Şimdi Ara

ACER ASPIRE TIMELINE DERNEĞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
5.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Arkadaşlar Acer Timeline notebooklarınızda 10 saate kadar kullanabileceğiniz (benim tahminim bu ) 9 hücreli, 7200 mAh piller satışa çıkmış. 88 $ a Acer Timeline 4810 serisinin muadil pilini gördüm.www.global-laptop-batteries.com/acer-laptop-battery/9-Cell-Acer-Aspire-4810T-Battery.html# u bir ziyaret edin.Bence fiyatlarda çok makul. İlgilenenlere duyurulur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cunkurd -- 4 Şubat 2010; 19:02:16 >
  • Selamlar,

    Bende AS3810TG var, üzerinde 1.08 bios var ve kesinlikle sitedeki insydeflash programı ile güncelleyemiyorum, bu bios bu bilgisayarın değil uyarısı veriyor. Sitede tüm AS3810 lar için aynı dosya var. Acil yardımınız rica...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asilius_

    evet kendimden utanıyorum ama biosa bakmayı akıl etmemişim
    biosta main/switchable graphics/discrite ayarlamak yeterlliymiş

    anlamı bilgisayar istediği kartı seçiyor e diğeri az harcadığı için yada farklı bir sebebi de olabilir anakartın üzerindeki kartı kabul ediyor...
    discrite seçip denedim sorun kalmadı
    en azından kullanılabilecek bir performansa ulaştı..


    selam .. su olayi biraz acsana...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chordlost

    Selamlar,

    Bende AS3810TG var, üzerinde 1.08 bios var ve kesinlikle sitedeki insydeflash programı ile güncelleyemiyorum, bu bios bu bilgisayarın değil uyarısı veriyor. Sitede tüm AS3810 lar için aynı dosya var. Acil yardımınız rica...


    Arkadasim asagidaki linklerden bios 1.17 veya 1.20 ye guncelleyebilirsin. insydeflash 3.4.5 surumuyle versiyon gecislerinde problem olmuyor. Bioslara slic 2.1 eklenmistir ve windows 7 ile aktivasyon cok basit. Tavsiyem 1.17 surumu 1.20 surumunde fan biraz daha gurultulu calismakta.

    http://r apidshare.com/files/353018431/BIOS_ACER_1.17_SLIC21_InsydeFlash_v3.4.5.rar

    http://r apidshare.com/files/330151580/BIOS_ACER_1.20_SLIC21_InsydeFlash_v3.4.5.rar




  • Teşekkürler, 1.17 ye sorunsuz şekilde yükselttim. Fakat 1.08 e göre biraz seli çalışmaya başladı.
  • ben win7 ye gectim....makina su an ucuyor..mesela skype ile tv seyretmek onceden iskenceydi...simdi ise ikisini 64 mb intelle bile yapabiliyorum..

    bu konuda sorunu olan olursa yardimci olabilirim....

    herkese kolay gelsin...
  • bana hediye olarak acer 5810t-8929 geldi ama ekran kartı 64 müdür nedir hiç bir şey anlamadım kiminde ati ekran kartı falan var nedir ne değildir anlamadım?
  • bu serılerde iki adet ekran karti var.prizde takili degilken dahili olanini kullanarak pil suresini uzatiyor...prize takinca harici devreye girerek performans uzatiliyor...bu senin sorun cevabi yaklasik olarak..


    simdi benim soruma gelelim....makimaya 64 bit ultimate yukledim touch pad de sadece resimleri zoom lama ve ve cevirme yapamiyorum...diger tum ozellikler yuklu yardimci olabilecek varmi acaba neyi eksik yıuklemisim..

    tesekkurler.
  • Malesef ki benimkinde ati ekran kartı falan yok :D Sadece 64 mb onboard intel ekran kartı var ve rezalet !! hiç bir şey oynanmıyor yapılmıyor.. Up to 1695 mb var ama daha 1695 e falan yükseldiğini görmedim ne yazıkki..

    Ekran kartı taktırabilir miyim ya da işlemcisini değiştirebilir miyim? ya da 1695 mb kullanabilmem için yapmam gerekenler neler teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nebze

    Malesef ki benimkinde ati ekran kartı falan yok :D Sadece 64 mb onboard intel ekran kartı var ve rezalet !! hiç bir şey oynanmıyor yapılmıyor.. Up to 1695 mb var ama daha 1695 e falan yükseldiğini görmedim ne yazıkki..

    Ekran kartı taktırabilir miyim ya da işlemcisini değiştirebilir miyim? ya da 1695 mb kullanabilmem için yapmam gerekenler neler teşekkürler



    siz masaustunde,sag tıklayarak girafik seceneklerine baktiniz mi acaba?
  • Evet baktım aynen bu şekilde

     ACER ASPIRE TIMELINE DERNEĞİ




  • ürün kodu mn ile bitenlerde malesef harici ekran kartı bulunmuyor. eğer sonu n ise hd4330 ekran kartı vardır. şarjdayken veya tasarruf modu kapandığında devreye girer. bu arada ürünün içini açmış biri olarak da şunu ekleyeyim anakart değişmeden işlemci veya ekran kartı değişimi mümkün değil anakartla tümleşik bir şekilde duruyorlar. bir de beni şaşırtan bir yönü de şu ki anakartın üzerinde sim kart yuvası var ama kasada o bölüm kapalı ve muhtemelen de çipi entegre edilmemiş.
  • evet aynen oyle kendi merkezleri ile yazistim su9500 yapmak icin komplike oldgunu soylediler...benimki 4810tg..ama inannin kesinlikle makinaya 64 bit win7 ultimate kurmalisiniz..ben su sadece muiti touch halledemedim digerleri tamam..
  • Rezil bir bilgisayar nefret ettim şu anda celeron bir bilgisayar bile daha stabil çalışır windows 7 yükleyip deniyecem bakalım hayırlısı olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nebze

    Rezil bir bilgisayar nefret ettim şu anda celeron bir bilgisayar bile daha stabil çalışır windows 7 yükleyip deniyecem bakalım hayırlısı olsun.


    ilk aldığımda ben de böyle diyordum. bios 5 dakikada geçiyordu vistanın açılışı ise 10 dakika sonra oluyordu. hatta 2 günde msnden 1 tane mesajı bile atamamıştım. fakat öncelikle biosu 1.20 versiyonuna yükseltip windows7 ye geçince 1 dakika civarında bilgisayar tamamen açılıyor. bu arada bu bilgisayar zaten performansdan ziyade şarj performansı için alınacak bir makina.

    Not: as3810tg için bios 1.20 versiyonu diğer modellerde değişebilir.
  • arkadaşlar bios sürümünü değiştirdikten sonra cd rom sorunu yaşayan oldumu ben BIOS (Special Edition 2009) 2.31 yükleyerek güncellemiştim fakat cd rom okuyor fakat hiçbir şekilde imaj almıyor ve kesinlikle cd veya dvd yazdıramadım nero da eliktrik kesildi diye bi hata verip yarıda kesiyor...
  • Bios update için yapmam gerekenler neler ve garanti kapsamında mı ?
  • acer ın destek bölümünden bios dosyasını bulup indirin ve çalıştırın o yönlendirir zaten sizi. bu arada special edition için yeni biosu beklemeniz gerekebilir. stabil ve sorunsuz bios için 3-4 ay beklemiştim. 20 versiyon bios sundular.
  • Rezil bir bilgisayar diyen arkadaş haksızlık etmis biraz. Win7 x64 altinda gayet iyi. Pil suresi, agirligin yaninda bence oldukca iyi bir performansi var. (3810tg modelinden bahsediyorum)

    Ayrıca Tek tikla %25 + performans


    %25 overclock with OC_RTM875T
     ACER ASPIRE TIMELINE DERNEĞİ

     ACER ASPIRE TIMELINE DERNEĞİ


    Download OC_RTM875T_signed:
    http://uploaded.to/file/4hlia5

    http://rapid share.com/files/362886394/OC_RTM875T_signed.rar.html




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.