Şimdi Ara

ACER S232HLABID 23 tavsiye acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Slm arkadaslar bır arkadasımdan bu monutoru alıcam eksen bilgisayardan almis 1 yıl daha garantisi varmis

2 tanede olu piksel hatasi benım pc xp ona takıcam ps3 icinde oynucam fiyatida 250 tl ye birakicak sizde

acil cvp bekliyorum saliya kadar alicam

not .mönitör bölümünde kımse cvp vermıyor :(

• yani 560 liralığı 250 ye alacaksın. 2 Ölü pixel çok sinir bozucu. Ayrıca marka da acer. Yani ben monitör bölümüne girdiğimde hiç bir şeye bakmadan samsung seçerim. Eğer 2 ölü pixel seni ilgilendirmiyor, marka da önemli değilse al. 2ms güzel. ama o 2 ölü pixeller gittikçe artacaktır. PS3 ten de hiç verim alamazsın 90-110 cm olmadığı sürece (TV)

Kişisel Notum: Eğer senin yerinde olsaydım almazdım. (eski ekranın tüplüyse al :D)
  • saol arkadasım mönitörum eskı casper 17 crt gozlerım kor olucak artık .ve tv de tuplu

ps 3 ole duruyo vala oynayamadım hıc kımısı cok kotu durmuyo dıo olu pıksel ama fiyat buna yetıyo
  • güncel
  • ben monitörde televizyonda her zaman seçimimi samsungdan yana kullanırım.taş gibi 21 yıllık televizyon var tık demedi.2ay öncede samsung lcd aldım kendi odama oda tıkdemedi ölü pixel yok monitörümde samsung.seçimini samsungdan yana kullan.
  • bütçem buna yetiyo diyorsun al bence 250 liraya. sonra sahibinden de fln ararsın bulunmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sagolun cvp ıcın yarın alınıcak sanırım bu para ya baska yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LG 24 " inch W2486L PF GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

ACER S232HLABID 23

ikisi arasinda kararsız kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitmaker

bütçem buna yetiyo diyorsun al bence 250 liraya. sonra sahibinden de fln ararsın bulunmaz.

birde bu monitöre bakarmısın hangısı daha ıyı artık kımse cvp yazmıyo saol ilgin icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber80

LG 24 " inch W2486L PF GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

ACER S232HLABID 23

Ne kararsızlığı, SAMSUNG almiyacaksan LG gibi bir marka alınır zaten. arkadaşımda lg var çok memnun. marka olarak her şartta lg.
    markayı geçersek galiba acer 5ms di bu 2ms. hdmi da var. full hd. biri 550tl biri 675tl. ayrıca ölü px yoksa kaçmaz. 24 inch de cabası

bu arada 0 alcaksan samsung tavsiyelerim var. 500-650 ye.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: clubber80

LG 24 " inch W2486L PF GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

ACER S232HLABID 23

Ne kararsızlığı, SAMSUNG almiyacaksan LG gibi bir marka alınır zaten. arkadaşımda lg var çok memnun. marka olarak her şartta lg.
    markayı geçersek galiba acer 5ms di bu 2ms. hdmi da var. full hd. biri 550tl biri 675tl. ayrıca ölü px yoksa kaçmaz. 24 inch de cabası

bu arada 0 alcaksan samsung tavsiyelerim var. 500-650 ye.

2 el arkadasım fiyati 230 tl filan lg nin. acerde 2 ms 1 yıl garantisi vardi 250 tl di

lg bu ozellıkler 2 el garantisi var temiz

LG
    Özellikler
    Ekran Boyutu (Inch) 24" Geniş Ekran
    Nokta Aralığı 0.28 mm
    Tepkime Süresi 2 ms
    Yatay Tarama 30-83 (H) KHz
    Dikey Tarama 56-75 (V) Hz
    Kontrast 2.000.000:1 DFC
    Parlaklık 300 cd/m2
    Çözünürlük 1920 x 1080 Full HD
    Teknoloji LED
    Sinyal Girişi / Bağlantı Şekli Analog, DVI, HDMI,D-Sub
    Görüş Açısı 170˚/160˚
    Boyutlar 22.7” x 16.9” x 3.3”
    Ağırlık 10.4 lbs.

buda acer
    ACER

LED23"Geniş EkranParlak Siyah2 ms1920 x 1080 px12000000 : 1 0,265 mm250 cd/m2176 °DVI, HDMI, VGA (Analog)170 °

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubber80 -- 20 Şubat 2012; 23:32:31 >

• Aynılar.
    tabi bu kağıt üstünde. lg tek gecer. ama 230 cok ucuz bi iş var.

• quote:

Aynılar.
    tabi bu kağıt üstünde. lg tek gecer. ama 230 cok ucuz bi iş var.

evet 230 tl ye satan bana sorunlu geldı ıstemıyorum

3 secenek arasında kaldım

lg 24 led monitör w2486l-pf 300 ile 325 tl arası garansıtı 5 ay kalmıs vatandan alınma 2 el

Samsung BX2350 Led Mönitör (23") 375 tl ye birakicak sorun olmazsa. 1 sene garantısı var olu pıksel yok

ACER S232HLABID 23 1 sene garantısı var 2 olu pıksel karanlıkta gozukmekteymıs 240 250 tl
  • Pixel sorunu yoksa samsungu al. yoksa ben alcam. 775lik samsung 375 süper. ms bakamadm ama. 2 ise hemen al. yoksa lg.
    Şunu unutma ama. kasada sorunu olsun dert degil, ekranda hiç bir sorun olmasın. istersen markasız al ama ekranı sorunsuz olsun. bende 17" samsung var 6 sene mi ne oldu. çizik yok. (1280x1024)
  • aldım akradasım saol ACER S232HLABID 23 aldım 1 yıl daha garantısı var 240 tl ye ilgin icin saol
  • Bana hata yaptın gibi geliyo ama neyse. hayırlı olsun. pixel garantide degil mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.