Bildirim
Acer Iconia Tab A211 WhatsApp kullanılabiliyor mu?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Eğer sim kart takılıp arama yapılabiliyorsa whatsapp kullanılır. Çünkü bilindiği gibi cep telefonu numarası gerekli -
Sım kart takılıyorsa kullanılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sim kartsız inceleme fırsaatı buldum ve whatsappı yükleyemiyordum, kafa karışıklığı oluşturdu bende. -
yuklenmiyor.
Whatsapp websitesinde su ibare var.
"Tablet devices are not supported" = Tablet bilgisayarlar desteklemez. -
quote:
Orijinalden alıntı: bstyl
Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda Acer ITab A211 model bir tablet almayı düşünüyorum. Tablet SIM kart destekliyor. Peki bu tablette WhatsApp kullanabilir miyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Whatsapp kullanılıyor ben yükledim sim kart takılıyken kurduktan sonra sim kart takılı değilken bile çalışıyor ancak tek kötü yanı sadece 1 cihazda çalışması.. Yani whatsapp hesabın ya telefonda olacak ya da tablette..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- sim kartsız tablete whatsapp
- samsung tablet açılmıyor şarj olmuyor
- yurtdışından ipad getirmek 2025
- xiaomi redmi pad se 8/256 gb tablet yorumları
- tab s11 ultra
- sms yönlendirme
- android 16 samsung
- samsung s26 ne zaman çıkacak
- oneplus pad 3
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X