Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
80.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • 8600 gs ile 8600 gt arasında epeyce bi fark var

Orjinalden alıntı: wormhole

@Gokhanbsg

arkadaşım birşey ispatlamak değil belliki bir hata var olayda o kartın high ayarlarda 1280*800 çözünürlükte + 2xAA ile akıcı oynatması imkansızda ondan söylüyorum yani yanıltıcı bir durum olmasın alacaklar için yada benim bilmediğim birşey varsa ben öğreneyimbu konuşmanın ardından bende yükledim T7500 serisi olan 5920 dizüstüme üstünde gelen 138 driver ile low ayarda ancak akıcı oldu ve 8600gt ile 8600gs arasında bu kadar fark olamayacağına göre bu işte bir terslik varok

AA açık demedim gözünden aa uydurma high ayarlar dedim sadece ve öyle..

Motor+Egzos MegaChips Chip Tuning, EGR İptali, K&N Kutu İçi Filtre, HKS Super SQV Blow Off, Custom Egzos 60mm Boru (Çift Çıkış)
    Yürüyen Aksam Eibach 4 cm Spor Helezon Yay Takımı, 17" O.Z. Racing Ultraleggera Matt Black, Dunlop 215/45 Lastik Takımı
    Dış Mekan OPC Line Body Kit, Custom Karartılmış Far Takımı, Steinmetz Panjur, APP
    İç Mekan Krom Pedal Seti, Armster Kolçak
    Common-rail Direct Turbo Injection Power... Loading
    100 Hp 240 Nm
    Kawasaki ER6F '14

• Öncelikle herkese selamlar

Arkadaşlar acer 5920g 933g32mn olan modelden yarın alacağım fakat biraz çekincelerim var yardımcı olursanız çok sevinirim
    Normalde masa üstü bilgisayarım var ve genellikle oyun amaçlı kullanıyorum fakat onu biladerime vereceğim ve kendime bu laptopu almayı düşünüyorum.
    Oynadığım oyuna gelince genelde fifa08 oynuyorum online olarak arkaşımla
    Şimdi çekincelerime geline fifa08 i en düşük ayarlarda online olarak oynayabilirmiyim
    birde bu wireles ten bağlanıp internet üzerinden fifa08 oynayabilirmiyim yani kablosuz bağlantı olacağı için sıkıntı olurmu acaba
    fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim
  • Anlamadım ki neden yğkleniyorsunuz Bekapa'ya. Size yalan söyleyerek ne geçer eline. Ben de daha önce defalarca imzamdaki makineyle Crysis'i AA kapalıyken 1024x768 çözünürlükte tüm ayarlar High iken gayet akıcı bir şekilde oynadığımı söylemiştim. Zaten oyunun grafik ayarları bölümündeki ayarları otomatik algıla seçeneğine tıklayınca kendisi bu ayarları seçiyor. Sürücü sürümüm 174.31 .

quote:

Orjinalden alıntı: erkan_duman

Öncelikle herkese selamlar
    Arkadaşlar acer 5920g 933g32mn olan modelden yarın alacağım fakat biraz çekincelerim var yardımcı olursanız çok sevinirim
    Normalde masa üstü bilgisayarım var ve genellikle oyun amaçlı kullanıyorum fakat onu biladerime vereceğim ve kendime bu laptopu almayı düşünüyorum.
    Oynadığım oyuna gelince genelde fifa08 oynuyorum online olarak arkaşımla
    Şimdi çekincelerime geline fifa08 i en düşük ayarlarda online olarak oynayabilirmiyim
    birde bu wireles ten bağlanıp internet üzerinden fifa08 oynayabilirmiyim yani kablosuz bağlantı olacağı için sıkıntı olurmu acaba
    fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim

Kardeşim hiçbir çekincen olmasın. Bağlantı kablosuz olsa bile ayrıca ethernet girişi de var ve istersen kablolu olarak da kullanabiliyorsun. Alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCkBuiLt -- 9 Nisan 2008; 21:22:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: blacksnake03

arkadaslar yeni ekran kartı driverı çıkmış.174.82 ben inf işini anlamadım biri inf entegre edip rapid e upload yaparsa sevinirim

Setup dosyasının içinde genellikle inf dosyası geliyor zaten, bu CD'lerdeki autorun.exe mantığına benziyor aslında, yani içeriğinde; driver setup''ının nasıl bir yol izleyeceği, hangi ekran kartları için sürücü bulundurduğu, buna göre içeriğindeki sürücülerin hangi path'lere kopyalanacağı gibi bilgiler içeriyor. Hatta bazılarında (laptop için olan setup'larda) hangi marka laptop için uyarlandığı bilgileri oluyor.Ben genellikle toshiba için olanları gördüm, ama sorun olmuyor.Kurulumda eğer hard-disk methodu uygulayacaksanız eski driver'ı uninstall etmeye gerek yok, setup.exe ile yaparsanız gerekiyor.
    Kolay gelsin...

• quote:

8600 gs ile 8600 gt arasında epeyce bi fark var

İkisi de DDR2 ise evet; ama 8600 GS DDR3'ün vista puanında şaşırtıcı şekilde 5,9 puan aldığını yazanlar var forumda. NŞA'da yani ikisi de DDR2 tipi bellek sahibiyken genel GPU sıralamasında 26.(GT) ve 30.(GS) idi diye hatırlıyorum.

@Gokhanbsg

arkadaşım birşey ispatlamak değil belliki bir hata var olayda o kartın high ayarlarda 1280*800 çözünürlükte + 2xAA ile akıcı oynatması imkansızda ondan söylüyorum yani yanıltıcı bir durum olmasın alacaklar için yada benim bilmediğim birşey varsa ben öğreneyimbu konuşmanın ardından bende yükledim T7500 serisi olan 5920 dizüstüme üstünde gelen 138 driver ile low ayarda ancak akıcı oldu ve 8600gt ile 8600gs arasında bu kadar fark olamayacağına göre bu işte bir terslik varok

Yaw hata falan yok, sen olmaz diyorsun ben de olur diyorum. Anlaşmak zorunda değiliz.
    Makinada fabrika ayarlarında 156.72 driver'ı yüklü geliyor.Ben 174.31 demiştim ama blacksnake03 anladığıma göre update bile etmeden high ayaralarla oynamış işte. Gayet iyi bir sonuç, ss'de görülen ayarlarla kaç fps olabileceğini internette bulabilirsin, herkez herşeyi bilmek zorunda değil. Herkez ekran kartı bölümünü ziyaret etmek zorunda da değil.

• quote:

t9300 5920 boşta iken sıcaklıkları verirminizzahmet olmazsa

THRM(nedir bende bilmiyorum) 35-40 derece
    core#0 - 28-35 derece
    core#1 - 27-30 derece
    gpu core - 54-60 derece (91 gördüm)
    hdd - 35-42 derece(max 43 oldu en çok)
    Toshiba SATELLITE L40T-A-105(Eskisi Dell Studio XPS 1645,E.kartı yandı, yenisi yok, evde yatıyor. Dell'de garanti sonrası hizmet sıfır, yaklaşmayın)(Ondan önceki, Acer Aspire 5920G, garantili servis sıfır, ağzım yandı, parayı zor geri aldım, yaklaşmayın Acer'a)
  • @Gokhanbsg ve @Bekapa

sizler için arkadaşlar...

http://forum.donanimhaber.com/m_22469236/mpage_1/key_//tm.htm#22470464

GTA 5 (PC): RapscallionBO

"Cahillerin kalbi dudaklarında, âlimlerin ağzı kalplerindedir."

http://www.speedtest.net/result/2789715611.png
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokhanbsg

quote:

@Gokhanbsg

Yaw hata falan yok, sen olmaz diyorsun ben de olur diyorum. Anlaşmak zorunda değiliz.
    Makinada fabrika ayarlarında 156.72 driver'ı yüklü geliyor.Ben 174.31 demiştim ama blacksnake03 anladığıma göre update bile etmeden high ayaralarla oynamış işte. Gayet iyi bir sonuç, ss'de görülen ayarlarla kaç fps olabileceğini internette bulabilirsin, herkez herşeyi bilmek zorunda değil. Herkez ekran kartı bölümünü ziyaret etmek zorunda da değil.
    hocam ben ole bisi demedm bende daha notebook bile yok..arkadaslar acer beni yari yolda birakir diye teknik bir ariza vericek gibi geliyor bana..asus un m51 i var..onu dusunuyorum alanlarin hic biri bir problem yasamamis..acer sadece ramdan kazaniyor..onun icinde risk almak istemiyorum..suanki zamanda 3gb ram bile fazla..onerilerioizi bekliyorum..

• kardeş öneriler boş buiş zevk işi bazısı bumodeli bazısı şumodeli buişler biraz madiyat ve zevk sen onun bunun lafınabakma kendi icinden geleni yap sonra pişman olmasın saygılar

@Gokhanbsg ve @Bekapa

O arkadaşlara iyi dileklerimi iletiyorum.
    Oynayan oynuyor bu oyunu, bu cihazla ve high ayarlarla sen hala ne diyosun.
    Bak takıl kafana göre...

arkadaşım neden hala diretiyorsun anlayamadım

neyse amaç bu tip yanlış bilgilenmelerin önüne geçmek olmalı ve umuyorum kendime düşeni yerine getirmişimdir...isteyen arkadaşlarla pmden bilgi alışverişi yapabiliriz çünkü daha fazla bu tip bilgiden yoksun bir polemiğe girmeyeceğim...

herkese iyi forumlar...

• quote:

@Gokhanbsg

arkadaşım neden hala diretiyorsun anlayamadım

neyse amaç bu tip yanlış bilgilenmelerin önüne geçmek olmalı ve umuyorum kendime düşeni yerine getirmişimdir...isteyen arkadaşlarla pmden bilgi alışverişi yapabiliriz çünkü daha fazla bu tip bilgiden yoksun bir polemiğe girmeyeceğim...

herkese iyi forumlar...

Kimsenin birşey direttiği yok,ortada yanlış bilgilendirme falan da yok.
    Kendi kendine gelin güvey olma bence...
    Sana da iyi forumlar..

• Yaw adam high ayarlarındaki akıcılıktan memnunsa bunu da belirtmek istiyorsa sana ne oluyorki? Bu bir kriter değil .. kriter istiyorsan benchmark programları var aletin gücü belli..

quote:

@Gokhanbsg

@Gokhanbsg

Hakikaten çok kalın kafalı insanlar var şu hayatta.
    Sana belediye baksın birader ben daha fazla laf anlatamıcam...
    ...anlıcak olsan neyse ama attığım taş ürküttüğüm kurbağaya değmiyecek...
    Hayatta başarılar dilerim...

@Gokhanbsg ve @Bekapa

10. defa sölüorum git geçen sayfaya bak AA açık diye bişi demedim ben
    Sen nerde oturuyorsun ya? İstanbul ise gel hafta sonu taximde buluşalım laptopu getiriyim gözünün önünde oyniyim. Eğer akıcı oynarsa sen bana hemen ordaki d&r dan bi orjinal crysis al yok oynanmazsa ben sana 50 ytl civarında istediğin birşey aliyim

/>

Motor+Egzos MegaChips Chip Tuning, EGR İptali, K&N Kutu İçi Filtre, HKS Super SQV Blow Off, Custom Egzos 60mm Boru (Çift Çıkış)
    Yürüyen Aksam Eibach 4 cm Spor Helezon Yay Takımı, 17" O.Z. Racing Ultraleggera Matt Black, Dunlop 215/45 Lastik Takımı
    Dış Mekan OPC Line Body Kit, Custom Karartılmış Far Takımı, Steinmetz Panjur, APP
    İç Mekan Krom Pedal Seti, Armster Kolçak
    Common-rail Direct Turbo Injection Power... Loading
    100 Hp 240 Nm
    Kawasaki ER6F '14

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.