Şimdi Ara

ACER KULLANICILARI ve MERAKLILARI DERNEĞİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
61.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jeepers_creepers

acer travelmate 4102wlmi ile ben de klübe giriyorum.ilk izlenimlerim çok olumlu.ekran kartı (64 x700 bağımsız) beklediğimden daha iyi çıktı.

standart çıkan 2x256'ları çıkartıp yerine 2x512 twinmos dual yaptım.512'de nasıl çalıştığını bilmiyorum ama 1024 oldukça iyi.

fan oldukça az çalışıyor.ısınma sorunu şimdilik yok gibi duruyor.yakında testlere başlayacağım.sonuçları yollarım.

dostum bende de ayjni alet var ama ben singapuirdan aldim o yuzden benim model nuradakilerden sadece ram konusunda farkli.
    bende 2*256 ddr2 400 var.
    sen 2x512 yapmissin emoinim super olmustur. test sonuclarini falan yollarsan bende belki 1024 yapmayi dusunuyorum fikir olur. bu arada ati ngo driver kullanmani tavsiye ederim. performans ve kalitede ciddi gelisme sagliyor/ benim alet fabrka standart 3dmark 2005ten 1560 alirken simdi 1900 lerde geziyor. nedeni de ram den biraz paylasarak texture memoryly artirmasi. hele ki senin alet 1024 eminim cok iyi sonuc verecektir.

yorumlarini ve diger arkadaslarin yorumlarini bekliyorum.
    hayirli olsun...

• Merhaba arkadaşlar.forumu laptop konusunda çok inceledim,didik didik ettim ve kendimce birkaç model seçtim.Ama birçok dizüstü pc alıcısı gibi kafamda soru işaretleri var.Bunlara kendim bir çözüm bulamadım sizlere danışıyorum lütfen her cevap benim için önemli...
    *Laptop alınırken kullanma amacına göre alınması gerektiğini hepimiz biliyoruz.
    *Benim amacım autocad,netcad,eghas,c++,3d cad(harita müh. programları) kullanmak,bazı oyunlar(öle son oyunlarda gözüm yok,128mb paylaşımlı ekran k. yeterli),nette surf,bazen dvd izlerim,müzik ve memlekete trenle giderken(12saat yolculuk) can sıkıntımı bir süreliğine alacak bir alet istiyorum.Fiyat ise 1500-1800ytl arası.

*Şimdi benim kafama takılan sorular şunlar:
    1)Yukarıda yazdığım programlarla çalışırken 15.4" veya 14.1" ekran sorun çıkartır mı?(bu ekranlar 16*9 tipinde,1280*800 biliyorsunuz.)
    2)14.1"(1280*800 acer 5033deki ekran) ekran kullanan var mı aranızda?Ben hiç görmedim ama mobilite açısından güzel bir seçim olarak düşünüyorum ama tam karar veremiyorum.Ekran boyutu çok mu küçük,mesela 15" e göre.15" leri hiç düşünmüyorum bile aslında.15.4"leri gördüm çok hoşuma gitti. 14.1" çok mu küçük yaa.3-4cm fark var diye cevap vermezseniz sevinirim.inch ölçüsünü biliyorum.Ama insanın gözüyle görmesi başka..
    3)Amd turion işlemcilerde 1,6ghz 1mb cache;1,8ghzlerin bazılarında 512kb cache var.Ne gibi farklar olur?

kafamda 3model var:

---ACER ASPIRE 5033WXMI---
    Karakteristik ACER 5033WXMi, AMDTur 1.8GHz 14.1WXGA 80 512 X
    CPU Cinsi - HIZI AMD TURION™ 64bit ML-32 işlemci (1.8GHz) (35W)
    Ekran Boyu(Inch) 14.1”
    Ekran Tipi WXGA Acer CrystalBrite TFT LCD, 1280x800 çözünürlük, 16.7 milyon renk
    Ekran Kartı 128MB ATI Mobility Radeon 200M PCI Express paylaşımlı ekran kartı
    Bellek(MB) 512MB (2*256)
    Bellek Tipi DDR 333MHz (maksimum 2048MB, 2 adet bellek yuvası ile)
    Floppy YOK
    Sabit Disk 80GB Ultra ATA 100
    Optik Sürücü DVD Dual Double Layer (DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW, CD-RW, DL DVD+R)
    Faks-modem Entegre 56K ITU V.92 data/faks modem, Wake-on-Ring
    Ses MS Sound uyumlu S/PDIF ses sistemi, bütünleşik STEREO hoparlör ve mikrofon
    Network Entegre 10/100 Mbps fast ethernet, Wake-on-LAN
    Entegre Acer InviLink™ 802.11b/g WLAN kablosuz ağ desteği, Wi-Fi
    Port 1 adet Type II PCMCIA , 1 adet RJ-45 , 1 adet RJ-11 , 3 adet USB 2.0, VGA out , S-Video TV-out, 1 adet (mikrofon için) LINE-IN, 1 adet LINE-OUT (kulaklık ve harici hoparlör için) S/PDIF desteği
    Pil Ömrü 6 cell Li-Ion pil 2.5 saat pil ömrü (Yaklaşık-Kullanıma Bağlıdır)
    Ağırlık(KG) 2.38kg
    Yazılım Windows XP Home Türkçe

pcdepo:1638ytl

--Acer Notebook TM4104WLMi 2.0GHz / 533MHz FSB / 2 MB SONOMA---
    Ağırlık: 2.95 kg
    Batarya Ömrü: 5.8 saat
    Bellek: 512MB DDR2-533
    Bluetooth: Var
    Boyutlar: 364 x 279 x 33.9
    CRT Çıkışı: Var
    Ekran Kartı: Intel Media Accelerator GMA 900 128MB Dx9.0
    Ethernet: 10/100 Fast Ethernet
    Garanti Süresi: 2 Yıl
    IEEE 1394 Port: Var
    Işlemci: Intel® Centrino Pentium® M 760 2.0GHz / 533MHz FSB / 2 MB SONOMA
    Jack: 1 x RJ-11 modem jakı / 1 x RJ-45 Ethernet jakı
    Kızıl Ötesi: Var
    LCD: 15.4" WXGA 1280x800
    Mikrofon Girişi: Var
    Modem: 56K V.90 Modem
    Optik: DVD Double Layer DVD+RW DVD Yazıcı
    PCMCIA: 1 x Cardbus tip II slot
    Port: 1 x harici VGA port
    S-Video: Var
    Sabit Disk: 60GB 5400 Rpm
    Speaker: 1 x hoparlör / kulaklık / line out jack
    USB Çıkışı: 3 x USB 2.0
    Wireless Card: Intel Wireless Pro 2200BG 802.11b/g
    Yazılım 1: Adobe Acrobat Reader Cyberlink Power DVd NTI CD
    Yazılım 2: Acer Launch Manager,Acer system Recovery CD, Norton Antivirus
    Yazılım 3: Acer Gridvista
    Yonga seti: Intel i915GM
    İşletim Sistemi: Windows XP Home TR

pcdepo:1900ytl(kalmamış)

---Dell Notebook Inspiron 6000, Centrino 1.86GHz, XP Home TR---
    Ağırlık: 3.1kg
    Batarya Ömrü: 6-Cell
    Bellek: 512MB DDR2 533MHz (2x256)
    Bluetooth: DW BlueTooth 350
    Diger: Multimedia Control Butons
    Ekran Kartı: 128MB Shared Intel Media Accelerator 900
    Ekstra: MS Works
    Işlemci: Centrino M750 1.86Ghz/2MB/533
    Kart Okuyucu: SD Card Reader
    LCD: 15.4" WXGA (1280x800)
    Modem: 56K - 10/100
    Optik: DVD+/-RW Double Layer
    Portlar: 4xUSB2.0, VGA, S-Video, 1394 Firewire
    Sabit Disk: 80GB 5400RPM ATA/100 HDD
    Wireless: Intel PRO 2200BG
    İşletim Sistemi: MS XP Home TR

**Modellerin hepsi güzel sayılarbilir bence.Ama esas kafamı kemiren sorularım burada şimdi.
    -ilk model yani acer5033 özellikleri gayet hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim.Kafama takılan iki şeyi var.Pil ömrü 2,5 saat yani az bence bir de 14.1" ekranın kullanışlılığı nasıl?çok mu ufak kalıyor.Mobilite için iyi ama...Her zaman da gezmiyoruz yani.
    Bir de bu modelde 333mhz ddr ram var.Amd lerin çogunda böyle sanırım.Sorun olur mu,hdd de tahminimce 4200rpm.Yazmamışlar ama 5400 olsaydı kocaman yazılırdı bence...

-Diğer modele gelince yani 4104 e özellikleri görünce tam benim istediğim parçalardan oluşmuş bir laptop dedim.Üstelik 5,8saat pil ömrü var.içimden mükemmel derken önce aşağıya geldim 1900ytl yazısını gördüm(gerçi değer) bir de stokta yok yazısını gördüm. Bu model bence çok iyi.Satışta olan bir yer biliyor musunuz?(15taksit istiyorum)Sizce bu model nasıl?Fiyatı falan?Pil ömrünü çok sevdim.Bu 5033e böyle bir pil takılabilir mi acaba?maliyeti çok olur mu?öyle birşey olsa direkt onu alırım.

-Dell 6000 zaten herkes biliyor.Bunun pil ömrü 3saat civarı.Sadece o canımı sıktı yoksa diğer özellikleri çok iyi.Acerın özellikleri kağıt üzerinde daha iyi duruyor.Kullananlar ne diyor bu işe?Acer biraz daha pahallı ama 2ghz,ekstra özellikler ve +3saat sağlıyor.Ne dersiniz,acer mı dell mi?

Arkadaşlar şimdiden çok teşekkür ederim.Umarım cevaplarsınız.Hayırlısıyla aldıktan sonra şu şöyleymiş demeyeceğim bir laptop alabilsem,kaldık bilgisayarsız....

• laptop almaya karar verdikten sonra kafayı yiyeceğimi nereden bilebilirdim. centrino ile başladığım araştırmalarım sonunda amd ye kaydı vede sonunda acer 5024 wlmi 400ddr . tabi bu süre içinde forumdaki arkadaşlardanda çok yardım aldım. bu bilgisayarın sadece mavi bilgisayarda satılması ile ilgili bazı sorular vardı.ben istanbuldayım vede ankaradan siparişle laptop nasıl alacağım gibi... ama sonunda bu gün dayanamayıp siparişi verdim. havale ile parayı yolladım. bu gün kargoya verilip yarın gelime geçecekmiş. bakalım bende lap top elime gelince yorumlarımı sizinle paylaşacağım. sipariş verdim diye demiyorum ama yaptığım araştırmlarıma göre bu fiyata en iyisi acer 5024 wlmi.
  • Arakdaşlar merhaba,
    Yaklaşık 2 haftadır Acer Aspire 1640 kullanıyorum.
    Bir iki gün önce garip şeyler oldu;ekranın sol tarafında önce bir beyaz kalın çizgi beliriyor,sonra ekran görüntüsü bozulup titreyerek kaybolup tekrar geliyor.
    Kullanıcı ve deneyimi olan arkadaşlardan ricam,sizde böyle birşey oldumu.Yarın servise götürüp iade işlemi için rapor almayı düşünüyorum.Bi zahmet bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırmısınız.Belki bir sürücü güncellemek gerek vs.Boşuna uğraşmayayım.
    Herkese selam ve saygılar.
  • ben bu mavi bilgisayarı ........... ufff internetten alışveriş yapmasını sevmemekte bir daha haklı olduğumu gördüm. mavi bilgisayardan verdiğim acer 5024 ün fatura adresiyle sipariş adresi farklıydı. bu akıllılar fatura adresine siparişi göndermişler. hemde siprişi alacak kişinin adı soyadı benim di. 2.200 mil a notebook alıyorsunuz sipariş alan kişiden başka birisine teslim ediyorlar. anlayacağınız sinir katsayım 1 kat daha arttı.
  • acercılar nerdesiniz

pcDEPO.COM Da aşağıdaki model notebooklarda

Notetebook çantası , notebook mose , notebook soğutucu fan hediyesi var

Lenovo Notebook

http://www.pcdepo.com/lenovo-notebook-kat35.html

Dell Notebook

http://www.pcdepo.com/dell-notebook-kat25.html

Toshiba Notebook

http://www.pcdepo.com/toshiba-notebook-kat31.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mailman -- 3 Ağustos 2011; 5:45:53 >

• Arkadaşlar bir sorum olacak. Eğer aranızda ACER Aspire 5033WXMi kullanan varsa bu makinaya sonradan hangi eklentiler dahili opsiyonel olarak takılabiliyor. mesela bluetooth dahili olarak takılabiliyormu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: omurkadir

Merhaba arkadaşlar.forumu laptop konusunda çok inceledim,didik didik ettim ve kendimce birkaç model seçtim.Ama birçok dizüstü pc alıcısı gibi kafamda soru işaretleri var.Bunlara kendim bir çözüm bulamadım sizlere danışıyorum lütfen her cevap benim için önemli...
    *Laptop alınırken kullanma amacına göre alınması gerektiğini hepimiz biliyoruz.
    *Benim amacım autocad,netcad,eghas,c++,3d cad(harita müh. programları) kullanmak,bazı oyunlar(öle son oyunlarda gözüm yok,128mb paylaşımlı ekran k. yeterli),nette surf,bazen dvd izlerim,müzik ve memlekete trenle giderken(12saat yolculuk) can sıkıntımı bir süreliğine alacak bir alet istiyorum.Fiyat ise 1500-1800ytl arası.

*Şimdi benim kafama takılan sorular şunlar:
    1)Yukarıda yazdığım programlarla çalışırken 15.4" veya 14.1" ekran sorun çıkartır mı?(bu ekranlar 16*9 tipinde,1280*800 biliyorsunuz.)
    2)14.1"(1280*800 acer 5033deki ekran) ekran kullanan var mı aranızda?Ben hiç görmedim ama mobilite açısından güzel bir seçim olarak düşünüyorum ama tam karar veremiyorum.Ekran boyutu çok mu küçük,mesela 15" e göre.15" leri hiç düşünmüyorum bile aslında.15.4"leri gördüm çok hoşuma gitti. 14.1" çok mu küçük yaa.3-4cm fark var diye cevap vermezseniz sevinirim.inch ölçüsünü biliyorum.Ama insanın gözüyle görmesi başka..
    3)Amd turion işlemcilerde 1,6ghz 1mb cache;1,8ghzlerin bazılarında 512kb cache var.Ne gibi farklar olur?

kafamda 3model var:

---ACER ASPIRE 5033WXMI---
    Karakteristik ACER 5033WXMi, AMDTur 1.8GHz 14.1WXGA 80 512 X
    CPU Cinsi - HIZI AMD TURION™ 64bit ML-32 işlemci (1.8GHz) (35W)
    Ekran Boyu(Inch) 14.1”
    Ekran Tipi WXGA Acer CrystalBrite TFT LCD, 1280x800 çözünürlük, 16.7 milyon renk
    Ekran Kartı 128MB ATI Mobility Radeon 200M PCI Express paylaşımlı ekran kartı
    Bellek(MB) 512MB (2*256)
    Bellek Tipi DDR 333MHz (maksimum 2048MB, 2 adet bellek yuvası ile)
    Floppy YOK
    Sabit Disk 80GB Ultra ATA 100
    Optik Sürücü DVD Dual Double Layer (DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW, CD-RW, DL DVD+R)
    Faks-modem Entegre 56K ITU V.92 data/faks modem, Wake-on-Ring
    Ses MS Sound uyumlu S/PDIF ses sistemi, bütünleşik STEREO hoparlör ve mikrofon
    Network Entegre 10/100 Mbps fast ethernet, Wake-on-LAN
    Entegre Acer InviLink™ 802.11b/g WLAN kablosuz ağ desteği, Wi-Fi
    Port 1 adet Type II PCMCIA , 1 adet RJ-45 , 1 adet RJ-11 , 3 adet USB 2.0, VGA out , S-Video TV-out, 1 adet (mikrofon için) LINE-IN, 1 adet LINE-OUT (kulaklık ve harici hoparlör için) S/PDIF desteği
    Pil Ömrü 6 cell Li-Ion pil 2.5 saat pil ömrü (Yaklaşık-Kullanıma Bağlıdır)
    Ağırlık(KG) 2.38kg
    Yazılım Windows XP Home Türkçe

pcdepo:1638ytl

--Acer Notebook TM4104WLMi 2.0GHz / 533MHz FSB / 2 MB SONOMA---
    Ağırlık: 2.95 kg
    Batarya Ömrü: 5.8 saat
    Bellek: 512MB DDR2-533
    Bluetooth: Var
    Boyutlar: 364 x 279 x 33.9
    CRT Çıkışı: Var
    Ekran Kartı: Intel Media Accelerator GMA 900 128MB Dx9.0
    Ethernet: 10/100 Fast Ethernet
    IEEE 1394 Port: Var
    Işlemci: Intel® Centrino Pentium® M 760 2.0GHz / 533MHz FSB / 2 MB SONOMA
    Jack: 1 x RJ-11 modem jakı / 1 x RJ-45 Ethernet jakı
    Kızıl Ötesi: Var
    LCD: 15.4" WXGA 1280x800
    Mikrofon Girişi: Var
    Modem: 56K V.90 Modem
    Optik: DVD Double Layer DVD+RW DVD Yazıcı
    PCMCIA: 1 x Cardbus tip II slot
    Port: 1 x harici VGA port
    S-Video: Var
    Sabit Disk: 60GB 5400 Rpm
    Speaker: 1 x hoparlör / kulaklık / line out jack
    Wireless Card: Intel Wireless Pro 2200BG 802.11b/g
    Yazılım 1: Adobe Acrobat Reader Cyberlink Power DVd NTI CD
    Yazılım 2: Acer Launch Manager,Acer system Recovery CD, Norton Antivirus
    Yazılım 3: Acer Gridvista
    Yonga seti: Intel i915GM
    İşletim Sistemi: Windows XP Home TR

pcdepo:1900ytl(kalmamış)

---Dell Notebook Inspiron 6000, Centrino 1.86GHz, XP Home TR---
    Ağırlık: 3.1kg
    Batarya Ömrü: 6-Cell
    Bellek: 512MB DDR2 533MHz (2x256)
    Bluetooth: DW BlueTooth 350
    Diger: Multimedia Control Butons
    Ekran Kartı: 128MB Shared Intel Media Accelerator 900
    Ekstra: MS Works
    Işlemci: Centrino M750 1.86Ghz/2MB/533
    Kart Okuyucu: SD Card Reader
    LCD: 15.4" WXGA (1280x800)
    Modem: 56K - 10/100
    Optik: DVD+/-RW Double Layer
    Portlar: 4xUSB2.0, VGA, S-Video, 1394 Firewire
    Sabit Disk: 80GB 5400RPM ATA/100 HDD
    Wireless: Intel PRO 2200BG
    İşletim Sistemi: MS XP Home TR

**Modellerin hepsi güzel sayılarbilir bence.Ama esas kafamı kemiren sorularım burada şimdi.
    -ilk model yani acer5033 özellikleri gayet hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim.Kafama takılan iki şeyi var.Pil ömrü 2,5 saat yani az bence bir de 14.1" ekranın kullanışlılığı nasıl?çok mu ufak kalıyor.Mobilite için iyi ama...Her zaman da gezmiyoruz yani.
    Bir de bu modelde 333mhz ddr ram var.Amd lerin çogunda böyle sanırım.Sorun olur mu,hdd de tahminimce 4200rpm.Yazmamışlar ama 5400 olsaydı kocaman yazılırdı bence...

-Diğer modele gelince yani 4104 e özellikleri görünce tam benim istediğim parçalardan oluşmuş bir laptop dedim.Üstelik 5,8saat pil ömrü var.içimden mükemmel derken önce aşağıya geldim 1900ytl yazısını gördüm(gerçi değer) bir de stokta yok yazısını gördüm. Bu model bence çok iyi.Satışta olan bir yer biliyor musunuz?(15taksit istiyorum)Sizce bu model nasıl?Fiyatı falan?Pil ömrünü çok sevdim.Bu 5033e böyle bir pil takılabilir mi acaba?maliyeti çok olur mu?öyle birşey olsa direkt onu alırım.

-Dell 6000 zaten herkes biliyor.Bunun pil ömrü 3saat civarı.Sadece o canımı sıktı yoksa diğer özellikleri çok iyi.Acerın özellikleri kağıt üzerinde daha iyi duruyor.Kullananlar ne diyor bu işe?Acer biraz daha pahallı ama 2ghz,ekstra özellikler ve +3saat sağlıyor.Ne dersiniz,acer mı dell mi?

Arkadaşlar şimdiden çok teşekkür ederim.Umarım cevaplarsınız.Hayırlısıyla aldıktan sonra şu şöyleymiş demeyeceğim bir laptop alabilsem,kaldık bilgisayarsız....

Sana tavsiyem Eğer 15,4 düşünürsen mavibilgisyara yeni gelen MSI AMD Turion64bit 2.0GHz diye bir alet var. 2000 YTL peşin paraya alınabiliyor yanılmıyorsam. Bir bak derim

• omurkadir arkadaşım. 40 kere düşünüp 1 kere karar vermen gerek. Eğer makinayı sürekli yanında taşıyacaksan 15.4" alma derim. inan taşıya taşıya omuzu kopuyor insanın. 14,1" çok ideal. AMA ACER Aspire 5033WXMi 64 bit olarak gayet uygun olmasına rağmen 333 veri yoluna sahip olması hoş değil. DELL 6000 i alma derim. Alacaksan 64bit al.
  • ACER Aspire 5033WXMi

Bir arkadaşım için bu modelden almayı planlıyoruz.
    Belleklerin 333MHz veriyoluna sahip olduğunu biliyorum.
    Ancak bu bilgisayara sonradan DDR 400MHz takılabiliyor mu?
    Mesela 2x1GB DDR 400MHz çok güzel olabilir diye düşünüyorum.

Bu bilgisayara sahip olan arkadaşlar görüşlerini yazarsa çok memnun olurum...
  • herkese iyi günler. ben de yaklasık 1 yıldır acer travelmate 4002 wlmi kullanıcısıyım.su anda format atmakla ilgili buyuk bir sorunum var. elim de 2 tane bilgisayar ile verilmiş xp home edition cd si var.travelmate 2300/4000/4500 serileri için recovery cd si, yaziyor. ancak cd nin 1. sini takıp tekrar baslatıorum f2 ye basıp ayarlara giriorum fakat bundan sonra bişi olmuor yukarda bios ekranı yazan bi yere giriorum fakat daha sonra napıcam hakkında bi bilgim yok yardimci olursanız cok sevinirim.
  • http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16834115223

birkaç güne kalmaz klübünüze katılıyorum
  • bende dün büyük bi hevesle 5033 aldım...ama evde hayal kırıklığı yaşadım....önce ses gitti...ses aygıtı yok yazıyor...hiçbir ses cd sini düzgün açmıyor ve sıkışıyor...msn i kurdum,açılışta msn inide başlatıyo ama okadar sonra sıkışıyor...ne yapacağımı şaşırdım...yarın geri götüreceğim....bu kadar iyi anlatılan bu markada bu sorunların çıkması beni çok üzdü...yarın yenisiyle değiştireceğim bakalım...olmazsa iade ederim...işe bak Amd 64 olsun diye aldım ama...
  • Beyler tekrar söylüyorum çoğu acer notebook un kutusundan sadece norton antivirüsün cd si çıkıyor.Kutudan çıkan basit xp kullanma kılavuzunu görüp arayıp cd yi bulamayınca telaşlanmayın.1 tane boş dvd alın ve recovery cd oluşturun.Acer ın bilgisayarınızla gelen tüm yazılımları ve xp bu cdye kopyalanıyor.Geçen sayfada resimli göstermiştim ama resimler süreyi aştıgı için silinmiş :(

Makinaya daha sonradan eklenti yapılabiliyor fakat garanti bozuluyor.Tavsiyem garanti süresi bittikten sonra yapın yapacagınızı.

Bu arada makina süpermiş güle güle kullan
    quote:

Orjinalden alıntı: qtq

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16834115223

birkaç güne kalmaz klübünüze katılıyorum

• Arkadaşlar...

Elimizde bir adet 5033WXMi var.

Alınca hemen DVD'ye yedekleme yapmamışlar.
    Bu yüzden sabit diskten ilk alındığı hale dönüp o halde DVD'ye yedek almak istiyoruz.

Bunu nasıl yapıyoruz, Acer kullanıcıları bir zahmet detaylı açıklasın.

Şimdiden sağolun.
  • beyler babam fiyat indirdi 5033 alamıyorum ama kulübünüze katılma ihtimalim var.Acer2423 alabilirim.Özelliklere baksanıza 1050ytl lik bir dizüstünde bunca özellik çok bile değil mi?
    -------------
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATTM2354NLNX
    Ağırlık: 2.35 kg
    Batarya Ömrü: 2.5 saat Lithium Ion Battery
    Bellek: 256MB DDR2 533 Mhz
    Ekran Kartı: Intel GMA900 128MB PCIe X16 VGA
    Ethernet: 10/100MBit Ethernet Kartı
    802.11b-g wireless with SignalUP
    Işlemci: Intel Celeron M 370 1.5GHz 400MHz 1MB
    LCD: 14.1 WXGA (1280x800) TFT LCD Ekran
    Modem: V92 Modem
    Optik: DVD-CD RW Combo
    PCMCIA: PC Card slot (Tip II)
    Pil Özelliği: 6-Hücreli Li-Ion pil QuicCharge teknolojisi (1 saatte %80 şarj süresi)
    Port: VGA port
    Sabit Disk: 40GB Ata-100
    Yonga seti: Intel 910GML Express chipset
    İşletim Sistemi: Linux
    -------
    işletim sistemi hemen win xp ye dönerim desktop ımın lisansından.pcdepo da kampanya varmış bugün mail attım doğruladılar,512mb ramli veriyorlar.Kafama takılan:Bu anakarta ileride pentium m takabilir miyim acaba?Önbelleği 1mb fena değil bence alet.Valla ne yapsam bilmiyorum.Bir oyun manyağı değilim yani oynarsam aoe2,nfsU2 falan oynarım yani çalışır bunda güzel.Programlarım da çalışır herhalde(autocad,netcad,eghas,c++)Ne diosunuz ya.5033 ya da 4104wlmi isterdim ama 600milyon oynuyo.babamın durumunu da düşünmek mecburiyetindeyim.Bu idare eder bence ya.amaaan win wista yüklemem bende,Pes le falan işim olmaz (antifutbol) en çok yapacağım şey surf ve şebnem ferah albümlerini dinlemek yada nfsU2 de müzik eşliğinde piyasa yapmak üniversite bitince de kardeşime veririm 1-2ayda bozar kerata
    ne dionuz yaaa.

• dostum 1 gb ram takarsan zaten 1.25 gb oluyor oynarsın ben de pı4 2.8 var biraz kasıyor ama oynarsın olmazsa nfs1 oynarsın o da iyidir.
    peşin alacaksan forumdan daha iyi bir cihaz da bulabilirsin.
    ama acer gerçekten iyi çok kibar bir cihaz kçük hoş bir cihaz hardware plus dergisinde yanılmıyorsan araştırması vardı olmazsa oraya bak yarın yazarım araştırmayı unutmazsam hadi eyvallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: omurkadir

beyler babam fiyat indirdi 5033 alamıyorum ama kulübünüze katılma ihtimalim var.Acer2423 alabilirim.Özelliklere baksanıza 1050ytl lik bir dizüstünde bunca özellik çok bile değil mi?
    -------------
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATTM2354NLNX
    Ağırlık: 2.35 kg
    Batarya Ömrü: 2.5 saat Lithium Ion Battery
    Bellek: 256MB DDR2 533 Mhz
    Ekran Kartı: Intel GMA900 128MB PCIe X16 VGA
    Ethernet: 10/100MBit Ethernet Kartı
    802.11b-g wireless with SignalUP
    Işlemci: Intel Celeron M 370 1.5GHz 400MHz 1MB
    LCD: 14.1 WXGA (1280x800) TFT LCD Ekran
    Modem: V92 Modem
    Optik: DVD-CD RW Combo
    PCMCIA: PC Card slot (Tip II)
    Pil Özelliği: 6-Hücreli Li-Ion pil QuicCharge teknolojisi (1 saatte %80 şarj süresi)
    Port: VGA port
    Sabit Disk: 40GB Ata-100
    Yonga seti: Intel 910GML Express chipset
    İşletim Sistemi: Linux
    -------
    işletim sistemi hemen win xp ye dönerim desktop ımın lisansından.pcdepo da kampanya varmış bugün mail attım doğruladılar,512mb ramli veriyorlar.Kafama takılan:Bu anakarta ileride pentium m takabilir miyim acaba?Önbelleği 1mb fena değil bence alet.Valla ne yapsam bilmiyorum.Bir oyun manyağı değilim yani oynarsam aoe2,nfsU2 falan oynarım yani çalışır bunda güzel.Programlarım da çalışır herhalde(autocad,netcad,eghas,c++)Ne diosunuz ya.5033 ya da 4104wlmi isterdim ama 600milyon oynuyo.babamın durumunu da düşünmek mecburiyetindeyim.Bu idare eder bence ya.amaaan win wista yüklemem bende,Pes le falan işim olmaz (antifutbol) en çok yapacağım şey surf ve şebnem ferah albümlerini dinlemek yada nfsU2 de müzik eşliğinde piyasa yapmak üniversite bitince de kardeşime veririm 1-2ayda bozar kerata
    ne dionuz yaaa.

bana kalırsa almma derim biraz daha dişini sık AMD64 falan al.

• Arkadaşlar bugünlerde Acer LCI4104 veya 5003WLMI AMD TUR 64 almayı düşünüyorum. Yorumlarınız,önerileriniz, + ları ve - leri ? ekran ve görüntü kaliteleri nasıl?

* tüm grafik programları, VB6.0, VB.NET ve bu gibi diğer programları kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *albay* -- 1 Nisan 2006; 20:30:57 >
  • Acer iyidir...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.