Şimdi Ara

ACER P5260E DLP PROJEKSİYON CİHAZI (Yaklaşık 100 saat kullanılmış Sıfır gibi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ACER P5260E Projeksiyon 18.09.2009 tarihinde alınmıştır. 1 YIL daha garantisi vardır. Ürünün sıfır satış fiyarı 1375 tl dir (istanbul bilişim aş de 1080 tl dir. Ancak istanbul bilişmin garantisi yoktur vede A.B.D den tamir gormus ürünleri aldığı bir gerçektir.) PROJEKSİYON, HDMI ALTIN UCLU KABLO, KUTUSU, ÇANTASI, KUMANDASI, DVI KABLO, vede 2-3 parça ismini bilmedigim kablo ve fişi ile kargolanacaktır. Türkiye'nin her yerine Kargo ile gönderebilirim. 3000 SAAT Lamba Ömrü vardır. Toplamda 90 ila 130 saat arası belki kullanmışımdır.Yani en az 2800 saat pil ömrü daha vardır.Hafta sonu Pazar geceleri film izlemek için aldım bu ürünü. 24" Led monitör aldım şimdi ve artık projeksiyonu kullanmadığımı farkettim..Bu yüzden satıyorum.Gerçekten almak isteyenler bana ulaşsın. Üründe tek bir çizik bile yoktur. Çok temiz kullandım. Ürünün satış fiyatı piyasada yaklaşık 1375 tldir..Ayrıca 3000 saat dolunca ben şimdi neyapacağım diye birşeyde yok..Çünkü yeni lambası yalnızca 200 tl dir..Ürünü elden 790 tl ye verebilirim.
    ayrıca buradan ayrıntılı resimlerine bakabilirsiniz..

http://urun.gittigidiyor.com/ACER-P5260E-DLP-PROJEKSIYON-CIHAZI_W0QQidZZ30684672

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinmurat151 -- 19 Eylül 2010; 17:26:13 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.