bu fiyata daha iyisi yok. ben 10k verip almıştım. bi içim gitti. alana hayırlı olsun. |
Acer Swift 3 Ryzen 5500U 8GB 512GB FHD 14' 7999 TL Trendyol (5. sayfa)

-
-
tr'ye ilk gelen swift 3 versiyonunu almıştım ben boşta ram slotu vardı 4gb kendinden 8 gb da ben ekledim 12 gb oldu. he sorarsanız laptop uçup kaçmaya başladı mı diye fark etmedim bile
. günlük internete girme ve word excel vs ofis programları dışında kullanmıyorum zaten 4gb ram 8. nesil i3 işlemci 128gb ssd ile yağ gibi akıyor makine, ram dert etmeyin kesinlikle. ips full hd ekranı, metal kasası, hafifliği, aydınlatmalı klavyesi on numara, tavsiye ederim uyguna alabilecekseniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi willyyyyy -- 23 Şubat 2023; 22:32:36 > -
İşletim sistemi linux diyor, windows yüklenebiliyor demi bunlara
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tabiki yüklenir. Ben aldığımda Freedos olarak gelmişti. Başka bir pc'den Windows yükleme usb'si oluşturmak şart.
Windows sitesindeki şu linkten "aracım şimdi indir" tıklayarak usb'ye kurulum dosyası hazırlayabilirsiniz kolayca.
-
Linux yüklü gelirse de aynı işlem yeterli olur demi sorun yaşatmaz freedos için biliyorum işlemi
Evet sorun olmaz, aynı işlemler oluyor. Youtube'da da bolca video mevcut.
-
Linkini paylaştığınız pc de 4gb+4gb ram var ve max 12 gb destekliyo sanırım. 8 gb ram maliyetine girip 12 gb ram ile kullanılacaksa bu pc lerin kullanım amacı için 4 gb lık fark çok etkili olmayacaktır. Ayrıca acer da işlemci, ssd boyutu, ips ekran ve kasa farkı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosucu -- 23 Şubat 2023; 23:24:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekran Nit ve srgb değerleri nedir kullanan varsa panel bilgilerini söyleyebilirmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam panel modeli nedir
Ekran değerleri hakkında bilgim yok lakin IPS panel.
-
Teşekkür ederim, sipariş verdim. En dandik pc 14 inç lik 5500 şu an . Bu fiyat için çok iyi seçenek.
AIDA64 extreme den monitör model numarasını paylaşabilirmisiniz eğer 300 nit ve %100 srgb ise almayı düşünüyorum indirim bitmeden modeli numarasından araştıracağım
Sanırım bu hocam. 300 nit ve %100 srgb mevcut.
https://www.panelook.com/N140HCE-EN2_Innolux_14.0_LCM_overview_30961.html
-
Eminmisiniz hocam model numarası bu mu
N140HCE-EN2 (CMN14D5)
Kutuyu açtıktan sonra nasıl iade edebiliyorsun?
Normalde kabul etmiyorlar garantiye yönlendirirler
Serinin bir önceki Ryzen3 4300u işlemcili versiyonunu eşime almıştım. Fiyat performans açısından bakıldığında elimin altında bilgisayar olsun, ofis işlerini yapabileyim, günlük kullanımlarda işimi görsün diyen biri için fazlasıyla yeterli. Chrome'da 30 sekme açma da, 15 sekme aç mesela o zaman bu kalite için bu para düşünmeden verilir.
-
Soran arkadaşlar için ekran paneli 300 nit ve %100 srgb.
Görselde 400 nit yazıyor ama panel modelinin sitesinde 300 nit yazıyor.
Fiyat olarak halen 8 bin tl iken ihtiyacı olan varsa alsın derim. Günlük işler için f/p bir ürün ve epey şık. @Kraliyetdevi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeminlihipokrat -- 24 Şubat 2023; 21:40:35 >
-
Bu laptop'ı (5500U) kasım ayında 9000 lira altına almıştım. İki ram de değiştirilebilir.
-
Hocam kasa kalitesi şöyle, kapağın dış kısmı ve klavyenin dış kısmı metal, sağlam bir hissiyat veriyor ama mesela kasanın altı plastik.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X