Şimdi Ara

acer laptop u tv ye bağlama sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar
    elimde bir adet s-video kablosu var ve bir ucundadişi bir ucunda erkek fişler var ve erkek taraftaki çıkışta aynı zamanda tos fişler de var bunu pc ye takıyorum ve diğer taraftaki tos fişlere de bir tarafı tos diğer tarafı scart kabloya takıyorum ve kabloyuda tv ye bağlıyorum fakat laptop un görüntüsünü tv de göremiyorum.yardım eder misiniz.kablonun resmi aşağıda mevcuttur. teşekkürler kolay gelsin....


     acer laptop u tv ye bağlama sorunu...





  • Görüntüyü ekrana vermek için laptobun kısayol tuşlarını veya ekran kartı sürücüsünün ayar bölümünden 2. ekranı aktif hale getirmeniz gerekiyor.
  • selam arkadaşlar

    arkadaşım şu anda bununla uğraşıyorum denetim masasına girdim ve intel chipsetli olduğu için intel graphics media acceralator var oraya girdim fakat orada sadece laptop seçeneği var ve seçili ne gibi bir ayar yapmam lazım.teşekkürler kolay gelsin...
  • Ayarda problem yok.Kablo bağlantısında problem var.Televizyona bağladığın kabloları renkleri uymasa bile yerlerini değiştirip tak.Doğruyu bulduğun zaman pc inde aygıt tanınma sesi çıkar zaten.Hiç olmadı yeni kablo al ama aldığın bunun gibi olmasın.Düz olarak tv ye bağlansın.
  • slm bndede benzer bi sorun var. daha önceden defalarca film izlediğim tv ye bagladığımda laptopumu monitorün ekranı kararıyor,tamamen kapanıyor ve tv de limit dışı şeklinde bir ifade geliyor. sorundan önce ilk bagladığımda birşeyler sormustu ancak okumadan gectiğimden sanırım.
    laptopun modeli acer aspire 6930g
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.