Şimdi Ara

ACER TM2423NWXCi Sizce nasıl.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
0
Favori
36.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu fiyat/performans canavarından bende gittim aldım bir tane. Son kuruşuna kadar verdiğim parayı hakediyor gerçekten. Makinanın kasa dizaynı çok güzel, her ne kadar usb'ler sağda olsada. Kasası ince çiziklere karşı dayanıksız, dikkat edin. Pili iyi ayarlanırsa yaklaşık 3 saat gidiyor. Performansı oldukça tatminkar. Almadığım marka laptop, kullanmadığım işlemci kalmamıştır neredeyse, ama centrino sonoma işlemci ile arasında verdiğimiz fiyat farkı kadar performans farkı yok inanın. Oyun oynamayan ve mobiliteye önem veren biri için kaçırılmayacak bir ürün. Ayrıca şuda beni çok şaşırttı; piyasadaki en ucuz laptop olmasına rağmen, acer harddiskini SEAGATE, writer'ını LG seçmiş. Acer hakkındaki düşüncelerim bu laptoptan sonra bir adım daha iyiye ilerledi. Makina ayrıca çok sessiz ve ısınma problemi yok. Bluetooth'u yok, yalnızca switch'i var.

Sonuç: Oyun oynamayacaksanız bu fiyata kaçırılmayacak bir ürün. Tavsiyemdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deep47 -- 2 Mart 2006; 11:32:50 >

• benim usbler niye sağda
  • hakikaten benimkiler de sagda, ya benim asıl meselem ise su empowering technology'nin kutudan cıkmaması, nerden bulup indirebilirim bilen war mı? bi cd cıktı, icinde butun xp driverları war ama empowering tech ile ekranı bolmedir, guc ekonomisidir o tür isler yapılıyor. google dan konuyla alakalı buldugum sayfalar sa nedense acılmıyor, yardım???
  • efet ona bende gıcık oldum..netten bulup ındırdım ve kurdum.. işlemciyi centrino gibi dusuk hızlarda calıstırması cok iyi.... acer in sitesinden bulabilirsin ustad..simdi tam adresını bende bilmiyorum ama acer sitesinden yukledim... herkesın usb si sagdadir merak etmeyin solda diyen karıstırmıs sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ender

efet ona bende gıcık oldum..netten bulup ındırdım ve kurdum.. işlemciyi centrino gibi dusuk hızlarda calıstırması cok iyi.... acer in sitesinden bulabilirsin ustad..simdi tam adresını bende bilmiyorum ama acer sitesinden yukledim... herkesın usb si sagdadir merak etmeyin solda diyen karıstırmıs sanırım

link verebilirmisin
    nerden indirdin...
  • beyler bu alete ps/2 mouse nasıl bağlayabilirim.Bunun için bir usb converter bilen var mı nerden bulunur.Olmazsa wireless mouse alıcam.
  • bir de disk yönetiminde 3.13 Gb lık bir EISA yapılandırması denen bölüm var sanırım bu recovery için ayrılmış bunu silmenin sakıncası olur mu silmezsek bu bölümün kullanımı nasıl ?
  • o zaman acer ın sitesine bi daha bakalım, gecen sefer a kadar yavastı ki sinirden klavyeyi kırdım :) bu sefer oyle bi sansım da yok :D

Ben partition magi l bicimlendirdim, fazldan bolum falan gormedim orda, sen nerde gordun EISA yı?? Benimki geldiginde 20serden (yaklasık) 2 parca halindeydisizinki nasıldı? Bi de bizim arkadasın dell i o sekilde backup partition la gelmisti, o kaldırdı, kendi backupını kendisi yapıyo kafasına gore, ben de acıkcası o fikirdeyim, zaten kucuk hdd, backup ı dvdye falan alınır, ya da extension diskine.

neyse, ya acıkcası ben de urlyi wersen sevinirim, tembellik iste :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toshiro -- 1 Mart 2006; 11:34:01 >
  • Bilgisayarım sağ tık / Yönet oradan Disk Yöntimini seçince 3 partition olarak gözüküyor ilk partition PQSERVICE adında 3.13 Gb lık EISA yapılandırması yazıyor altında da.
  • aslında silmesen daha iyi olur
  • bende yok bile, acıkcası ben karsıyım da ama tamamen kullanma sekline ve karakterine baglı, ben herseyin 1-2 backupını alırım ve hersey kontrolm altında olsun isterim. Misal system restore da kapalıdır bende hep, hic de sorun yasamadım, bi kere acık oldugu icin soun yasadım, virusun biri kendini oraya kopyalamıstı, tabi antivirus de erisemedi oraya.

Benim fikrim kendi bakupını kendin yap, kafana gore ve daha kullanıslı oluyo, ve butun driverların falan da gereksiz yere diskte beklemesine gerek yok.
  • bi de ayrı bi konu war, bana bu ram az geldi simdi, dogal olarak. En uygun nerden ve ne kadara bu alet icin 1GB veya 512 ram alabilirim bilen war mı? gerci daha taksitleri war, acelem yok o yuzden ama bi soriim dedim, belki bişiiler gelmistir kulaınıza
  • bu partition tam olarak ne için ayrılmış açıklayabilirmisiniz?

@toshiro ben 256 ram taktırdım alet baya rahat çalışıyo 60 ytl ye gold dan aldım 512 nin fiyatı 100 küsür olması lazım yine de araştır istersen.
  • Beyler Ben özellikle ekran kalitesinden dolayı Packard Bell almaya kafayı takmıştım. Fakat düşük pil ömrü, 128kb cashli işlemciler gibi nedenlerden dolayı soğudum. Sonra gazetede Acer'ın bu kampanyasını gördüm, akıl almaz fiyatından dolayı biraz araştırma yapayım dedim. Bir kere lisanslı windows olmadığı için fiyatı kafan 80USD düşüyor. Celeron M işlemciler için çok ön yargılıydım ama 1mb cash bellek son derece tatminkar bir değer bence. Ayrıca 3 saat şarj süresi de tatminkar bir rakam. Elbette bu cihaz hakkında en iyi yorumu kullanan kişiler yapacaktır. Bu nedenle bu ürünü kullanan arkadaşlara bir kaç sorum var. yardımcı olursanız sevinirim.
    Birincisi ekran özellikleri tatminkar mı? ekran kartı performansı nasıl?
    İkincisi maksimum kaç Mb ram takabiliriz. Malum notebook ramlari şu an çok uygun fiyatlı mesela çift 1gb ram alsam 2gb rami destekler mi bu cihaz?
    Üçüncü sorum ise donanım ile ilgili herhangi bir sorun çıkıyormu? sürücülerde problem veya hata veren parçalar var mı?

Bilgilendirirseniz sevinirim.

• donanımla ilgili hiçbir problem çıkarmıyor hata veren bir parça olmadı hiç bende.Ram olayının ayrıntısını bilmiyorum ama bende şu an 2 X 256 DDRII takılı ve performans olarak hiç de yabana atılacak bir performansı yok gayet hızlı çalışıyor.Ekran kartı için önceki arkadaşlar Pes5 ve birkaç oyunun rahat oynandığını söylemişler ama oyun oynamak için çok çok ideal olduğunu sanmıyorum gerçi test ettiğim oyunlar fazla performans istemiyor.

Ekran kalitesi de oldukça iyi 14.1" wide ekran da gayet kaliteli,pil süresi 3 saate yakın dediğin gibi, daha ne olsun
  • Celeron makineye 2 gb ddr2 takmak gerçekten ilginç bir fikir
  • Celeron deyip geçmemek gerek, üzerinde 1mb cash var 512kb cashli P3ler performans canavarı olarak tanımlanıyordu. Eğer işlemci çekirdeği centrino ile aynı ise aradaki performans farkını hissedemezsiniz bile. Bu arada cevap için teşekkürler...
  • Beyler bu veri yürütme engellemesi nedir?Kaspersky kurduktan sorna çalışmıyordu ve denetim masasında bazı seçeneklere sokmuyordu alet ben de bunu kapattım düzeldi fakat neden default olarak açık geliyor ve ne işe arıyor bazen "Bu özelliği kapatmak bilgisayarınızı yetkisiz erişime açabilir" diye bir uyarı veriyor.Bu nedir ne işe yarar ?
  • abi senin karsılastıgın bu olaylarla ben hic karsılasmıyorum, walla sasırtıcı.

@enderbaba, kardes 2gb cok fazla, bizim eleman daha azını taktı, virtual memory yi kapattı adam tamamen ya, oyunlarda bile yetiyor. Benim de planım o aslında, cunku oyunlarda bu aletin performansını kısıtlayan tek sey hdd. ekran cok iyi ve ekran kartı dx9 destekliyor. Battlefield 1942 kurdum, full detail de oyun takılıyor, ama ekran kartından deil hdd in yawaslıgından dolayı. Ola ki 2gb ram i takarsan baya oyun oynarsın gibi geliyo bana. yakında bf2 yi kurucam bakalım onda nasıl bi sonuc alıcaz, yazarım buraya.

ayrıca islemci super beyler, tekrar ediyorum bu aleti kısıtlayan tek sey hdd, bence gerisini fazla kafaya takmayım.
  • toshiro peki sendeki veri yürütme engellemesi seçeneğinde hangisi seçili durumda bakabilirmisin?

Bilgisayarım sağ tık gelişmiş performans ayarlardan bakabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.