Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.390
Cevap
40
Favori
200.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hanos kullanıcısına yanıt
    Macunu Vatan'dan aldım.http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-hdt-4gr-thermal-macun.html
    Fiyatı diğer macunlara göre çok gelebilir lakin bir damla CPU ya bir damla GPU ya yetti ve o macun yıllar yılı kullanılır diye düşünüyorum. Macunlar da bir de "Thermal Conductivity/ Termal iletkenlik" diye bir değer var, bu değer ne kadar yüksekse ısıyı o kadar iyi iletilir. Piyasadaki orta fiyat çoğu macunun bu değeri 3-4 arası dolanmakta, bunda ise 9.1 olarak geçmekte. Bu yüzden almışken düzgün bi şey alayım dedim.http://www.xigmatek.com/product.php?productid=196&type=specification



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necrospiritus -- 22 Haziran 2016; 23:47:30 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Loser.

    Hocam dediğiniz program acer quick access wifi üzerinden interneti dağıtıyor

    Foruma mesaj yazdıktan sonraki gün buldum hocam programı teşekkürler
    Acerin sitesinde var programlar kısmında arkadaşlar haberiniz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: necrospiritus
    Temizleme öncesi ve sonrası ısı karşılaştırma sonuçlarım ise böyle;
     ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★


    Hocam, sıcaklığı ölçmek için kullandığın program nedir ?




  • Benim şöyle bir sorunum var; Laptopta hiç oyun oynamıyorum. Anca win mağazadan bir iki basit oyun. Bu oyunlardan mesela candy crush oynarken veya herhangi bir sitede gezinirken ekran bir iki saniyeliğine donuyor ve kararıp hemen geliyor. ya da çok daha hızlı bir geçiş oluyor. Hemen sağ altta aşağıda ekran görüntüsünden kırptığımd uyarı geliyor. Bunu sorunu yaşayan var mı ? Neden oluyordur sizce ? Araştırmadan buraya yazdım aynısını yaşayan var mı diye.
    Bu arada Win 8.1'deyken bu sorun olmuyordu ama neredeyse Win10'a geçtiğim günden beri oluyor. Geçenlerde ssd'ye geçince tekrar win10 yükledim. Son zamanlarda daha bi fazlalaştı bu sorun.

    Hata:
     ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★




  • paperman kullanıcısına yanıt
    Speccyhttps://www.piriform.com/speccy
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anonimbey

    Hocam ısınmayla alakalı olarak şunu soyliyim çok büyük ihtimal fan ızgaraları tozdan tıkanmıştır. Bende de aynı sorun vardı oyun oynarken 90 derecede sabitti hicbir şey yapmıyordum 50 dereceydi fanı bir açtım tüm ızgaralar tıkanmış tozdan, ızgara önü komple toz katmanı. Temizleyince en yuksek gördüğüm sıcaklık 66 derece oldu normalde de 38-40 derece arası çalışıyor

    Hocam benimde fani acmam lazim ama klavyeye kadar sökmek gerekiyor açıkçası pek açasım gelmiyor,ne öneriyorsunuz,söksek kolayca tekrar takabilir miyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • selam,
    ben bir kurtarma cd'si oluşturmadan acer recovery'i kullandım bugün. dosyalardan falan vazgeçmiştim, fabrika ayarlarına dönsün kullanayım dedim ama, işlemden sonra windows'u başlatamadı.

    açılışta sürekli logo'yu görüp baştan başlıyor. alt+f10 yapınca gelen menüde bilgisayarı yenileme veya sıfırlama çalışmıyor. bios'a girebiliyorum bir tek, orda da ne yapacağımı bilemiyorum zaten. elimde CD de yok, ne yapmalıyım acaba?
  • ilandaki laptopu 1800e indirdi ancak sayfaları okudukça lol'de fps düşmeleri yaşayan bir kaç arkadaş gördüm. benmde oynadıgım en fazla lol. eğer bu problem geçmiyorsa pc yi almanın bi anlamı yok.
    sonuç olarak sorun gidici mi kalıcı mı ? tozu temizleyince falan düzeliyor mu ? bunun yerine asus rog g74xs fln mı alsam 1500e
    laptop ilanı şuhttps://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-acer-aspire-v3-772g-i.7-islemci-32-gb-ram-2-gb-grafik-dev-ekran-314947419/detay/




  • Valla başka yolu yok hocam klavyeye kadar sökülmesi gerekiyor. Ben daha önce de açmıştım açıkçası kolay bizim HP laptoba göre. Acer'in işini 1 saatte bitirmişken HP'de 2 saat uğraştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bilgisayara ssd takmadıysanız, henüz tam gücünü görmemişsiniz demektir, ssd'den sonra canavar oldu pc canavar.Bizim hdd bildiğin pc yi frenliyormuş.Oyunlardaki fps'ye etkisi olmaz normalde teoride olmaması gerekir ancak bizim hdd o kadar kötüki oyunalrada etkisi oluyor.GTA'da harida geç yüklenyordu artık akıyor...
  • 1 Yıllık v3-772G kullanıcısıyım bugün tam 1.yılını dolduruyor. 1 yıl boyunca 4-5 ayda bir fan temizliği yaptım daha termal macun değişikliği yapmadım. son fan temizliğini 3 ay önce yaptım. Şuanki sıcaklık durumları ve stress testi sonuçları aşağıdaki gibidir.
    Sistem özellikleri:
    i5-4210M
    GTX 850M GDDR5
    256GB SSD+240GB SSD+ 128GB SSD+1TB HDD
    20GB ram bellek(15.9 kullanılabilir)
    İşlemci overthreading veriyor(%26). İlk aldığımda %3e kadar çıkıyordu. Haftaya Tam temizlik yapmayı düşünüyorum(termal macun+fan temizliği). bu temizlikten sonra yeni sonuçları tekrar paylaşacağım.
    Bu görseller ekran kartı overclock yapılmadan alınmıştır.
     ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★
     ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★
    Bu görseller ekran kartı overlock yapıldıktan sonra ->Grafik kartı 862 mhzden 997mhzye çıkarıldıktan sonra
     ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★




  • Arkadaşlar son güncellemeyi temmuz 15 de yükledim ama bilgisayarımda bi deişiklik oldu ekran parlaklığı azaldı yani telefondaki otomatik parlaklık gibi azalıp açılıyor ama %100 de gösteriyor parlaklığı sizede oldumu saygılar
  • bilgisayarı alalı yaklaşık 1 sene oldu. şöyle bi sorunum var; bilgisayar şarjda değilken oyuna girdiğimde işlemci sıcaklığı 60 75 derece arası değişiyor. gayet normal, fakat şarjı takar takmaz 94 dereceye yükseliyor bunun sebebi nedir?
  • jozy33 kullanıcısına yanıt
    Pildeyken güç tasarrufunda fazla bir güç harcamaz basit oyun oynuyorsunuz heralde performans sorunu da yaşayabilirsiniz,fişe takılı tam performansta çalışıyor durumda olduğunda bileşenlerin performansı artar ısınmada ona göre gerçekleşir
  • paperman kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Aynı sevimsiz uyarıyı ben de alıyorum. Örneğin agar io oynarken bir anda bu uyarı ile birlikte ekran gidip geliyor.

    Sanıyorum internet üzerinden oynanan online oyunlarda ortaya çıkan bir problem. Kullanılan tarayıcı da farketmiyor, hepsinde yapıyor. Win 10 ile ilgili olduğunu sanıyorum. Güncelleme ile çözüleceğini umuyorum.
  • ACER V3-772G CORE İ5 4210M 2.6GHZ-8GB RAM-1TB HDD-17.3 HD EKRAN "-MAXVELL GUNCEL MIMARI GDDR5 GTX 850M GAMING EKRAN KARTI-Windows 10 NOTEBOOK SATILIKTIR.

    Ürün şu an vatanbilgisayar mağazalarında 3.443 tl ye satılmaktadır. Ürün 1 ay kullanılmıştır sonra kutusunda durmuştur 2 ay daha garantisi var bikgisayar sıfırdan farksız çizik dahi yoktur bataryası 3 saat tam kapasitededir.

    http://www.vatanbilgisayar.com/acer-v3-772g-core-i5-4210m-26ghz-12gb-ram-1tb-hdd-173-2gb-w81-notebook.html

    SATIYORUM FİYAT TEKLİFLERİ BEKLİYORUM.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaming_pc -- 2 Ağustos 2016; 4:04:19 >




  • atar1993 A kullanıcısına yanıt
    Mrb güç seçenekleri kısmından en yüksek işlemci durumuda yüzde 99 yap ısınma sorunu düzelecektir sorun w10 dx 12 işlemciye aşırı yüklenmesinden.
  • gaming_pc G kullanıcısına yanıt
    Windows 8.1 kullanıyorum DX 11.1 sürümde en son. daha önceden böyle bi problem yoktu.2 gün önce temizlik yaptım işlemciyi i5-4210m'den i7-4700mq ye yükselttim. 73-75 derece arası sıcaklık alıyorum en fazla overthrotling overheating gibi durumlar ortadan kaltı. işlemci durumunu yüzde 99 yapınca turbo boost kapanıyor. :) önerin için teşekkürler.
  • selamlar.
    ben bu cihazı nisan 2014 de almıştım...

    2 yılı doldurduk.. garanti bitti ve geçen haftalarda klavyeden a f x c alt tuşları basmaz oldu.
    ıslak mendil ile silerdim. sanırım onun zararı oldu. garantisi devam etse gönderecektim fakat 4 ay ile garantiyi kaçırdık.
    bugün 45 liraya klavye taktırdım. ve içini temizlettim. termal macun yenilettim.
    normalde sogutucu ile kullanırım. ama içinden çıkan pisliğe şaşırdım. halı gibi olmuş.

    gta 5 açtım high ayarda 20 fp alırken şimdi 45-50 fps alıyor.. çok mutlu oldum..
    tozlanmaya karşı bir çözüm yok herhalde. normalde evde kullanırım. ama sanki inşaatta kullanmış gibiydi..

    kendi pcsini kendi temizleyen var mı ? örnek videolar var mı ? yoksa 30 lira vermek mantıklı mı.
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.