Şimdi Ara

Acer CAFE (Acer kullanıcıları muhabbet mekanı) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.373
Cevap
0
Favori
146.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: SERDAR*21

Bakın yeni dostlar katılıyor tami kalıcı olacak.Bu arada herkeze selamlar.

• ACER 5602 modeli genel olarak yeterlidir. Ancak en son oyunlar gittikçe artan oranda ekran kartı ister. Oyun programlarının taleplerine yetişmek zordur. Benimki de paylaşımsız güzel bir ATI 9700 ekran kartı ama sadece bilgisayara karşı satranç oynadığım için kapasitesi bana artıyor bile Bazı oyunları kaldırmaz diyorlar.Ben o tür şeylere çocukluğumda çok oynadığımdan herhalde heves etmiyorum.
  • slm arkadaslar,
    acer 2423'üün PCMCIA girişine her hangi bir kart takıp degerlendireniniz var mı?bende bu model mevcut ne takabilitrim yardımcı olursanız sevinirim
  • Merhabalar, yeni bir Acer 5101 li olarak aranıza katılmış bulunmaktayım..

Linux lı geldi, bi türlü grafik arayüzüne giremedim Lindus'un, taktım XP cdsini kurdum, sistem misler gibi. Çoğu masaüstünden çok çok iyi.

İlk izlenimlerim harika. Hiç bir hata yok, wireless oldukça iyi. Beklediğimden iyi. Centrino 1.73 ayarında rahat ilk izlenimlerimden. Test sonuçları 1-2 güne geliyor..
  • ACER 5024 CD YAZAMAMA SORUNU

Arkadaşlar Acer 5024 kullanıcısıyım son günlerde orijinal olmayan cdler dışında hiç bir CD yi okumuyor
    ve FLY dışında hiç marka cdyi yazamıyorum (princo - phapsody vb) bazen flyıda yazmıyor aşağıda ki resimde ki hatayı veriyor
    Sorun neden olabilir ???

Acer CAFE (Acer kullanıcıları muhabbet mekanı)

• MAKİNAYI SERVİSE GÖTÜR. EN ÇOK BOZULAN KISIM DVD-CD WRITER oluyor. Garanti kapsamında beş kuruş vermeden halletirebilirsin. Muhtemelen tozlanmıştır. Bir de o dvd-writer içindeki kristal lense merakınızdan parmağınızla dokunmayın. Ben bilmeyerek bir defa öyle yaptım ondan sonra iflah olmadı !
  • PCMCIA YUVALARINA TV KARTLARI, HARİCİ SES KARTLARI, GPRS KARTLARI tAKILABİLİR. Gprs kartı cep telefonu almaktan pahalı olduğundan mantıklı değil. Ancak Kaliteli bir 5.1 ses kartı takabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

slm arkadaslar,
    acer 2423'üün PCMCIA girişine her hangi bir kart takıp degerlendireniniz var mı?bende bu model mevcut ne takabilitrim yardımcı olursanız sevinirim
  • Maalesef Linux'tan anlamam. Forumun ilgili bölümünde uzmanlardan yardım alınız.
  • 5102 modelini bu gün aldım.Bios una dahi giremedim lütfen arkadaşlar birisi bana bu alete nasıl windows kurabileceğimi anlatır mı? Cevaplarınızı dört gözle bekliyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

Merhabalar, yeni bir Acer 5101 li olarak aranıza katılmış bulunmaktayım..

Linux lı geldi, bi türlü grafik arayüzüne giremedim Lindus'un, taktım XP cdsini kurdum, sistem misler gibi. Çoğu masaüstünden çok çok iyi.

İlk izlenimlerim harika. Hiç bir hata yok, wireless oldukça iyi. Beklediğimden iyi. Centrino 1.73 ayarında rahat ilk izlenimlerimden. Test sonuçları 1-2 güne geliyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: man utd

5102 modelini bu gün aldım.Bios una dahi giremedim lütfen arkadaşlar birisi bana bu alete nasıl windows kurabileceğimi anlatır mı? Cevaplarınızı dört gözle bekliyorum

bilgisayarı açarken acer yazısı çıktığında F2 tuşuna basıyorsun.
    boot menüsüne oklarla gidip buradan dvd rom u 1. sıraya çekiyorsun. (F5 F6 tuşlarıyla)
    F10 yapıp evet deyip çıkıyorsun.
    windows boot cd sini bu arada dvd rom takıyosun

ekranda sol üstte cd den başlatmak istiyorsanız dediğinde
    herhangi bir tuşa basıyorsun.

hayırlı olsun windows kurulumu başladı.

daha sonra bios a girip boot dan hard disk i 1.sıraya almayı unutma

• Atheros wireless utility bulabilirmiyiz arkadaslar?

bende 5101 alarak aranıza katıldım.
  • ACER CAFE OLARAK TÜM ARKADAŞLARIN MÜBAREK RAMAZAN AYLARINI KUTLARIZ

NOT: Cafemiz sahurda da açıktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Thunder -- 24 Eylül 2006; 22:12:43 >
  • Biz Acercilerin Ramazan ayı mübarek olsun

acer laptobumla öğretmen laptobu arasında wireless ağ yaptım.süper oldu aşağıdaki linkden yararlanabilirsiniz

http://www.hardwaremania.com/content/view/164/26/
  • sayın arkadaşlar benim de 5672 hacerim var. bildiğiniz üzere ati 1400 ekran kartı var.yeni çıkan catalistleri nasıl yülüyorsunuz makineye yaw ben indiriyorum olmuyor.nasıl güncelleyecez driveri?
  • selam arkadalar siteye yeni giriş yaptım ..acer 1644 notebook yardıma ihtiyacım var.ilgilenenler mesaj atarsa sevinirim...
  • selam arkadasım ben serkan.senden bir ricam var,kendime acer 1644 notebook aldım ama içersindeki hersey silindi ama tekrar kurmam için bana yardımcı olurmusun.recovery yapamıyorum yedekleri yok bunu nasıl bulurum
  • Doğruca aldığın bayiiye ya da servise git. Ayrıca yedekleri olmak zorundadır ! CD vs. vermeleri lazımdı. CD yok idiyse muhakkak HArddiskinizin gizli bölmesinde icabında makina sıfırdan kurulmak üzere yüklenmiştir. Kullanma klavuzunda oradan nasıl kurulacağı yazar. Makina açılırken Bios'a girip birşeyler yapıyorsunuz. Sonra 5dk. içerisinde Windows yeniden hardiskin gizli bölmesinden kurulmaya başlanıyor. İşte böyle..
  • selam
    içinden cd vaya baska bir sey cıkmadı.tekarar yapamıyorum cunku komple format oldu makine
  • arkadaslar acer aspire 5622 hakkındaki yorum ve görüşleriniz nelerdir hiç biyerde kimse bişi söylememiş nedir bu yaaa....?
  • ben geldiimm up up up bu ne yaa öldürmüşsünüz burasını

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.