Acer Nitro 5 Serisi Oyun Ayarları
-
-
nitrosense çalışıyor mu ?
-
aynen. nitro sense kurulu.
-
nitrosense OTO modunda CoolBoost aktifken kullanmak en sağlıklısı. Bir de laptop mazgalları hava akışına uygun olmalı. Mümkünse altından hava akışı için panel/yükseltici konulması ve yan-arka mazgalların da 10-15 cm mesafede engeli olmamalı.
-
hocam coolbost modunda kullanıyorum. diğer dediğiniz ise nasıl bir yükseltme olmalı mesela kitap mı koyaıym
-
yani neden olmasın ki?
ben de soğutucu olmadığında fanları açık kalacak şekilde laptopun altına kitap koyarım, işe yarıyor. :))
hava dönüşümünü sağlayacak şekilde altı, arkası ve yanları boş bırakıldığında 10 derece fark ediyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: neyazarimyani neden olmasın ki?
ben de soğutucu olmadığında fanları açık kalacak şekilde laptopun altına kitap koyarım, işe yarıyor. :))
hava dönüşümünü sağlayacak şekilde altı, arkası ve yanları boş bırakıldığında 10 derece fark ediyor.
alttaki fanlar yüzeyle doğrudan temas edince hava almıyor mu. direk masada düz zeminde duruyor benim pc.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X