Şimdi Ara

Acer nitro 5 i7 outlet ürün 17000 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.209
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyun oynayan biri degilim,ekran kartının önemi yok,sadece internet ve ofis programları ,fiyat/performans olarak ne önerebilirsiniz,uzun süredir bilgisayar teknolojisine uzak kaldım,evde 3. Nesil i5 8gb ram ve 256ssd işimi fazlasıyla görüyordu,ama içinde temassızlık var oynatınca kapanıyor laptop,

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rosmisal kullanıcısına yanıt

macbook neden olmasın.

base modeller arasında en ucuz sanırım 17 bin 500 şu an.

www.pt.com.tr
    Apple markalı MGN63TU/A kodlu MacBook Air 13.3 inc M1 8CPU 7GPU 8GB 256GB Uzay Grisi MGN63TU/A ürünü Pozitif Teknoloji den hemen alın.
    https://www.pt.com.tr/macbook-air-133-inc-m1-8cpu-7gpu-8gb-256gb-uzay-grisi-mgn63tua
  • Photoshop ofis günlük işler arada 3ds max vb programlar kullanacak kardeşim için doğru bir tercih olur mu? 12 taksit ve orijinal windows avantajı var.

• 3050 Ti gibi 4gb VRAM li bir karta bu para verilmez arkadaşlar. 6 GB VRAM bile yetmiyor artık. Bir yıl sonra çöp olacak bir makineye para vermeyin bence...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHiBLaST C kullanıcısına yanıt

Ne anlamda çöp olacak hocam oyun için mi dediniz? Sizde bu makine var sanırım diğer genel anlamda nasıldır?Tasarım hafiflik kullanış hız ses vb.Oyun amaçlı düşünülmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 2 Mayıs 2023; 11:21:20 >
  • plastiği çok dandik.1.5 sene içinde ekranın arka menteşe kısmı çatladı

• brtzgr B kullanıcısına yanıt

Neye karar verdiniz? Hala satışta ben de alıp almama arasında kararsızım.

• bu fiyata bu ürün alınmaz. geçen hafta 21bin den asus un 4050 ekran kartlı modeli satıldı. 3050 için bu fiyat çoook fazla.

• Anarchist_xx kullanıcısına yanıt
    Hocam o alınmaz bu alınmaz ne alacaz anlamadım ki herkes bir şey diyor var mı hani 15 17 arası bu özellikte

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • buyur hocam akakçeden arattım link bırakıyorum. daha ucuza 3050ti var. 3050 laptoplar şuan 15bin civarında. daha fazlası vermek makul gelmiyor bana.

akakce.com
    RTX 3050, RTX 3050 TI Laptop Fiyatları & Notebook Modelleri | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/laptop-notebook,1,2.html/1113441,1113175
  • rosmisal kullanıcısına yanıt

geçen hafta 11.500tl ye satıldı belki tekrar iner ,10binli seviyelerden de satılmış bir ara indirimle galiba , bu laptopun 10.nesil mx330 ekran kartlı modelini kullanıyorum ,weboffice için kullanılıyor genelde, gayet iyi iş görüyor bu ondan da iyidir küçük ve hafif

www.vatanbilgisayar.com
    Acer Aspire 3 12.Nesil Core i5 1235U-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Mx550 2Gb-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/acer-aspire-3-12-nesil-core-i5-1235u-8gb-512gb-ssd-15-6inc-mx550-2gb-w11.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber&__cf_chl_tk=yUGbAQ.AoK_Rr5wktvGE1IAriZo2ume7UMAZH27gBas-1682028759-0-gaNycGzNEhA

• Anarchist_xx kullanıcısına yanıt
    Attıkların hepsi i5 11 nesil neredeyse ayrıca 8 ram ve çoğu 2011 de çıkan yani bizim atışımız her şeye çöp dediğin ürünlerden çok farkı yok dostum atmak için atıyorsun.

• sadbul S kullanıcısına yanıt
    4 taneydi 2 ye düştü baya kararsız kaldım şuan .

• windows kurmayı sürücü yüklemeyi bilmeyen birisi için windows işletim sistemi içinde olan bir laptop olarak artısı var bence.Önerilen hiç bir üründe orijinal windows yok.

• Outlet urun alinmaz. 5000 kisi ellemis. Surekli sarjda batarya bitik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • realitych R kullanıcısına yanıt

Teşhir değilmiş.Ürün satılmış ambalajı açılmış iade ürün dedi MM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 3 Mayıs 2023; 9:5:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadbul S kullanıcısına yanıt
    Hepsi için mi geçerli hocam hala 2 tane var 12 taksitte yapılıyor ona göre alıp geçicem .

• brtzgr B kullanıcısına yanıt
    Hepsidir heralde alınıp gelince kontrol edilir sıkıntı varsa iade edilir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.