Şimdi Ara

acer nitro vg240Y IPS panel mi ? aoc g2590vxq TN panel mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yeni bir 24" monitör alacağım. normalde IPS bakıyordum baştan aşağı, hepsiburada'da indirim yakalamışken alayım dedim araştırmaya başladım.

    acer nitro vg240y'de karar kılmıştım. esasında ürünün hepsiburada'daki yorumları çok güzel. 48 yorumda puanı 4.7. ama forumda başka bir konuda (sıcak fırsatlar'da olabilir) vg240y satın alan arkadaşların IPS panelden dolayı gözlerinin çok yorulduğunu yazmışlar. 1 kişi 2 kişi de değil hatta.

    hatta bir kişi bu indirim furyası 3 farklı moitör satın almış. başlıktaki 2 monitör (yani aoc ve acer) + bi tane daha va panel birşey tam hatırlayamıyorum.

    önce acer'ı (vg240y) yani benim istediğimi açıyo. diyo ki IPS panel göz yoruyo. sonra 2.monitörü açıp kuruyo, ölü pikselle karşılaşıyo. bu ikisini iade ediyo.

    en son da aoc'yi (g2590vxq) açıyo. diyo ki budur. TN panel ama en memnun kaldığım ürün bu oldu, iyi ki indirim varken 3 monitör alıp karşılaştırmışım diyo.

    şimdi ben esasında IPS panel istiyordum oyun vs oynamam ayda yılda birdir. ama göz yorma problemi beni düşündürüyor ki göz sorunum var bir miktar. başlıktaki iki ürünü de beğendim ama arada fiyat farkı var. biri 650 lirayken biri 790 şu an. işte aoc'nin (790) dp port + hdmi kablo gibi artıları mevcut. diğer panelse sırf IPS olduğu için istiyorum esasında ve tasarımını da baya beğendim (aoc'yi de beğendim bu arada .d)

    siz ne yapardınız dostlar ?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.