Şimdi Ara

ACER KULLANICILARI ve MERAKLILARI DERNEĞİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
61.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende acer aspire 5032 WXMi var ii hosbi bilg. fakat aldıgımda ıcınden cd falan cıkmadı. bılg.e format gerekıo ne yapcamı nerde ve nasıl yapcamı bılmıorum. yardım edersenız sevınırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: white_man

Acer iyidir...

iyi olduğuna şüphem yok ama ben modellerin ayrıntılarını merak ediyorum
  • bu başlık niye gözümden kaçmış benim alla alla neyse yeni farkettim
    bende 4002WLMi sahibi bir adet acer cıyım çok şükür nerdeyse 11 ay olmasına rağmen daha tek bir sorun yaşamadım taş gibi maşşallah :)
    ama benim bu modelden kimsede görmedim daha onu anlayamadım benim modelde eksik bişi mi vardı acaba diye kıllanmıyo değilim hani :)
    ama olsun varsada bana yetiyo fazlasıyla geri boş zaten
    bu arada bende slotlardan birisinize 1 gb ram takmayı düşünüyorum 1256 olacak yani toplam onu nasıl şey edecem buna ne takılır kaç para mal olur kendim taksam sorun olur mu şimdiden teşşekkür eder saygı sevgi mutluluklar dilerim
  • dsotum link versen iiy ılurdu hemen bakardık ama böyle bakmsı zor oluyor
  • 5003 WLMI

LCI4104

buyur sana link
  • arkadaşlar büyük ihtimalle bugün yarın alacam yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanulas

Arakdaşlar merhaba,
    Yaklaşık 2 haftadır Acer Aspire 1640 kullanıyorum.
    Bir iki gün önce garip şeyler oldu;ekranın sol tarafında önce bir beyaz kalın çizgi beliriyor,sonra ekran görüntüsü bozulup titreyerek kaybolup tekrar geliyor.
    Kullanıcı ve deneyimi olan arkadaşlardan ricam,sizde böyle birşey oldumu.Yarın servise götürüp iade işlemi için rapor almayı düşünüyorum.Bi zahmet bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırmısınız.Belki bir sürücü güncellemek gerek vs.Boşuna uğraşmayayım.
    Herkese selam ve saygılar.

Kardeş kimse ilgilenmemiş sanırım ama merak ettim naptın, ne oldu sonuç? Çok kötü birşey ya ekranda sorun yaşamak...

Bir de 1640 dediğin 1642 falan mı? Bildiğim kadarıyla 1640 diye bir model yok..

Yeniden geçmiş olsun umarım sorun çözülmüştür

• quote:

Orjinalden alıntı: ebrarkalyoncu

mmerhaba
    bende acer aspire 5032 WXMi var ii hosbi bilg. fakat aldıgımda ıcınden cd falan cıkmadı. bılg.e format gerekıo ne yapcamı nerde ve nasıl yapcamı bılmıorum. yardım edersenız sevınırım

Format atmadan önce aşağıdaki işlemi yapıp DVD oluşturman gerek. CD yeterli olmuyor.

1. Windows XP yi çalıştırın.
    2. Acer eRecovery uygulamasını çalıştırmak için <Alt>+<F10> a basın.
    3. Devam etmek için parolayı girin. Varsayılan parola altı tane “000000” sıfırdır.
    4. Acer eRecovery penceresinde, “Recovery settings” seçin ve “Next” e tıklayın.
    5. Recovery settings penceresinde, Burn image to disk” seçin ve “Next” e
    tıklayın.
    6. “Burn image to disk” penceresinde, “01. Factory default image” seçin ve
    “Next” e tıklayın.
    7. İşlemi tamamlamak için ekrana gelen talimatları takip edin.

• arkadasım cok tesekkurler
    ama anladımkı tek basıma yapabılıcem bısı dııl
    pekı bı soru daha bu formatı ben nerde ve nasıl bı fıyata attırabılırım?
  • 30 dk içinde kendinde bu DVD yi oluşturabilirsin... çok kolay,hem öğrenmiş olursun ....ilerde yine format atmak zorunda kalabilirsin...yukarda arkadaş adım adım anlatmış,
  • valla dostum TURION da DVD yazıcı var HARD disk 80 gb bir de çok iyi. pentıum m de işlemci daha iyi ama sen bana DVD yazıcı VE biyük DİSK lazım olmaz ditorsun PENTIUM M 2.0 almalısın ama ben TURION u tercih ederdim galiba
  • arkadaşlar bu gün Acer 5003 WLMI modelini aldık (arkadaşla beraber).
    özellikler

Chipset/Platform SiS M760GX / AMD Turion™ Mobil teknolojisi
    Islemci AMD TURION™ 64bit ML-32 işlemci (1.8GHz) (35W) *
    LCD Ekran 15.4” WXGA Geniş Ekran TFT LCD, 1280x800 çözünürlük, 16.7 milyon renk
    Grafik Karti Entegre paylaşımlı maksimum 128MB DDR 3D AGP video bellek
    Sistem Bellegi 512MB (2*256) DDR333 (maksimum 1024MB, 2 adet bellek yuvası ile)
    Sabit Disk (HDD) 80GB Ultra ATA 100
    Optik Sürücü DVD Dual Double Layer (DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW, CD-RW, DL DVD+R)
    Ses Sistemi MS Sound uyumlu ses sistemi, bütünleşik STEREO hoparlör ve mikrofon
    Iletisim Arabirimleri Entegre 56K ITU V.92 data/faks modem, Wake-on-Ring

Entegre 10/100 Mbps fast ethernet, Wake-on-LAN

Entegre Acer InviLink™ 802.11b/g WLAN kablosuz ağ desteği, Wi-Fi
    I/O Arabirimleri * Modele bağlı olarak konfigürasyon değişebilir. ** Kullanım özelliklerine göre değişebilir.
    PCMCIA / RJ-45 / RJ-11 / USB 2.0 1 adet Type II + 1 adet + 1 adet + 3 adet
    IEEE1394 / Kızılötesi -- / --
    VGA out / S-Video TV-out 1 adet / YOK
    LINE-IN / LINE-OUT : 1 adet (mikrofon için) + 1 adet (kulaklık ve harici hoparlör için)
    Bellek Kart Okuyucusu : ---
    Ebat / Agirlik G:364 x D:279 x Y:33.9 / 38.9 mm; 2.8kg (DVD-RW sürücü dahil) *
    Güç Kaynagi / Adaptör 8 cell 4400mAH Li-Ion pil; 3-pin 65W AC adaptör
    Pil Ömrü / Sarj Süresi 3 saat pil ömrü / 2.5 saat hızlı şarj ve 3.5 saat çalışırken şarj süresi **
    Klavye / Mouse 85 tuşlu Türkçe Q klavye / Touchpad ve 4 yollu fonksiyonel scroll mouse
    Yazilimlar Norton AntiVirus, Acer e-Manager, Power DVD, NTI CD-Maker, Acrobat Reader, Acer ARCADE (Tüm Multimedya uygulamaları için) ve Acer GRIDVISTA yazılımları
    Isletim Sistemi MS Windows XP Home Türkçe *

ilk izlenimim orta şeker. bu fiyata bu performans eh işte.
    sizlerden Acerlerin adaptöründeki aşırı ısınmanın normal olup olmadığını öğrenmek istiyorum? bu modelin adaptörü(derece ile ölçtum ama 50 ye kadar ölçebildi üstünü bilemeyeceğim) çok ama çok ısınıyor gibime geldi sizce bu normal mi?
    bununla beraber fan neredeyse hiç durmuyor ve hafif cızırtılı çalışıyor gibi?
    yorumlarınızı alabilir miyim arkadaşlar?

• Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullan

Yardımcı olmak isterdim ama sorun hakkında herhangi bir fikrim yok

Özellikleri güzelmiş ama bir iki sorum var:
    Ekran parlak mı?
    Chipset/Platform SiS M760GX, bu set hakkında bilgin var mı(+,-)
    Ön bellek nedir biliyormusun?
    Ben nette bulamadım nerden ve kaça aldığın hakkında da bilgi verirsen sevinirim:)
    Bu kadar şimdiden sağol..

Umarım bundan aşka bir sorunun olmaz, 64 bit olması da çok çekici..

Saygılarımla.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarys -- 8 Nisan 2006; 18:00:49 >

• Herkese selamlar. Ben ORHAN. Bugün ilk laptop'ımı aldım cok mutluyum. Acer Travelmate 8204wlmi aldım. Çok süper bir alet.Bu özelliklerde fiyatı en uygun cihaz bu. Alabilecek herkese şiddetle tavsiye ederim
  • ACER kullanıcılarına bir kaç sorum olacak (bende almayı düşünüyorum da)...

- Ekran kalitesi nasıl? CrystalBrite ile normal ekran arasında çok fark var mı? Normal ekranlı modellerin kalitesi nasıl dieğr laptoplara göre iyi mi?
    - Hoparlörlerinin ses kalitesi nasıl? bir de 5.1 ses sistemi bağlasam nasıl ses alırım?
    - 4 cell li batarya yerine 8 cell li alsam kullanabilirmiyim?
    - Batarya süresi 2 saat diyor bu süre gerçekte ne kadar?
    - Genel performansı nasıl ? ( Ben centrino 1.7 Ghz, 512 RAM, 60 GB hdd, 15.4" tft lcd ekran olan 4062 modelini düşünüyorum, oyun oynamayacağım için ekran kartının iyi olması gerekmiyor )

SAYGILAR...
  • Arkadaşlar 1 konuda yardımınıza çok ihtiyacım var yaklaşık 1 haftadır acer kullanıcısıyım TM 4064WLMi kullanıyorum şiödilik 1 sorun yok
    ama bilgsyarla birlikte hiç 1 cd gelmedi pek önemli deil ama benim sistemimde eManagerde acer eRecovery system back up şıkkı yok
    olan şıklar e powermenegments ,eperesentation ve eSetting . yalnızca bu üçü var yani <alt>+<F10> da hiç bi işe yaramıo gerek masaüstünde gerekse
    sistem boot edilirken ne yapmam gerekio çok ilginç 1 durum böyle 1 şeyle karşılaşan varmı ? hatta eManageri sildim netten yükledim 1 daha kurdm ama
    nafile yardımlarınızı bekliorum teşkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: alptekin_talan

Arkadaşlar 1 konuda yardımınıza çok ihtiyacım var yaklaşık 1 haftadır acer kullanıcısıyım TM 4064WLMi kullanıyorum şiödilik 1 sorun yok
    ama bilgsyarla birlikte hiç 1 cd gelmedi pek önemli deil ama benim sistemimde eManagerde acer eRecovery system back up şıkkı yok
    olan şıklar e powermenegments ,eperesentation ve eSetting . yalnızca bu üçü var yani <alt>+<F10> da hiç bi işe yaramıo gerek masaüstünde gerekse
    sistem boot edilirken ne yapmam gerekio çok ilginç 1 durum böyle 1 şeyle karşılaşan varmı ? hatta eManageri sildim netten yükledim 1 daha kurdm ama
    nafile yardımlarınızı bekliorum teşkürler

alptekin yukarıda yazmış olduğum notu okursan sana yardımcı olacaktır. Bende senin gibi aynı sorunu yaşamıştım. Yazdıklarımı uygularsan sorunun kalmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zonemaster -- 24 Nisan 2006; 22:27:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Blustery

ACER kullanıcılarına bir kaç sorum olacak (bende almayı düşünüyorum da)...

- Ekran kalitesi nasıl? CrystalBrite ile normal ekran arasında çok fark var mı? Normal ekranlı modellerin kalitesi nasıl dieğr laptoplara göre iyi mi?
    - Hoparlörlerinin ses kalitesi nasıl? bir de 5.1 ses sistemi bağlasam nasıl ses alırım?
    - 4 cell li batarya yerine 8 cell li alsam kullanabilirmiyim?
    - Batarya süresi 2 saat diyor bu süre gerçekte ne kadar?
    - Genel performansı nasıl ? ( Ben centrino 1.7 Ghz, 512 RAM, 60 GB hdd, 15.4" tft lcd ekran olan 4062 modelini düşünüyorum, oyun oynamayacağım için ekran kartının iyi olması gerekmiyor )

SAYGILAR...

Cevapları kullandığım ACER 5032 modelini baz alarak yazıyorum.

- Ekran kalitesi oldukça iyi, Öğretmen toshibası ile yanyana koyduğumuzda bariz bir fark var.
    - Hoparlörün ses kalitesini yeterli bulmuyorum. Benim yaptığım gibi kulaklıkla dinliyorsan sorun yok.
    - Neden olmasın. Bu konuda detaylı bilgim yok.
    - Bendeki AMD Turion işlemcili + 1 GB RAM + 80 BG WD HDD + 14.1" ekran performansından memnunum. Chipseti ati 200M oyunlarda çok sorun yaşamadım. (benim oynadığım oyunlar strateji oyunları)

Eğer tavsiye istersen 14.1" almanı öneririm. Çanta, Adaptör+ ıvır zıvır ile birlikte ağırlığı artıyor.

• cevabın için çok teşekkürler ama anlatamadım heralde benim sitemimde eRecovery yok işte asıl sorun bu ama e manager var
  • ya arkadaşlar aranızda acer aspire 1362 LCİ sahibi olupta bataryası 45 dakikadan fazla giden varmı?birde touchped ini kullanabilen varmı?benim 1 sene oldu alalaı ama touchped i ya ben kullanmayı bilmiyorum yada benim parmaklarımda bir sorun var ya takılıyor yada aşağıya veya herhangi bir yöne takılı kalıyor...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.