Şimdi Ara

Acer Predator Helios 300 türkiyeye gönderim açıldı ★ ANA KONU ★ i7-7700HQ ★ 1060 6GB 1100$ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.264
Cevap
28
Favori
78.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://hizliresim.com/vpOQMA

https://i.hizliresim.com/1g82zB.png

bu ozelliklerde istatistikler boyle bende. bu arada Intel XTU uygulamasindan mi degil mi bilmiyorum ama oyundayken durup dururken bilgisayar kendini restartliyor. -110v yaptim undervoltu restartladi ben de simdi -100 yaptim deniyorum. normal halinde sicaklik fazla geldi biraz cunku. bu arada bu resimler undervolt'tan once herhalde.

chromedaki siyah ekran sorunu icin chrome'a sag tiklayip properties'e girdim sonra compatibility'e sonra run this program in compatibility mode'u windows 7 yaptim ve sorun su anlik yok gibi. ama devam edebilir bilmiyorum.

edit: bir sure sonra bu chrome cozumu calismamaya basladi. ise yaramiyor bu da galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamtherealappa -- 5 Eylül 2017; 18:44:39 >

• hocam aynen benim de oyle. en dusuk ayarlarda bile 160 fps aliyorum anlamadim gitti. youtube da millet 300+ fps aliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamtherealappa -- 30 Ağustos 2017; 22:43:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fox kids

quote:

Orijinalden alıntı: iamtherealappa

hocam aynen benim de oyle. en dusuk ayarlarda bile 160 fps aliyorum anlamadim gitti. youtube da millet 300+ fps aliyor.

bunun için çözümü olan varsa beklerim konuyu takipteyim

xbox dvr'yi kapatmayı denedin mi hocam?
    https://www.technopat.net/2016/10/19/windows-10-xbox-dvr-nasil-devre-disi-birakilir/

• -tazemeta- kullanıcısına yanıt
    ben denedim bunu pek bir degisiklik olmadi.

• cs go'dayken ki istatistiklerinizi msi afterburner ile gonderebilir misiniz hocam? karsilastirsak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamtherealappa -- 31 Ağustos 2017; 1:19:56 >
  • Malumunuz hafızası sınırlı. 1 terabaytlık harddisk almaya karar verdim. Uygun harddisk alırken neye dikkat etmeliyim??

2.5 inch ve sata bağlantısı olması dışında??

• Beyler merhaba.http://www.vatanbilgisayar.com/acer-predator-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-1tb-256-ssd-17-3-gtx1060m-6gb-w10.html . Vatanda satılan bu bilgisayar sizin aldığınızla aynı mı ? Kullananlar memnun mu ? Monster t5 v10.1.1 ile bunun arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim ? Artılarını eksilerini kabaca yazarsanız sevinirim.
  • Soyle bir sey farkettim. Dun gece oynarken kasanin elimi koydugum sol alt kosesine elimi yaslayinca sanki elektrik carpti elime. Galiba donusturucunun topraksiz olmasi sebep oldu bilmiyorum. Bataryaya baska bir laptopun kablosunu taktim ve denedim ve carpma yok. Bu durum sadece fise takili oldugu zaman oldu.

bu arada kullandigim donusturucu bu. fisin topraklanma kismini takamiyorsunuz buna herhalde. siz de mi bunu kullaniyorsunuz?
    https://store.donanimhaber.com//f8//d6//71//f8d6713d81eb5afa0e6589644a42c7fe.jpg
  • iamtherealappa kullanıcısına yanıt
    Topraksiz prizde kullanmayın. Uzun vadede laptoba zarar verebilir. Kullandiginiz dönüştürücü daha az akım çeken cihazlar için laptop icin değil. S-link sl-w360 universal priz dönüştürücü yu tavsiye ederim.

• Amazon üzerinden alırsam toplam 4500-4600 civarı birşey çıkıyor bu tax free biliyorum depozito ama 750 lira civarı yüksek bir rakam ürün elime ulaşınca bu rakam bana iade ediliyor mu kesin bilgisi olan varsa yazabilir ise sevinirim..

• Arkadaşalr bende almayı düşünüyorum taksit işlemini nasıl hallettiniz?
  • Bende almak için black friday'i bekliyorum, yaparlar bişeyler heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 inde sipariş verdim 24 ünde kargoya verildi ürün.İlk defa aldığım bir ürün bu kadar gecikti.Perşembe günü ancak elimde olacak veya cuma
    Acer Predator Helios 300 türkiyeye gönderim açıldı ★ ANA KONU ★ i7-7700HQ ★ 1060 6GB  1100$

• Merhabalar, amazon.com sitesindeki tüm ürünler zaten kdv'siz listelenir. Bunun sebebi ise Amerikadaki eyaletlerin hepsinin farklı bir vergi oranı bulunmasından dolayıdır. Oradada bizim gibi adreslerini girdiklerinde ürün ekranında vergi oranı gözükür. Bu yüzden tax free'den zaten yararlanmış sayılıyorsunuz. Alınan vergi miktarı normal koşullarda iade edilmez çünkü ürün Türkiye'ye gelince gümrükte ödenir bu fiyat. Olduda gümlük görevlisi ürünü incelemedi ve vergi talep etmedi, amazon sizin adınıza vergi ödemediği için bu miktarı 3 ay içerisinde alışverişi yaptığınız karta geri iade eder.
  • keles71 kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef yurt dışı alışverişlerinde taksit yada işlemi sonradan taksitlendirme yasaklandı. Peşin almak zorundasınız.
  • Laptop işlemcisi Fifa17 oynarken (dikkatsizliğimden fan kısmı biraz kapanmış masa örtüsünden dolayı) 97 dereceye çıkmış. 15-20 sn olmadan hemen oyunu kapadım. Acaba işlemcide veya başka herhangi bir parçada sıkıntı yaratma ihtimali var mı bu kadar kısa sürede? Acer Care'dan kontrolü sağlayamıyoruz sanırsam işlemci ve ekran kartı için dimi? Bir de undervoltage'ın ne gibi negatif etkileri oluyor acaba? (Performans vs. gibi)
    Edit:
    @iamtherealappa
    Hocam linki ve nasıl yaptığına dair video varsa onun da linki atabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altair02 -- 5 Eylül 2017; 17:49:28 >
  • Altair02 A kullanıcısına yanıt
    https://youtu.be/HLywuILhtp0

Bu linkte yapiyor adam Intel XTU kullanarak. Onceden de bahsedilmis ama yine soyleyeyim degistirirken -'li deger yapmayi unutmayin yanlislikla yukseltmeyin. Ben de birkac kere -110 yapacagima +110 yapmistim.

Bu arada undervolt yapmak islemciden islemciye degisiyor galiba ben mesela -110 yaptigimda bilgisayar kendini restartliyordu simdi -105 yaptim sikinti yok gibi. Performans acisindan -110 ve daha alti yaptiginiz surece bir sikinti olacagini sanmiyorum.

Cevabın için çok teşekkür ederim. Hazır seni yakalamışken bir sorum daha vardı Arada sırada kulaklıktan bip-bip sesi geliyor da sebebi hakkında bilgin var mı?
  • Altair02 A kullanıcısına yanıt
    Boyle bir sey hic yasamadim ben. Belki sorun kulaklikla ilgili olabilir baska kulaklikla denediniz mi? Ya da kulakligi taktiginizda bir kutucuk cikiyor bu kulakligi ne olarak kullanmak istiyorsunuz mic headphone vs gibi onu yanlis isaretlemis de olabilirsiniz.

Ama dedigim gibi ben hic yasamadim daha.

Korkum yukarıda da bahsettiğim gibi cpu sıcaklığının anakartta vs bi hasara yol açmış olma ihtimali.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.