

çok iyi özelliklerde bir model izmirde 2050$ a buldum. T7700 alacaktım ama hiç bir yerde yok. bu modeli almayı düşünüyorum şu an. bir kaç gün içinde kararımı vereceğim..

Arkadasın actıgı konuda bahsettıgı bılgısayardan bahsedıyorsun zaten cok uygun fıyata cok ıyı bır makına su anda vatan bılgısayarda 1699$+KDV den satılıyor...
  • Ya arkadaşlar bunun ekran kartıyla Asus M51'inki arasında ne kadar fark var,hangisi daha iyi bilgisi olanlar varsa paylaşabilirler mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Curimo

Ya arkadaşlar bunun ekran kartıyla Asus M51'inki arasında ne kadar fark var,hangisi daha iyi bilgisi olanlar varsa paylaşabilirler mi?

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
    26 ve 28. sıralara bakarsan eğer iki ekran kartları arasındaki farkı detaylıca görebilirsin
  • Sonunda XPS 1530 dan vazgectim ve Aspire 5920g 933mn aldım ..ilk izlenimlerim oldukça pozitif.. "heyecan verici "..xps 1530 da gördüğüm olumsuzluklardan eser yok... tabi bunlar ilk izlenimler..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.