Şimdi Ara

ACER XF240H Sahiplerine tavsiye ve İcc Profil yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MErhaba karkadaşlar. Amazon konusundaki indirimi takip eden bir çok kişinin ACER XF240H aldığını biliyorum. Geçen Kasım'dan bu yana bu monitörü kullanan biri olarak araştırmalarım sonucu Monitörde bana göre günlük kullanım/ masaüstü / internet vs için en ideal renk/parlaklık ayarı için yapmanız gereken aşağıda paylaşacağım icc profilini yüklemeniz. Bu profil görüntünün o fazla parlaklığını, masaüstü iconlara baktığınızda göreceğiniz yıkanmış gibi görünen renkleri ortadan kaldırır, çok daha keskin ve doğru renkleri göremenizi sağlar. Profili uyguladığınızda başka bir monitöre geçmiş gibi değiştiğini farkedeceksiniz.

Not: Bu profil oyun için ideal değil, nesneler karanlık oluyor. Oyun için ACER XF240H adındaki orjinal profili kullanın. Görüntü ayarlarından ikisi arasında geçiş yapmak kolay.
    http://www.tftcentral.co.uk/icc_profiles/acer_predator_xb241h_user.icm

Profili uygulamak için şunları yapmalısınız :

Monitörünüze ait ICC profilini bulduktan sonra indirdiğiniz dosyayı C:\Windows\system32\spool\drivers\color dizinine kopyalayın . Ardından Denetim Masası içindeki Renk Yönetimi menüsünü çalıştırın.

Aygıt kısmının altında bulunan Bu aygıt için benim ayarlarımı kullan ifadesinin yanındaki kutucuğu işaretleyin. Sol altta bulunan Ekle butonunu kullanıp indirmiş olduğunuz ICC profilini seçin. Seçtiğiniz profil, Bu aygıt ile ilişkilendirilen profiller listesinde belirecektir. Profili seçin ve Varsayılan Profil Olarak Ayarla butonuna tıklayın.

Bu işlemin ardından Gelişmiş sekmesine girin ve alt kısımda bulunan Sistem varsayılanlarını değiştir butonuna tıklayın.

Karşınıza bir önceki pencereye oldukça benzeyen yeni bir pencere çıkacaktır. Yeniden Gelişmiş sekmesine girin ve Görüntü Birimi Ayarlaması kısmında yer alan Windows’un görüntü birimi ayarlamasını kullan ifadesinin yanındaki kutucuğu işaretleyin.

Kullanım senaryonuza göre profiller arası geçişi yapmak için masaüstü sağ tık / görüntü ayarları / gelişmiş görüntü ayarları ekranına gidin

Profilleri varsayılan yapmak isterseniz aynı menüden Renk Yönetimini seçerek şu ekrana ulaşabilirsiniz :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 5 Temmuz 2017; 20:16:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.