Şimdi Ara

acer mini pc yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar bende acer mini pc var ekran kartı takabilirmiyim acer aspire l5100 diye yazıyor üzerinde acer mini pc yükseltme acer mini pc yükseltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirbilisim -- 5 Ağustos 2020; 15:30:30 >

• Maalesef. Kasanın görüntüsünü bozacak şekilde falan da takamazsınız. Anakartta PCIe slotu bulunmuyor.
  • Griffith kullanıcısına yanıt
    O boş slot ne işe yarıyor acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • demirbilisim D kullanıcısına yanıt
    O boş slot mini pcı slotu, aslında wifi kartını o slota uygun bişey blutup kullanabilirsin ve o durumda mini pcı-e slotunu kullananan wifi kartın ve hâliyle mini pcı-e slotun boşa çıkar, çevirici ile fln e.kartı takarsın ama takacağın karttan tam olrk verim alamıyacaksın çünkü pcı-e slotu 1x , ne oyunlar oynamak için kart takıcaksın ne beklentin olacak, yani yapacağın masrafa değecekmi değmezmi diye biraz araştırman lazım.

Atıyorum o ne slotu dediğin pcı slotunu kullanacak şöyle wifi kartları mevcut:https://turkish.alibaba.com/product-detail/atheros-ar5bmb-43-mini-pci-wifi-wi-fi-laptop-wireless-card-pa3373u-1mpc-136416727.html

Mevcut wifi alıcını söktüğün kısımada şöyle çeviriciler mevcut :
    amazon.com
    Graphics Card Plus to Laptop | miniPCI e to X16 PCIe Riser Adapter |Via 50cm USB
    https://www.amazon.com/Graphics-laptop-miniPCI-riser-Adapter/dp/B06X9Y53WC

Yni uğraştığına, masrafına değecek 1 makinamı (bana göre değmez, hatta bana göre ona ucuz 2. el bir kart almana bile değmez) satıp hazır ucuz sistem almak yada 2. el normal kasa tarzı nişeyler almak dahamı iyi olur fln bkarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 6 Ağustos 2020; 19:27:0 >

• Masa üstü var elimde yeni topladım bununda tvye bağlayıp eğlencesine kullanayım diyordum ama hdmi girişi arızalandı dvmi girişi sağlam ama düşük çözünürlük veriyor hdmi girişini tamir ederlermi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • demirbilisim D kullanıcısına yanıt
    Edebilecek yer bulursan ederler, sana yakında olan bir tamirciyi bulup o'na sorman lazım bu soru yu.

Hatta belleğin üzerinde ki 2 siyah arasında ki yeşil kondanstörde şişik gibi duruyor resimde, ona da yakından bir baksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    netbook tan masaüstü pc yapmak.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.