Şimdi Ara

Acer Predator Helios 300 türkiyeye gönderim açıldı ★ ANA KONU ★ i7-7700HQ ★ 1060 6GB 1100$ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.264
Cevap
28
Favori
78.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben baktım sürüme de OS Built 14393.9999 9 lu rakamı salladım ama sıfır yoktu o eda ben creator updatını almış mıyım bende de batarya simgesine tıkladığımda donma lar yaşıyorum saniyelik beni çok rahatsız etmiyor ama sorun var mı acaba ve ya çözülür mü bios güncellemesi ya da nvidia güncellemesi yapmadım sadece bir kere windows güncellendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalmarifet -- 17 Ağustos 2017; 3:41:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalmarifet

Hocam ben baktım sürüme de OS Built 14393.9999 9 lu rakamı salladım ama sıfır yoktu o eda ben creator updatını almış mıyım bende de batarya simgesine tıkladığımda donma lar yaşıyorum saniyelik beni çok rahatsız etmiyor ama sorun var mı acaba ve ya çözülür mü bios güncellemesi ya da nvidia güncellemesi yapmadım sadece bir kere windows güncellendi

Version 1607 ise creators update yuklu degildir creators 1703 versiyonu. Dediginiz problemi ben de yasiyorum indirdim versiyonu ama hala devam. Kronik bazi seyler gorunuyor, bu bahsettiginiz donma., chrome siyah ekran hatasi gibi. Bios guncellemesi yapin onlar onemli

• Anladım hocam İnternete bağlanabilsem yapıcam tüm güncellemeleri aynen kronik sorunlar olabilir ama öyle büyük şeyler değil can sıkmıyor değil @Manyetizma da yapıyor mu acaba böyle sorunlar

• eminç E kullanıcısına yanıt
    Optimus teknolojisi her program açmayı denedigimizde harici ya da dahili ekran kartlarının hangisiyle açması gerektiğine bakıyor.

Batarya ikonuna veya ekran ozellikerine tıkladığınızda hatta duvar kağıdı otomatik değiştiğinde de oluyor.

Nvidia ayarlarından tercih edilen grafik işlemcisini yüksek performanslı nvidia seçerseniz düzelmesi lazım.

Ama bu sefer de sürekli gtx 1060 çalışır vaziyette olur fazla güç harcar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba siz bahsettiğiniz Aspire modelini mi önerirsiniz yoksa bu modeli mi?
  • benim sürüm

1703 (İS derlemesi 15063.540)

ben bu sürümde daha sorun yaşamadım, daha önceden hangi sürüm vardı onuda bilmiyorum. Şunu söyliyebilirim bilgisayarda cracklı veya orjinal olmiyan hiçbir program yok. İlk günden bu yana kaspersky ile koruma sağlıyorum, office satın almıştım oda orjinal. Photoshop 1kereliğine cracklı kullanıyım dedim, kullanmaz olaydım. Sistemin içine etti, sizdeki sorunlar eğer crackli dosya kullanıyorsanız olabilir. Daha sonra format attım sisteme korsan birşey yüklememeye karar verdim. Crack dosyasında kaspersky miner virüsü keşfetmişti ama temizlerken sistem dosyalarınıda silince format attım

bendeki can sıkıcı sorunları sıralıyım

1) enter tusunun yanındaki, virgül veya tr q kalvyeye çevirince "i" yazdımız tuş arada sıkıntı çıkarıyor. Şuan yazmada filan sıkıntı yok ama sanki tam tırnakları oturmuyor gibi

2)Bazen ısınmayan pc, bakıyorum programlardan 55derecelerde iken arada klavyeye ısı veriyor, şaşırıyorum. 1-2kere başıma geldi şaşırdım anlık fanı sona alınca saniyeler içinde düzeliyor

3) ne zaman gtx1060 kullanıyor ne zaman kullanmıyor anlamıyorum. Sanki sürekli kullanıyormuş gibi bunu anlıyabilsem iyi olurdu. Nvide ayarlarından chrome entegrede ayarlı ama başlat cubugundanki saatin oldugun yerdeki kısayolundan baktıgımda gtx1060 ile çalısıyor göküyor. Anlamadım bir türlü nasıl çözücem bu olayı

bende pek bir sorun yok, ilk zamanlar bende saçma sapan sorunlar oluşmuştu, 1060 görmedi, güvenlik duvarı devreye sokun yazısından bıkmıştım ve devreye sokulmuyordu, 4-5format sonunda herşey düzeldi, son bios güncellemeleri ile baya rahatladı pc

Dikkat ettim benchmark skorlarında, benim ekran kartı sürümüm farklı belki o yüzdende yüksek cıkmış olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 18 Ağustos 2017; 1:46:54 >

• iamtherealappa kullanıcısına yanıt
    Parayı çekmedilerse kargoya vermezler. Parayı çekene kadar 2-3 gün bekledim Amazonu. Sorduğumda sebebini yeni hesapla ilk defa alışveriş yapmam ve yüksek fiyatlı bir ürün olduğu için doğrulama yapmaları uzun sürüyormuş.
  • Konudaki butun mesajlari okudum.Bende yaklasik 5-7 gune siparis verecegim yalniz aklimda bir kac danismam gereken soru var.

Eger bana sorun cikaracak seyler olursa 100-150$ fazla verip asus marka laptop alabilirim.

1: Ileride 120hz 1ms gsync destekli bir lcd alip takilabilirmi ?

2: Ses jack inin sag tarafta konumlandirildigini gordum. Bu benim icin cok onemli bir ayrinti, isterdimkinsol tarafta olsun. Kullandigim jacklarin hepsinin ebati cok buyuk ve fare kullanimini engeller diye korkuyorum.

3: laptop bosta iken ses cikarip isinma durumu tam olarak nedir ? Chrome gtx 1060 ile calisiyor diye ojudum. Bu bir yazilimsal kronik hatamidir

4: son olarak kimse hdd ile satin almamis, 2 tb hdd ile satin almayi planliyorum ( laptopun altindaki seagete) satin alanlar bu opsiyon ile satin aldimi acaba daha once yada onerirmisiniz

• Prisane P kullanıcısına yanıt
    Parayi coktan cektiler zaten hocam. Kargoya da verilmis. Tracking number vs. de var ben de. Sadece kargoya verildikten kac gun sonra elime ulasir onu merak etmistim.

• arkadaşlar ben de bu pc yi almayı dusunuyorum galiba tek sorun ekran parlaklığı yetrsiz ekran koyu kalıyormus acaba kocaeli istanbul tarafındaysanız pc yi gorme şansım varmı
  • Uzun araştırmalar sonucunda biraz önce verdim siparişi amazon üzerinden.Umarım bayramdan önce elime ulaşır.
  • 1) ben monitörle kullanıyorum evde samsung 226bw, eski bir monitör ama dediğiniz monitör neden takılmasın, bilen arkadaşlar daha iyi yardımcı olur

2) Suan bende fare ve iphone kulaklığı takılı, farenin girişi kalın. İkisi arasına en kucuk parmağımı yatak sokabiliyorum.

3) labtop boşta çalıstığını anlamazsın, o derece boşta sessiz çalısıyor ve ısınma yok boştayken. Chrome olayını bende anlamadım o sorun bende var, belki ayarlarını yapamamışımdır bende yardım bekliyorum

4) Ben sonradan ssd taktım, takımı aşırı basit, yeride mevcut 2vida ile herşey hallediliyor. 2Tb hdd amazonda ucuzsa ordan alın, tr de ucuzsa tr den alın
  • iamtherealappa kullanıcısına yanıt
    7-8 gün içerisinde. Amazondan sabırlı bir şekilde takip et. Aramex kargocusuna neden bu kadar erken geldi diye sordugumda, takip kısmında Dubai yazısını gördüğün an ürün Türkiye'ye giriş yapmıştır, demişti.
  • Yalniz bahsettigim harici bir lcd degil, 1 yillik garantisi bittigi zaman benim acimdan yetersiz gordugum laptopun ekrnini degistirmek

• Lcd ile ilgili bir veri bulamadigimdan yaziyorum eDP tipi ise 60hz olan be parlakligi dusuk ekrani 75hz yada varsa daha yuksek bir herz ve ms ile degistirmek asil bahsetmek istedigim

• bu konuda bir bilgim yok, bilen arkadaşlar cevaplarsa iyi olur. Ama check edilicek birşey varsada check edip söyliyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akales

Konudaki butun mesajlari okudum.Bende yaklasik 5-7 gune siparis verecegim yalniz aklimda bir kac danismam gereken soru var.

Eger bana sorun cikaracak seyler olursa 100-150$ fazla verip asus marka laptop alabilirim.

1: Ileride 120hz 1ms gsync destekli bir lcd alip takilabilirmi ?

2: Ses jack inin sag tarafta konumlandirildigini gordum. Bu benim icin cok onemli bir ayrinti, isterdimkinsol tarafta olsun. Kullandigim jacklarin hepsinin ebati cok buyuk ve fare kullanimini engeller diye korkuyorum.

3: laptop bosta iken ses cikarip isinma durumu tam olarak nedir ? Chrome gtx 1060 ile calisiyor diye ojudum. Bu bir yazilimsal kronik hatamidir

4: son olarak kimse hdd ile satin almamis, 2 tb hdd ile satin almayi planliyorum ( laptopun altindaki seagete) satin alanlar bu opsiyon ile satin aldimi acaba daha once yada onerirmisiniz

1 hakkkinda fikrim yok

2 ben sirf bu yuzden monsterda model yukseltmek yerine iade ettim. Bu modelde de sag tarafta 2 usb girisi ve jak girisi. engel yaratabilir ben de cok rahatsiz olurum bu detaydan karar sizin.

3 bostayken cool bost modu acik degilse fanlar icin, fan calismiyor zaten. Ses 0

Chrome bende siyah ekran hatasi veriyor. Ufak bi ayar ile gpu yu kullanmasini engelleyebiliyorsunuz. Bu kez de video izlerken takilmalar oluyo 60fps gibi rahat skan bi goruntu alamadim.gpu ile duzgun calismasi icin ayar ariyorum su an. Ama gpusuz kullanmak sizin elinizde.

4 ben ayni ssd markasinin 1tblik modeliyle siparis verdim. Henuz elime ulasmadi. 1Tb isinizi gorurse hem 2tba gore fiyati daha uygun. Yine tercih sizin. Ama turkiyede her turlu daha pahali oradan birlikte siparis verin

• Oyun oynarken cpu sıcaklığı 95 e kadar çıkıyor. ani fps düşüşleri yaşadım sanırım bundan kaynaklı. bu sıcaklıkları gören var mı tavsiyeleriniz nelerdir?
  • Chrome sorununu çözen var mı bi sitede yorum yapan yabancı bi insan chrome da 50+ sekme ve 1080p video izleyip akıcı bir görüntü elde ettiğini belirtmiş

• eminç E kullanıcısına yanıt
    95 derece cok yuksek degil mi?Beni acikcasi cezbeden noktalardan birisi metal arroblade fanlardi.Sogutma bu kadar sorunlu mu bu makinede.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.