Şimdi Ara

ACER NETBOOK GARANTİLİ FATURALI 425TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    HİÇBİR YERİNDE ÇİZİK EZİK VS YOKTUR
    TÜRKİYE GARANTİLİDİR VE 21 AY DAHA GARANTİSİ VARDIR
    İŞLEMSİ İNTEL ATOM N455
    WİNDOWS 7 STARTER 32 BİT LİSANSLI
    BELLEK 1 GB
    HDD 160GB
    10,1'' EKRAN
    1,3MP KAMERA

425TL DİR.PAZARLIK YOKTUR.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdenbey -- 22 Mayıs 2011; 23:43:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• naptın abi pahalı değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oski32

naptın abi pahalı değil mi

Eşdeğerleri 550TL civarlarında,işlemciden kaynaklanıyor.N450 işlemcili cihazlar ortalama 75-100tl daha ucuz.N455 işlemcilere bir göz atınız isterseniz.Tabi bir de ben cihazı kullanmadım.Yurt dışındayım şu an,bir kampanyadan aldırmıştım onu ama ihtiyacım kalmadı.Saygılar.

• inan yanlış anlama baltalamak için değil ama

vatandahttp://www.vatanbilgisayar.com/acer-aod255e-138kk-aspire-one-siyah-atom-n455-1.6ghz-1024mb-ddr2-160gb-10.1-cam-w7str/productdetails.aspx?I_ID=53994

457tl diyo sen bilirsin genede benden demesi

ben de n550 işlemcili olanı 520tlye almıştım vatandan

quote:

Orijinalden alıntı: erdenbey

quote:

Eşdeğerleri 550TL civarlarında,işlemciden kaynaklanıyor.N450 işlemcili cihazlar ortalama 75-100tl daha ucuz.N455 işlemcilere bir göz atınız isterseniz.Tabi bir de ben cihazı kullanmadım.Yurt dışındayım şu an,bir kampanyadan aldırmıştım onu ama ihtiyacım kalmadı.Saygılar.

• quote:

inan yanlış anlama baltalamak için değil ama

vatandahttp://www.vatanbilgisayar.com/acer-aod255e-138kk-aspire-one-siyah-atom-n455-1.6ghz-1024mb-ddr2-160gb-10.1-cam-w7str/productdetails.aspx?I_ID=53994

457tl diyo sen bilirsin genede benden demesi

ben de n550 işlemcili olanı 520tlye almıştım vatandan

quote:

quote:

Yok üstad yanlış anlamam.Dediğim gibi ben yurtdışındayım uzun süredir,ben aldırdığımda bu fiyatlardaydı.Bendeki ürünün linktekinden tek farkı DDR3 ram olması.Fiyatta revizyon yaparım hemen.Saygılar.

• quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-aod255-n558qkk-s-aspire-one-siyah-atom-n550-1.5ghz-1024mb-ddr3-250gb-10.1-cam-w7str/productdetails.aspx?I_ID=49060 hatta bu :) şuan daha ucuz

Üstad benim ülkem böyle.İlk olmak zarar her zamanDubai'nin gözünü seveyim.Ne gümrük ne vergi,şaka gibi fiyatlar.Adamlara ilk geldiğimde Türkiye fiyatlarını söylüyodum ağızları açık kalıyordu.İnsanlara yazık ediyorlar elalemin oğlu 4g'ye geçti bizde hala 3g alamayacak insan dolu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doğru söze ne hacet 3gye geçilmeden 4gye geçilebilirdi ama bizim halkımıza müstahak

quote:

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-aod255-n558qkk-s-aspire-one-siyah-atom-n550-1.5ghz-1024mb-ddr3-250gb-10.1-cam-w7str/productdetails.aspx?I_ID=49060 hatta bu :) şuan daha ucuz

Üstad benim ülkem böyle.İlk olmak zarar her zamanDubai'nin gözünü seveyim.Ne gümrük ne vergi,şaka gibi fiyatlar.Adamlara ilk geldiğimde Türkiye fiyatlarını söylüyodum ağızları açık kalıyordu.İnsanlara yazık ediyorlar elalemin oğlu 4g'ye geçti bizde hala 3g alamayacak insan dolu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.