Şimdi Ara

Acer Predator x34 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeautifulSwitzerland

    Bir şey diyeceğim onlar almazlarsa almasınlar. En kötü THH var. Bizi haklı bulmazlar mı?
    monitor oncelikle 8 k fiyati var.thh ni aşıyor.tüketici hakem mahkemelerine başvuru yapman gerekiyor.thh nin bi sınırı var.3500 mu 4000 mu oyle bişey.
    herturlu kazaniyorsunda firma okadar cakalki 100 kisi alsa bu monitoru ve 20 kişi geri iade etmek istese belki icinde 3 5 kişi bunlarla ugrasir.firma tc nin kanunlarını uygulamiyor aslında.
  • Olsun çakal her zaman var. Biz kendimize bakalım bu durumu değiştiremeyiz. Ben de dün 2. Monitör sipariş ettim kim bilir nelerle uğraşacağım olası bir ölü pikselde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

    arda hocam gene tr deki firmalar döktürüyor.kimi arasak ölü pikselde geri iade alamiycaklarini söylüyor.disbiritorleri oyle talimat vermiş.firmalarda baya dertli acer disbiritorlerden.hatta asuslardan bile.sabah gorustugum bir firma cok şaşırdıgım bir cevap verdi asus icin. sms infocomm un cok kotu bir servis oldugu icin asus monitor satmama karari almişlar.guzel bir tepki dogrusu.

    Alıntıları Göster
    Saçmalık o zaman olası bir sorunda eğer alan kişiler tüketici mahkemesine başvurmassa ürün ellerinde patlıyor diyorsun illa uğraştıracaklar insanları




  • quote:

    Orijinalden alıntı: arda505

    Saçmalık o zaman olası bir sorunda eğer alan kişiler tüketici mahkemesine başvurmassa ürün ellerinde patlıyor diyorsun illa uğraştıracaklar insanları

    Alıntıları Göster
    insanları uğraştırmak icin yapılmış bi işlem.abi pentayi aradım.konuşma tarzlarını filan bi görsen delirmemek elde degil.kadın bizzat tc nin kanunlarını bizzat tanımıyoruz diye söyluyor kadın.telefonu orda inanmayan varsa arasın.işi gucu dukkanda biraktim 175 tuketici hakem heyetini aradım bu tarz soyleyen firmaları en yuksek mecri nereye şikayet edebiliriz dedim.bulundugunuz şehirde valilikde iş yerleri icin inceleme karari cıkarttıra bilirsiniz dedi.

    abi nasıl bu kadar rahat soyliye biliyor ya.devletin kanunu karşısında acer kim penta kim ya. gerci acer in israil markasi oldugunu oğrendim.valla aldıkdan sonra egerki kabul etmezlerse thh de işlemiyor.7 bin tl yi gectigi icin.direk mahkeme ye vermek gerekiyor.alsın başlarına calsın markalarını monitorlerini.

    sikayetvar.com a da yazdım.elimden ne geliyorsa yapmaya calısıcam.bakanlıkda hangi kurumun alanına giriyorsa orayada mail atmak istiyorum.




  • Ölü piksel diyerek uğraşmanıza gerek yok. Ürünü beğenmedim diye iade ederseniz almak zorundalar zaten, sorunsuz iade yapıyorlar.

    Ölü piksel falan vs girerseniz uğraşırsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen.
    Onlar hukuk sisteminin açığını kullanıyorsa siz de onların sisteminin açığını kullanın

    Ölü piksel mi çıktı, ben beğenmedim iade ediyorum kardeşim deyin gönderin

    Bunda şu arıza var dersen servis kontrol edecek diyorlar sonra da arıza yok bunda diye size geri gönderiyorlar. ARIZA YOK DEYİN BEĞENMEDİM SADECE DİYEREK İADE EDİN...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar

    Nedir son durum. Satıp alıp sorunsuz kullanan arkadaşlar varmı? Bende Haziranı bekliyorum almak için. ona göre önümüzdeki ay alacağım. Bundan daha iyi monitor gelir mi acaba? Dell Alienware AW3418DW 34" Curved 1900R WQHD 4ms(GTG) 120Hz NVIDIA G-Sync Gaming 8.600 TLye geliyor Neweggten. Acaba onumu alsam. Kararsız kaldım.
    https://www.newegg.com/global/tr-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16824260555&ignorebbr=1
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.