Şimdi Ara

acer predator 300 alinir mi? (acil yardim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abiler ben pc alcam butce max 11000tl civari. yanliz azerbaycandan yaziyorum, rusyada pcler bizim burdan ucuz. ben olsam msi veya asus Rog Scar 2 alirdim. ancak neredeyse 2 aydir pc bir turlu satisa gelmiyor. alacagim pc ozellikleri:
    i7 8750h veya 9750h( 9750 tercihimdir) 16 gb ram RTX 2060 gibi ozellikler olmasi cok iyi olur

bide millet 8750 ile 9750 arasinda onemli fark var mi? bide i5 8300h veya 9300h olup 2060 vs gibi benzer ozellikler olursa, cok fazla sey kaybeder miyim? kafam cok karisti yardim edin lutfen

• O kadar bütçeyi nerden buluyosunuz bi ben mi fakirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drummer07 kullanıcısına yanıt
    Oyun için neredeyse kullanmayacağım. Genel olarak grafik tasarım programlama oyun yapma vs gibi şeylere kullanacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

• Alinir, yillardir Predator kullaniyorum ve sorun yasamadim.
  • Acerlarda ısınma sorunu var diye biliyorum hocam. Sizde durum nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: Togrul99

Acerlarda ısınma sorunu var diye biliyorum hocam. Sizde durum nasıl?
    Bende yok isinma sorunu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop ile kac fps alirim
    10 yıl önce açıldı
    samsung c 300 acil yardim
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Togrul99

Acerlarda ısınma sorunu var diye biliyorum hocam. Sizde durum nasıl?
    Isınma asıl HP ve Asus'un sorunudur. Soba diye geçerler genelde.
  • HP biliyorum evet. HP de var; omen var 17 inç tam 17000ruble fiyatında indirim var. 9750h ve RTX 2060. Kime sorsam alma dedi HP. Zaten ben kendimde beğenmiyorum HP. Asus konusunda katılmayacağım kendi bilgisayarım çok düşük model olsada çok sağlam cihaz. Predatorlar çok var, ilginç şekilde tam ters olarak Asus Scar 2 ler neredeyse yok. Satışa geliyor ertesi gün yok oluyor stokta kalmıyor yani. MSI de aynı durumda. O yüzden seçim arasında kaldım

• Helios serisi iyidir. Nitro gibi ısınma yapmaz. Helios 500 büyük kasa olduğu için çok daha serin çalışır. Helios 500 ve Ryzen 7 yerine Helios 300 ve 9750 alacaksanız undervolt şart gibi birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Ekim 2019; 22:14:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 yıldır helios 300 8750h 1060 6gb kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım şu ana kadar oyun oynarken fanı maksa alıyorum ısınmıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.