Şimdi Ara

ACER TM2423NWXCi Sizce nasıl.. (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
0
Favori
36.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acer tm2423 mü alsam yoksa bunu mu alsamhttp://www.pcsatis.net/site/page.asp?dsy_id=2408

arada sadece 100 dolar fark var..
  • aceri al
  • ama acer celeron işlemcili ve pili max.3 saatlık...oysa datron sonomo işlemci ve pili 5,5 saat...kafam karışık..ne yapsam arkadaşlar..beni aydınlatın
  • quote:

Orjinalden alıntı: kapisiz

ama acer celeron işlemcili ve pili max.3 saatlık...oysa datron sonomo işlemci ve pili 5,5 saat...kafam karışık..ne yapsam arkadaşlar..beni aydınlatın

Bunu ayrı bir başlık halinde açmalısın. Datronunun ekran kalitesi, malzemesi gibi özelliklerini bilen birininin değerlendirmesi gerek. Görünüşte 2mb cache CPU ve mobile pentiumdaki güç tasarrufu özellikleriyle datron önde görünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kapisiz

ama acer celeron işlemcili ve pili max.3 saatlık...oysa datron sonomo işlemci ve pili 5,5 saat...kafam karışık..ne yapsam arkadaşlar..beni aydınlatın

pili getirecekler inşallah.girişimlerde bulunuyoz
  • Bu dizüstünün v1.01 olan Bios'unu v1.06'ya güncelledim. Bios Hard diski bazen görmemeye başladı. (Komik bir şekilde bazen de görüyor.) Sorun nedeniyle bilgisayarı servise verdim, ilk olarak sorunu yok diye geri gönderdiler, tekrar servise gönderdim, bu sefer de içine yeni hard disk takıp göndermişler. Oysa ki sorun hala devam etmekte. Sorunsuz olan v1.01 Bios'unu (veya başka bir sorunsuz sürümü) nereden bulabilir acaba? Herhangi bir kaynak yoksa Bios'unu yedekleyip gönderebilecek olan var mı?
  • arkadaşlar çoktandır msj atmamışsınız buraya unutuldumu konu ya? geçenlerde ekranda memory parity error diye bişey çıktı daha önce başına gelen varmı böle bi olay.
  • quote:

Orjinalden alıntı: geberit

arkadaşlar çoktandır msj atmamışsınız buraya unutuldumu konu ya? geçenlerde ekranda memory parity error diye bişey çıktı daha önce başına gelen varmı böle bi olay.

vallahi kusura bakma bende öyle bir problem olmadı.
    konuyu canlı tutmada fayda var.
  • bugün 444$ A DÜŞTÜ
  • Evet fakat bu 444$ + Kdv fiyatı sadece İzmir Tekmar'da geçerli, ben geçen hafta oradan aldım ve kullanıyorum, birde 512 ram daha alacağım, o zaman daha güzel olacak
  • bendede bi kez oldu bi daha olmadı allahtan ya makinenin performansı az geliyo desktoptan sonra bana acaba pro edition yüklesem hız artar mı varmı alakası?
  • arkadaşlar bilginize ,
    ben 1 aydır vindows vista rc 2 yi notebook bilgisatarda kullanıyorum.
    aero özelliği dışında tüm özellikler çalışıyor ve performans ise
    kesinlilkle xp den daha iyi.

tabii ram en az 512 olmalı
  • quote:

arkadaşlar çoktandır msj atmamışsınız buraya unutuldumu konu ya? geçenlerde ekranda memory parity error diye bişey çıktı daha önce başına gelen varmı böle bi olay.

Wireles bağlantı yaparken bu hatayı alyordum ve sinir olmuştum. Atheros sürücülerinin WPA-PSK ile anlaşamamasından kaynaklandığın buldum. Güncelledikten sonra sorun kalmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 486 DX2

Evet fakat bu 444$ + Kdv fiyatı sadece İzmir Tekmar'da geçerli, ben geçen hafta oradan aldım ve kullanıyorum, birde 512 ram daha alacağım, o zaman daha güzel olacak

ilk çıktığı zamanlar 600$+KDV miydi neydi ?
  • tekmar neresi yav?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akinci

quote:

Wireles bağlantı yaparken bu hatayı alyordum ve sinir olmuştum. Atheros sürücülerinin WPA-PSK ile anlaşamamasından kaynaklandığın buldum. Güncelledikten sonra sorun kalmadı.

evet aynen şifreli wireless bağlantıda oldu bu olay ana bilgisayardan film açmaya kalktım takıldı ve bu hata geldi sitesindeki driverımı indiriyoruz güncellemek için.
  • http://www.wildpackets.com/support/product_support/airopeek/hardware
    Bu sayfadan WildPackets driver 4.2 çek. İster ele kur istersen bu paketteki ar5211.sys dosyasını çıkartıp sendeki eski dosyanın ( Windows\system32 klasöründe olabilir.) üzerine yaz. İkinci yöntemi tavsiye ederim hem kolay hemde Atherosun programını kullanman için böyle gerekli. Atherosun programı etraftaki ağları taramak için windowstan daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 10 Kasım 2006; 13:07:22 >
  • Benim 2423'e 512 Mb ram ekledim ve performans belirgin bir şekilde arttı. Şu an 512 Ram ile kullanıyorum, önümüzdeki ay bir 512 daha takıp aleti uçuracağım.
  • arkadaslar ben vatandan almıştım,
    ama yanında bana herhangi bir xp cd'si vermediler ayrıca management programına dair de bir cd vermediler,çökme durumunda format durumunda nasıl geri yukleme yapacağız,oranın teknik servisindeki eleman eger çökerse suna sureklı bas diye bir tus soylemişti ama onu da hatırlamıyorum

yardımcı olursanız memnun olurum
  • Arkadaşlar, konu oldukça geride kalmış, aradım buldum, birkaç güne kadar üründen alacağım, okuduğum birçok yorum benim içimi feci rahatlattı.. Wireless performansı, 512ramle iyi olduğu vs. hakkında..

Son olarak, bu üründen bir şikayeti olan varmı? Yada olmadık bi sorun yaşayan..? Foruma yazmıcaksanızda pm atarsanız çok memnun olurum, hatta eskişehirde ürüne sahip olan varsa 5-10 dk inceleme şansım olursa çok daha mutlu olurum..
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.