işte bu topici sevdim üst konu olsun bende bi kaç gün icinde katılıorum 5602 ile hepsi buradadan sipariş ettim laptop teslimata hazır ancak hediesi olan cnet wireless modem tedarik sürecinde
Ben de ordan almıştım makinamı ve gayet memnunum, ölü piksel sıfır. Modeme gelince nasıl olsa beleş, gelince beğenmezsem değiştiririm demiştim ama o da canavar çıktı, duvar muvar dinlemiyor çatır çatır bağlanıyor. Doğru seçim yapmışsın, hayırlı olsun makinan.
tesekkür ederim dostum
ya madem sende kullanıosun bi kaç soru soruyum photoshop ve autocad gibi uygulamalar calısırken bi sorun cıkararırmı ısınma gibi
eski laptopumdan cok cektim ısınıp kapannıodum bütün calısmalarım yarıda gidiodu
bide rami 1 gb ye cıkarmak gercekten cok farketttiriyomu?
ankarada nerde artıttırabilirim rami?
quote:
Orjinalden alıntı: ChuKu
tesekkür ederim dostum
ya madem sende kullanıosun bi kaç soru soruyum photoshop ve autocad gibi uygulamalar calısırken bi sorun cıkararırmı ısınma gibi
eski laptopumdan cok cektim ısınıp kapannıodum bütün calısmalarım yarıda gidiodu
bide rami 1 gb ye cıkarmak gercekten cok farketttiriyomu?
ankarada nerde artıttırabilirim rami?
Photoshop ve autocad hiç kullanmadım o yüzden bişi diyemiycem, ama ısınma problemi yok denebilir. Ram bende de 512 ama eminim bayağı farkediyodur yükseltince. Ben Ankarayı bilmiyorum ama ram arttırmanı tavsiye ederim ben de en kısa zamanda arttırıcam.
Genel olarak pil harici makina sorunsuz diyebilirim, performansı çok iyi. Pil konusuna gelince max. 2 saat
mrb arkadaşlar böyle bir makina var ben almak istiyorum.. ama benim eski fujitsu siemens kadar ses çıkarırmı bu alet.. en büyük sorunum bu benim.. ses çıkarmasa değişmeyecem aleti.. o kadar gıcık kapıyorum şu ses olayından.. ve hepsibuarada 333 mhzlik ram takmış sanırım.. bunları çıkartıp ddr2 taksam bu alet desteklermi?. ne diyosunuz fiyat uygunmu? 1 gb ram a upgrade etsem ,max 70 dolar fark veririm sanırım.. ve güzel bi konfigürasyon olur ? prog. yazmak için kullanıcam.. yani size asıl sormak istediğim. sevgili acer cılar,i,,,,,, acer note booklar ısınırmı ses çıkarırmı ? ne kadar stabil makinedirler.. 1 yıldan fazla kullanan arkadaşvar mı ? bu1 yıl içerisinnde kaç kere hangi sebeplerle teknik servise gitti.. eğer sorularıma cevap verirseniz memnun olurum ve bu açtığınız acer cafe forum bölümü de görevini yerine getirmiş olur.. lütfen 1 markadan fazla notebook kullananlar cevap versin. teşekkür ederim..
merhaba arkadaşlar ben kısa zamanda laptop almayı düşünüyorum nerdeyse tüm başlıkları okudum iice kafam karıştı zaten en sonnda acer 5602 ve acer5672 arasında kaldm işin içinden çıkamayınca bilen birilerine soriim dedim yardımcı olursanız sevinirim(bu arada cafe pek hoş olmuş)
her iki makine de güzel aletler. tabi 5672'de, fazladan verdiğin 150$'a karşılık daha fazla ram, daha iyi ekran kartı ve daha iyi bir pil var. kullanım amacın ve ihtiyaçların doğrultusunda karar senin. ,
quote:
Orjinalden alıntı: dadaq
merhaba arkadaşlar ben kısa zamanda laptop almayı düşünüyorum nerdeyse tüm başlıkları okudum iice kafam karıştı zaten en sonnda acer 5602 ve acer5672 arasında kaldm işin içinden çıkamayınca bilen birilerine soriim dedim yardımcı olursanız sevinirim(bu arada cafe pek hoş olmuş)
teşekkür ederim dostumen yakın zamnda laptopumla cafenizde olmam dileğiyle...
arkadaslar lütfen bu soruma elinzden geldigince cabuk cvp verin
5602 laptopum yarım saat kadar önce elime gectim bilgisayarı actım
driverları yüklemeye basladı
bir süre sonra beklemeye gecti güc ayarlarından heralde dedim tekrar actım sonra tekrar beklemeye aldı bir daha actım bu kez acer aspire yazsı ile kaldı ekran yani ilk geldigindeki wallpaperla kitlenmedi arkaolandada yeni donanım bulunca cıkan seslere benzer sesler cıkıor bazen bluetooth ve wireless ısıkları yandı söndü falan
baya böle kaldı en sonunda dayanamayıp laptopu kökten kapatıp tekrar actım
bu kezde hosgeldin ekranı cıkar cıkmaz beklemeye attı
bu normalmi driverlar mı yüklenio yoksa bi sorun mu var?
ne yapmalıyım eger normalse ne kadar daha böle sürcek?
teşekkürler
salı günü acer notebookumu menteşe kırığı nedeni ile servise bıraktım . benzer problem yaşayan arkadaş var mı ? ne kadar kalır serviste fikri olan ?
Arkadaşlar ben 5 aydır acer aspire 1654 kullanıyorum şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım ancak, Bu dvd yazıcıya uyuz oldum dvd yi 20 dakkaya cd yi 10 dakkaya yakın bir zamanda yazıyor ayrıca surucuden veri alış verişi çok yavaş. Bilgisayar dvd surucuyu flash bellek gibi harici olarak goruyor ve ben sorunun bundan kaynaklandığını düşünüyorum.Acaba bu sorunu duzeltmenin bir yolu varmıdır veya bu yavaşlık düşündüğüm gibi değilde başka sebeplerdenmi kaynaklanıyor.Acer olan arkadaşlar, sizin bilgisayarlar nasıl bilmiyorum ama tavsiye ve goruşlerinizi bekliyorum.
dostum ben 5602 aldım daha tam incelemeye fırsatım olmadı ama bugün back cd sini yaparken dvd ye 10 dk sürdü sürmedi
arkadaşlar bende backup bölümünü sildim yanlışlıklaa ne yapıcagımı bilmiyorum valla yardımcı olabilicek birileri varmı cafemizde
mrb arkadaşlar böyle bir makina var ben almak istiyorum.. ama benim eski fujitsu siemens kadar ses çıkarırmı bu alet.. en büyük sorunum bu benim.. ses çıkarmasa değişmeyecem aleti.. o kadar gıcık kapıyorum şu ses olayından.. ve hepsibuarada 333 mhzlik ram takmış sanırım.. bunları çıkartıp ddr2 taksam bu alet desteklermi?. ne diyosunuz fiyat uygunmu? 1 gb ram a upgrade etsem ,max 70 dolar fark veririm sanırım.. ve güzel bi konfigürasyon olur ? prog. yazmak için kullanıcam.. yani size asıl sormak istediğim. sevgili acer cılar,i,,,,,, acer note booklar ısınırmı ses çıkarırmı ? ne kadar stabil makinedirler.. 1 yıldan fazla kullanan arkadaşvar mı ? bu1 yıl içerisinnde kaç kere hangi sebeplerle teknik servise gitti.. eğer sorularıma cevap verirseniz memnun olurum ve bu açtığınız acer cafe forum bölümü de görevini yerine getirmiş olur.. lütfen 1 markadan fazla notebook kullananlar cevap versin. teşekkür ederim..
ARKADAŞIM BİR MARKADAN FAZLA KULLANANLAR DEMİŞSİN ! KİMSE CEVAP VEREMEYECEK BELLİ Kİ ...
BİZLER ACER MAKİNALARIMIZDAN GENEL OLARAK MEMNUNUZ. FUJİTSU-SİEMENSLER HATALI ÜRETİMLERİNDEN DOLAY KÖTÜ BİR İMAJA SAHİPLER. TEKNOSA'DA ÇALIŞAN BİRİ NEREDEYSE SATTIKLARI HER SİEMENS'İN %60'NIN GERİ GELDİĞİNİ MÜŞTERİNİN ŞİKAYET ETTİĞİNİ (ISINMA VB) SÖYLÜYORDU. MERAK ETME GERÇEKTEN ŞANSSIZ DEĞİL İSENİZ HİÇ SORUN ÇIKMAZ. BAHSETTİĞİN SES SORUNU MUHTEMELEN SİEMENSLERİN AŞIRI ISINMASINDAN FANIN ÇOK ÇALIŞMASI NEDENİYLEDİR. BEN ANTALYA'NIN SICAĞINDA BİLE ACER'IN ISINMA SORUNU YAŞANMADAN VE FANI FAZLA ÇALIŞTIRMADAN ÇALIŞTIĞINA ŞAHİTİM .... KAFANA TAKMA ... SÜTTEN AĞZI YANAN YOĞURDU TABİİ Kİ ÜFLEYİP DE YİYECEK ! YALNIZ BAHSETTİĞİN ACER MODELİ 4 CELL BATARYAYA SAHİP BENİM Kİ Sİ 8 CELL BATARYA 5 SAATİ (maximum battery life modunda) devirebiliyor. Fiyatı uygunsa ikinci bir batarya da alabilirsin eğer ihtihaç duyuyorsan tabii.) KOLAY GELSİN
ewt arkadaşım makinelerimizden genel olarak memnunuz gerçektende siemens çok fena ısınıyor bir arkadaşımızda var tuşlara basılmıyacak duruma geliyor belli bir zaman sonra
valla bizim Acer ler süper tavsiyem yanii
Servisi aradım . Arka paneli değiştirecekmişler. Arka panel tam olarak neresi ?
quote:
Orjinalden alıntı: meric16
salı günü acer notebookumu menteşe kırığı nedeni ile servise bıraktım . benzer problem yaşayan arkadaş var mı ? ne kadar kalır serviste fikri olan ?
arkdaşlar acer ın teknik servisi gerçektende iyi adamlar çok güzel ilgileniyorlarr müşteri iile müşteri haklıdır politikası var
arkadaşlar formattan sonra ekran koruyucu silindi elinde olan yollarssa sevinrim
hasmarem. senin dvd ni harici gibi görmesi normal.. çünkü takıp çıkarılabilir bir alet seninki. yani içine gömülü değil.. benim fujitsu dada öyle