Şimdi Ara

Acer vs Monster

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki bilgisayardan birini almayı düşünüyorum. Özellikleri neredeyse aynı. Acer'in ekranı 120hz. Daha cazip geliyor ama Acer hakkında bilgi sahibi değilim. Sizce hangisini almalıyım?

m.n11.com
    Acer Nitro İ5-9300h 8gb 1tb+128ssd Gtx1650 120hz Lnx Nh.q59ey.009 - n11.com
    https://m.n11.com/acer-nitro-i5-9300h-8gb-1tb128ssd-gtx1650-120hz-lnx-nhq59ey009-P391325218

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v15-1/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aralarında önemsenilecek bir fark yok. Hangisi gözüne daha hoş geliyorsa onu alabilirsin. Ayrıca Monster'da ömür boyu bakım garantisi olmasından dolayı ben Monster'ı seçerdim.

• Monster casper gibi markaları önermem, global markalar daha sağlıklı. Monster, cihazları ekran,anakart ve kasalı şekilde ithal ettiği ve zaten kalan parçaları sonradan ekleyecekleri için özelleştirebiliyoruz diyor, alacağınız cihazdan ne çıkacağı belli değil çünkü ne kalite de cihaz ithal ettikleri, hangi parçaların ne olduğu belli değil ki önceki modelleri çok sorunlu. Kısıtlı bütçelerle piyasaya girdikleri için mantıken 1. öncelikleri asla kalite olamaz, satın alanların çok büyük çogunlugu monster'ın kalitesini test ettiği emin oldugu için değil reklamlar vasıtasıyla satın aldıkları için zaten bu kısma büyük bir bütçe ayırıyorlar, öbür taraftan fiyatlarına bakıyoruz kendi segmentindeki en ucuz cihazlar oluyor aynı casper gibi aslında yerli markaların genel çalışma prensipleri de böyle, kimse kaliteli ürettiği veya ithal ettiği ürünü ucuza satmaz diye düşünüyorum.

-

• Dediğiniz gibi, Monster'ın malzeme kalitesi çok da harika değil. Acer'in de ledlerinin tek renk kırmızı olması hoşuma gitmedi. Sanırım biraz daha araştıracağım. Teşekkürler yardımcı olduğunuz için.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.