hocamlar ryzen 5 8bg modeliyle 2 saat ekran süresi alıyorum ryzen 3 8gb kullanan arkadaş 10+ saat gördüğünü söylüyor. ne yapmalıyım pil ömrünü uzatmak için |
Acer Swift 3 SF314-41-R46C Ana Konu (33. sayfa)

-
-
Bendede amd versiyonu var 41g olan model. Type c üzerinden şarj edemedim şarj dolmuyor. Sizdeki bilgisayarın modeli nedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ryzen 4300 lü olan bendeki. sadece 65w ile sarj oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
RAM hariç yükseltme yapmak mümkün değil demi ekran kartı ya da işlemciyi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4300u lu modelde type c den aynı anda 65w sarj girişi bağladım ve görüntü aldım.
yani type c ye bir güç girişi + hdmi + klavye + mouse bağladım va çalışıyor.
laptopu eve gelip masanızda tek bağlantı ile kasa gibi kullanabilirsiniz
-
merhaba bend e acer swift 3 sf314-42 4300u modeli var iki ana sorunum var güç tasarrufu her zaman aktifken fan sorunu yok ancak şarja takınca güç tasarrufu devre dışı kalıyor fan sesi başlıyor kafamı şişirmeye bundan nasıl kurtulabilirim?
-2. sorun ise esas sorun oluyor hoparlör de yazılımsal olarak bazen aşırı cızırtı sorunu oluyor ve bunu bir türlü çözemiyorum ?
bu sorunlarla karşılaşanlar acil yardım ederse sevinirim iyi forumlar
-
hocam kullandığınız aksesuarın marka model ve linkini paylaşır mısınz ?
-
Acer Swift 3 SF314-41-R46C fan değişimi yapan oldu mu? Uyumlu ürünü nereden bulabilirim? "FCN DFS561405PL0T FJHL" model fan aldım ama uymadı, eni büyük geldi...
-
Acer Swift 3 SF314-41-R46C için fan model numarası: 23.GXKN1.001
-
bix bx09hb
baktımda baya pahalılanmış
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X