Şimdi Ara

Acer Predator Helios 300 türkiyeye gönderim açıldı ★ ANA KONU ★ i7-7700HQ ★ 1060 6GB 1100$ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.264
Cevap
28
Favori
78.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Direk format atmadan kesin sonuç alacağını düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dizüstü bilgisayarı ben de beğendim.Almanyadan bir tanıdık vasıtasıyla getirtmeyi düşünüyorum.Fakat benim alacağım sitede yalnızca 8gb ram olanlardan mevcut.4-4 şeklinde.Bunları çıkarıp 16 ya tamamlamam gerek.Daha önceki dizüstümde acı bir tecrübe yaşadığım için laptopların kasalarını açamaz oldum :) Kimileri çok zor açılıyor,bu da öyle mi?

Isınma sorunu oluyor mu? Ek olarak soğutucu almamız gerekir mi sizce?

Bu siteden almayı planlıyorum :https://www.notebooksbilliger.de/notebooks/gaming+notebooks/acer+predator+helios+300+ph317+51+720w+gaming

• tereliye T kullanıcısına yanıt
    Arada ciddi fiyat farkı var. Amazonu tercih etsen daha iyi olur.

• Merhaba, ben de bu urunu siparis verdim ama parayi cekmedi hesaptan. Sadece 1$ cekmis. Yine de bana mail geldi siparisiniz basarili diye. Boyle mi oluyor acaba hep?

Bir de urunu alirken TL olarak degil de USD olarak aldim cunku Amazon'un dolar kuru normalden yuksekti. Siz nasil yaptiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamtherealappa -- 11 Ağustos 2017; 17:27:25 >
  • iamtherealappa kullanıcısına yanıt
    Dolar olarak satın alman en doğru karar olmuş. Amazonun kuru epey yüksektir. Dolar olarak satın aldığın için banka kendi kurundan çeviricektir.

Amazon ilk başta kartının doğruluğu için 1 dolarlık çekim yapıyor. Ürün gemiye yüklendiğinde ise asıl ürünün fiyatını çekiyor. Bi sıkıntı yok yani.

Bu arada merak ettim ulaşım tarihi olarak sana ne söylendi hocam?? Yani siparişten kaç gün sonra ulaşacak??

• 4889 4 kullanıcısına yanıt
    Hocam 24-31 Ağustos diyor gelis zamani icin. Bana birazcik fazla geldi acikcasi.. Ben iki haftaya gelir, kullanirim diye dusunmustum.

Siz de mi yeni siparis verdiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamtherealappa -- 11 Ağustos 2017; 21:46:4 >
    Bu ürün 17 inç ve ssd yanında 1tb hd de var. Fiyat farkı ondan kaynaklanıyor olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiUtek -- 11 Ağustos 2017; 23:51:55 >
  • iamtherealappa kullanıcısına yanıt
    Evet ben de yeni verdim siparişi. 6 ağustosta verdim siparişi. Ulaşım tarihi olarak 22 ağustos gözüküyor.

Muhtemelen 22 ağustos tarihi türkiyeye giriş tarihidir. Birde kargo ulaşımı var. O da 2 gün sürse 24-25 ağustos gibi elime geçer diye umuyorum.

• Ürünü kredi kartıyla usd olarak alıcam ama karta geri öderken nasıl ödemeliyim? faizi çok yüksek olur diye enparadan 5bin kredi çekip direkt karta yatırmayı ve enpara ya taksit ile ödemeyi düşünüyorum mantıklı mı?

Kart Vakıfbank

• Garanti isini deneyen oldu mu su ana kadar? 1 aydan fazla sure kullanip da urunu bozulan vs.

Varsa tecrubelerinizi paylasabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamtherealappa -- 12 Ağustos 2017; 19:29:59 >
  • kaptanhulk kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de vakıfbank kredi kartıyla aldım. Benimkisi platinum kart.

Yurtdışından dolar alışverişlerinde taksit imkanı olmuyor malesef.

Tek çekim şeklinde ödeme yapacağın için faiz olmaz diye biliyorum. Sadece o günün dolar kuruyla ödeme yapıyorsun. Örneğin benim kartın eksteresinin kesim günü ayın 5'i. Şimdi dua ediyorum o güne kadar umarım dolar yükselmez diye :)

• Mesajim bulunaun ilgi ile takip ediyorum mesajlarinizi.

İyi forumlar banka kartı ya da maaş kartı ile satın alma şansımız vat mı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 4889

Hocam ben de vakıfbank kredi kartıyla aldım. Benimkisi platinum kart.

Yurtdışından dolar alışverişlerinde taksit imkanı olmuyor malesef.

Tek çekim şeklinde ödeme yapacağın için faiz olmaz diye biliyorum. Sadece o günün dolar kuruyla ödeme yapıyorsun. Örneğin benim kartın eksteresinin kesim günü ayın 5'i. Şimdi dua ediyorum o güne kadar umarım dolar yükselmez diye :)

Evet tek çekim yapacağım ama son ekstre tarihine kadar o parayı ödeyemem ve gelecek ay için ekstreyi ödeyemedim diye faiz ekleyecek

• merhaba arkadaşlar, bir 10 gün kadar sonra bende bu laptopu almayı düşünüyorum amazondan. Yalnız benim ürünü kullanan arkadaşlara sormak istediğim bu sıcak günlerde laptopla 1 - 1.5 saat gta 5 tarzı oyun oynadığınızda sıcaklık değerleri ne durumda. Özellikle Monster ve baktığım Asus modelinde yaşanan ısınmadan dolayı performans düşüşü yaşanıyor mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Luaz.

merhaba arkadaşlar, bir 10 gün kadar sonra bende bu laptopu almayı düşünüyorum amazondan. Yalnız benim ürünü kullanan arkadaşlara sormak istediğim bu sıcak günlerde laptopla 1 - 1.5 saat gta 5 tarzı oyun oynadığınızda sıcaklık değerleri ne durumda. Özellikle Monster ve baktığım Asus modelinde yaşanan ısınmadan dolayı performans düşüşü yaşanıyor mu acaba?

önceki sayfalarda yazdılar

• Luaz. kullanıcısına yanıt
    Laptop perşembe günü elime ulaştı. Oculus rift, touch controller ve Logitech g27 ile birlikte kullanmaya başladım ki biliyorsunuzdur VR normalde ekran kartına çok yüklenir. 1-1.5 saatten çok daha uzun süre kullandım tek seferde ve kasılma yaşamadım ama sıcaklık hem cpuda hem de gpuda 85 derecelerde gitti tam yükte. Şimdi unvervolt yaptım. Başlıkta Manyetizma hocanın paylaştığı linkteki 5dklık stress testi yapınca maksimum sıcaklıkta 83'den 74'e 9 derecelik düşüş oldu. Bakalım uzun süreli yük altında ne kadar düşecek göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiUtek

Laptop perşembe günü elime ulaştı. Oculus rift, touch controller ve Logitech g27 ile birlikte kullanmaya başladım ki biliyorsunuzdur VR normalde ekran kartına çok yüklenir. 1-1.5 saatten çok daha uzun süre kullandım tek seferde ve kasılma yaşamadım ama sıcaklık hem cpuda hem de gpuda 85 derecelerde gitti tam yükte. Şimdi unvervolt yaptım. Başlıkta Manyetizma hocanın paylaştığı linkteki 5dklık stress testi yapınca maksimum sıcaklıkta 83'den 74'e 9 derecelik düşüş oldu. Bakalım uzun süreli yük altında ne kadar düşecek göreceğiz.

ben sunu farkettim denersen sevinirim

undervoltaja dısında

bilgisayarın güç ayarlarında standart diğer notebooklar gibi. yüksek performans, dengeli, güç tasarufu

ben dengeli ve yüksek performans değerlerinde bir fark göremedim. Cihaz hep yüksek performansa ayarlamışım ben, aşırı ısınıyordu. Sonra dengeliyi denedim performans kaybı yaşamadım ama ısı 10derece civarı fark etti yeri geldi daha fazla, sonra güç tasarufu denedim performans kaybı yaşadım aşırı zorlamada teklemeler oldu ama ısı 58derecenin üstüne çıkmadı.

Bu kadar ısıda fark yaratması saçma geldi ama neden böyle anlamadım

• arkadaşlar bu ürün için iade/değişim sürecindeyim. fpsleri merak ediyorum

https://benchmark.unigine.com/heaven -- heaven benchmark üzerinde aşağıdaki fotodaki seçenekler ile sisteminizi benchmark testine sokup kendi aramızda karşılaştırma yapalım hem ben hem de siz kendi bilgisayarınızın durumunu görün.

teşekkürler

benim sonuçlarım ise yine ekte

• eminç E kullanıcısına yanıt
    Testi kere yaptım notebookların güç ayarlardan bi tasaruf modunda bide yüksek performans modunda yaptım

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.