Şimdi Ara

ACER ASPIRE TIMELINE DERNEĞİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
6.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kesinlikle katılıyorum ve eklemek istedim. şarj bittikten sonra laptop sadece yüktür istediği kadar da hızlı olursa olsun.
  • 3810tg nin Ati gps sunun performans modda hizinin artirildigi normal modda hizinin dusuruldugu modlanmis bioslari.

Her ikisinide denedim.Sorunsuzdur. Slic 2.1 ekli oldugundan JM3100FRv117_SLIC21_GPU_500_700 kullaniyorum.

MOD Bios (Overclock Ati GPU)

ACER ASPIRE TIMELINE DERNEĞİ

Download bios v1.17 GPU top 550/800 lower 150/200:
    http://uploaded.to/file/uxvth6 JM3100FRv117_GPU_550_800
    http://rapidshare.com/files/362886494/JM3100FRv117_GPU_550_800.rar.html

Download bios v1.17 GPU top 500@700 lower 180/220 with SLIC 2.1 :
    http://uploaded.to/file/7pepu0 JM3100FRv117_SLIC21_GPU_500_700
    http://rapidshare.com/files/362886569/JM3100FRv117_SLIC21_GPU_500_700.rar.html

• acer timeline 5810t-8929

için konusuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebze

acer timeline 5810t-8929

için konusuyorum

kullandığınız laptop için 3810tg den bile fazla bios updatei yayınlanmış bu bazı problemleri şüphesiz çözecektir. en güncel versiyonunu kurmanızı tavsiye ederim. garanti gibi sorunla karşılaşmazsınız sonuçta kendi sitesinden indiriyorsunuz. onun dışında windows vistayla çok sorun yaşadım zaten 1 saat katlanamayıp windows 7 yaptım işletim sistemini. bu işlemlerden önce bilgisayar 10 dakikadan uzun sürede açılıyordu. şu an 1 dakikada kullanıma hazır hale gelmiş oluyor.
  • İyi günler arkadaşlar timeline 4810TG serisi bir laptop aldım. XP yükledim fakat ATI ekran kartını görmüyor. Sürücüyü Mobility Modder programı yöntemi ile kurmayı başardım ama hala ATI ekran kartı çalışmıyor. XP'de ATI'yi sorunsuz çalıştırabilmiş bir arkadaş varsa çözüm önerisini duymak siterim.

Bios'u güncelledim, switch yerine discrete ayarlanınca XP'de ATI'yı kullanmak mümkün ancak birden garip bir şekilde XP ekranın ortasına çekilip küçüldü. Windows 7'de ATI problemsiz kullanılabiliyor mu ? Kullanan arkadaşlar bu konuda ne der ?
  • Selamlar arkdaşlar bendede Acer 4810 TG var bilgisayarın oyun performansı nasıl acaba bu konuda detaylı bilgiye nerden ulaşabilirim ben bilgsayara call of daty 5 kurdum ancak tat vermedi oyun çok zor ilerliyordu ve kasıyordu acaba sebebi nedir arkadaş ekrankartın yetersiz dedi bana acaba 512 lik ekrankartı yerine 1gb lık taksak rahatca oynayabilirmiyiz bu mümkün mü?
  • Arkadaşlar ekran kartı ati windows 7 de çalışmıyor kartın üstünde ünlem işareti var acaba bunu nasıl düzeltecez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan003

Arkadaşlar ekran kartı ati windows 7 de çalışmıyor kartın üstünde ünlem işareti var acaba bunu nasıl düzeltecez...

Hocam Bende Acer TımeLıne 5810TG Var Win7 Pro Kurulu Atı Ekran Kartınıda Gayet İyi Görüyor Bu İşlemi Ben Şöle Yaptım
    Biostan Ekran Kartı Seçimini Switch'tan Çıkardım Sistwmime Winrar Kurulu Olma Şartıyla Acer.com.tr'deki Vga Sürücüsünü İndirdim Kurdum Hiçbir Sorun
    Olmadan Kurdu...
  • Kardeş söylediklerini yaptım ancak bilgisayar ati ekran kartına geçince kitleniyor intelde sorun yok çalışıyor ama atide çalışmıyor biosu güncelledim , atinin son drivrini indirdim genede olmadı bende servise yolladım allaı nerdeyse 5 ay oldu ve 5 aydır atinin çalışmadığının farkında değiliz bilgisayrdan iyice soğudum inş sorun hallolur...
  • quote:

Kardeş söylediklerini yaptım ancak bilgisayar ati ekran kartına geçince kitleniyor intelde sorun yok çalışıyor ama atide çalışmıyor biosu güncelledim , atinin son drivrini indirdim genede olmadı bende servise yolladım allaı nerdeyse 5 ay oldu ve 5 aydır atinin çalışmadığının farkında değiliz bilgisayrdan iyice soğudum inş sorun hallolur...

seni korkutmak istemem ama eğer pc yi servise gönderdiysen uzun sıkıntılı bir sürece hazır ol :) zira acer in servis anlayışı insanı sinir hastası edebiliyor bence o pc den hayır bekleme ve bir dahada acer e bulaşma şikayet sitelerini bir incelersen ne demek istediğimi gayet iyi anlarsın bende servise göndermek gibi bir hata yaptım benden habersiz parça değiştirip sonrada bu pc de bir sorun yok deyip geri gönderdiler normalde 1 ay içinde arıza yapan pc leri tamir etmek yerine tamamen değiştiriyor (sözde) ama acer değiştirmek yerine müşteriden habersiz parça değiştirip bir sorun yok demeyi tercih ediyor ayrıca pc nin sağında solunda çizikler kasa vidalarında eksikler falan peydah oluyor kısacası sıfır pc gönderiyorsun haşat olmuş bir pc geri gönderiyorlar sorduğun sorulara cevap alamıyorsun.... ohh içimi döktüm :) sana tavsiyem pc servisten gelince (eğer gelirse çünkü aylarca pc bekleyen arkadaşlar var) sağına soluna iyi bak bir sorun varsa boşuna acer i arama çünkü yanıt alamayacaksın sinirlerini bozmaya değmez direk valilikteki hakem heyetine bir dilekçe ile başvur ve para iadesi iste... burdan yaşadığım tecrübelere dayanarak bu yazıyı okuyan dostlarıma tavsiyem kendini dünyada pc üreten önde gelen firma olarak tanıtan ACER firmasından uzak durun (benim fikrim)

• Sizde acerın hangi markası vardı? Yapabileceğim birşeyyoktu bilgisayara 1300 lira verip sürekli intelin ekrankartında çalışması beni deli etti ve ben bunu 5 ay sonra farkettim bilg hep intelinkinde çalışıyormuş atide hiç çalış mamış inş söylediğiniz gibi olmaz...
  • quote:

Sizde acerın hangi markası vardı? Yapabileceğim birşeyyoktu bilgisayara 1300 lira verip sürekli intelin ekrankartında çalışması beni deli etti ve ben bunu 5 ay sonra farkettim bilg hep intelinkinde çalışıyormuş atide hiç çalış mamış inş söylediğiniz gibi olmaz...

4810 TG modelini kullanıyorum
    bahsettiğiniz arıza eğer gerçekten arıza varsa çok büyük ihtimal üretim hatasıdır ve bu durumda kesinlikle onarım kabul etmeyin pc size geri geldiğinde mutlaka arıza sebebini ve ne yaptıklarını sorun dediğim gibi kesinlikle onarım kabul etmeyin fabrika hatası ise onarım değil değişim yapmak zorundalar...
    gerçi bu söylediklerim acer in umrunda değil ama ...
  • İnşallah bilgisayarım sorunsuz gelir.Bende burdan gelişmeleri bildirecem...
  • Bilgisayar bu gün aldığım firmaya gelmiş akşam gidip alacam kağıtta yazan hata yazılımsal mış yazılım yüklemişler parça değişikliği olmamış bakalım akşam görüp detaylı bilgi veririm...
  • özeliklekasa vidalarına dikkat et boyalı vidalardır ve açıldığı belliolur eğeröylebişi varsa dediğimgibihemen hakem heyetine başvur bilirkişi pc yi incelediğinde eğer açılmışsa farkedilecektir biraz paronayakça olabilir ama bu konuda acer e kesinlikle güvenmiyorum...
  • Selamlar bilgisayarın vidalarında herhangi bir oynama göremedim zaten vindows ta gönderdiğim gibi aynı geldi servisten gelen raporda bios ve ekrankartı güncellendi bilgisi vardı ancak aynı güncellemelri bizde yapmıştık şu an için bilgisayar sorunsuz çalışıyor herhangi bir problem yok servis ve hizmeti içinde iyi diyebilirim inşallah herhangi biraksilik çıkmaz birdaha
  • timeline serisi acer ın en çok bios güncellemesi yaptığı laptop serisi bunun başlıca nedeni her şeyin onboard olması. işlemci olsun ekran kartları olsun hepsi anakartın üzerinde ondan dolayı bir hata düzeltilirken bir başka hata çıkabiliyor. ondan acer.com dan sürekli olarak takip etmek gerekiyor.
  • Benim asıl sorum servis raporunda yazan güncellemelerin aynısını bizde yapmıştık sorun çözülmedi ama serviste çözülmüş birde calloff daty 5 yükledim bilgisayara ve sorunsuz çalıştırıyor donma takılma vs olmuyor acaba bu bilgisayaraın oyun performansı nasıl(Acer 4810 TG)
  • arkadaşlar herkese selam:) kac gündür işin içinden çıkamadım. acer aspire timeline 5810 t notebook um son zamanlarda yavaş çalışıyor, vırus var ve windows gezgını hata verıp duruyor. formata ıhtıyacı var. ancak ne yazıkkı format atma konusunda "0" bılgım var:D

windows vista home premıum kurulu olarak geldı ancak daha sonra acer ın sıtesınden win7 upgrade kit i sipariş ettim ve vin vistanın uzerıne win7 kurdum.. temız kurulum olmadı. suan format atmalıyım ama ne yapmam gerektıgını bılmıyorum. bulundugum konum geregınce de gozumu yumarak bı bılgısayarcıya veremıyorum format ıcın cunku guvenlı degıl...

recovery dvdlerim var. kımılerı dvd yı tak dıyor. kımılerı dvd ye ıhtıyacın yok alt+f10 yap dıyor. ınanın kafam karıstı.

bana sıfırdan ne yapmam gerektıgını anlatabılecek arkadas var mı?
  • acer timeline kullanıcıları merhaba...

acer timeline 5810 t kullanıcısıyım. adaptor gırısınde sorun yasıyorum. kendı orjınal adaptorunu kullanmama ragmen bır turlu sarj etmıyor. ancak baska bır marka notebook un muadıl guctekı adaptoru sarz edıyor. ancak soz konusu olan su. dıger adaptorun ucu bıraz daha ınce ve taktıgımda bıraz dokununca gereken ıletkenı bulup sarj edıyor. orjınal olanında tık yok:D sizce adaptorum mu arızalanmıs olabılır? yakın bır zamanda bırazcık suyla teması oldu da :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.