Şimdi Ara

Acer Aspire S3-951-6646 Ultrabook with

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer Aspire S3-951-6646 Ultrabook with 13.3-Inch HD Display

Arkadaşlar bu laptop hakkında uzman bir görüş almak istiyorum. Yurt dışından almayı düşünüyorum. Fiyatı 840 dolar.
    özellikeri:

13.3" HD Widescreen CineCrystal™ LED-backlit Display: (1366 x 768) resolution; 16:9 aspect ratio
    2nd generation Intel® Core™ i5-2467M Processor 1.6GHz
    Intel® HD Graphics 3000 with 128MB of dedicated system memory
    320GB SATA Hard Drive
    20GB SSD Drive
    2-in-1 Digital Media Card Reader
    802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED™
    Bluetooth® 4.0+HS
    1.3MP HD Webcam(1280 x 1024)
    Dolby® Home Theater® v4 audio enhancement
    Two Built-in Acer 3DSonic stereo speakers
    2- USB 2.0 Ports
    1- HDMI™ Portwith HDCP Support
    3-cell Lithium polymer Battery
    Up to 6-hours battery life
    2.98 lbs. system unit only

• 1 ay önce vatandan aldım bu cihazı 1560 TL ye % 25 indirimden ve bu hafta sonu da var aynı indirim . Şu anda da 1629 a çekmişler fiyatı . KDV dahil 857 dolar şu anda . Bence yurtdışından almanızın anlamı yok .

cihazın artıları :

Ufak - hafif ve ince
    şarj süresi
    ssd hdd
    4gb ram

eksileri
    2 adet USB yetmiyor
    harici dvdrw aldım
    2 Usb yi aynı anda kullanırken kablosuz mouse ve klavye tarzı cihazlarda ara ara takılma yapıyor .

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-as3951-2464g34iss-as3951-core-i5-2467m-16ghz--4096mb-ddr3-320gb-133--max-intel--cam-bt--w7pre/productdetails.aspx?I_ID=57428

• Ben de 2 saat önce aldım.
    Çok şık bbi bilgisayar.
    1629 TL...
    Bi tane de Microsoft arc mouse aldım 74 TL ye.
    Şarj aleti netbookların ki gibi. Bu cihaza göre biraz kalın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEHRIBAR

1 ay önce vatandan aldım bu cihazı 1560 TL ye % 25 indirimden ve bu hafta sonu da var aynı indirim . Şu anda da 1629 a çekmişler fiyatı . KDV dahil 857 dolar şu anda . Bence yurtdışından almanızın anlamı yok .

cihazın artıları :

Ufak - hafif ve ince
    şarj süresi
    ssd hdd
    4gb ram

eksileri
    2 adet USB yetmiyor
    harici dvdrw aldım
    2 Usb yi aynı anda kullanırken kablosuz mouse ve klavye tarzı cihazlarda ara ara takılma yapıyor .

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-as3951-2464g34iss-as3951-core-i5-2467m-16ghz--4096mb-ddr3-320gb-133--max-intel--cam-bt--w7pre/productdetails.aspx?I_ID=57428

Hocam bluetoothu bulamadım.
    Siz de öyle bi sorunla karşılaştınız mı, acaba?
    Bi office deneme sürümü var mıydı?

• Teşşekürler arkadaşlar...
  • Kesinlikle tavsiye edeceğim bir bilgisayar.
    Tasarımı çok güzel, hafif.
    Şarj süresi iyi denebilecek düzeyde.
    Açılması çok çabuk.
    Uykudan normale geçişi televizyonlardan bile daha hızlı.
    Tuşlarına bayıldım.
    Ses çıkışı iyi. Gerçi ben bluetooth kullanıyorum.
    Şarj aleti netbooklarınki gibi, ama ben telefonlarınki gibi olamsını beklerdim.
    Böyle bir cihaz için büyük kalıyor.
  • 1500-1600 den alan arkadaşlar normal laptop fiyatına böle özel bi makineye sahip olmuş umarım bende alcağım zaman bu fırsat benimde elime geçer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcans

1500-1600 den alan arkadaşlar normal laptop fiyatına böle özel bi makineye sahip olmuş umarım bende alcağım zaman bu fırsat benimde elime geçer

Insallah kardesim.
    Cok tavsiye ederim.
  • Mutlu, huzurlu, saglikli, ultra yıllar, arkadaşlar...
  • quote:

1 ay önce vatandan aldım bu cihazı 1560 TL ye % 25 indirimden ve bu hafta sonu da var aynı indirim . Şu anda da 1629 a çekmişler fiyatı . KDV dahil 857 dolar şu anda . Bence yurtdışından almanızın anlamı yok .

cihazın artıları :

Ufak - hafif ve ince
    şarj süresi
    ssd hdd
    4gb ram

eksileri
    2 adet USB yetmiyor
    harici dvdrw aldım

bir inceleme falan yazabilir misiniz? ben de alacağım, ısınıyor diyenler var, ısınma var mı?

teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuyra

quote:

cihazın artıları :

Ufak - hafif ve ince
    şarj süresi
    ssd hdd
    4gb ram

eksileri
    2 adet USB yetmiyor
    harici dvdrw aldım

bir inceleme falan yazabilir misiniz? ben de alacağım, ısınıyor diyenler var, ısınma var mı?

teşekkürler.

Isınma yok, arkadasim. Ben 3 haftadır kullaniyorum. Bi sıkıntım yok. USB ler den biri yanda olmali imiş. Tasarım ve hafiflik harika. Performans idare eder. Oyun oynamiyorum. Bu da benim icin ideal yapiyor bu aleti.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuyra

quote:

cihazın artıları :

Ufak - hafif ve ince
    şarj süresi
    ssd hdd
    4gb ram

eksileri
    2 adet USB yetmiyor
    harici dvdrw aldım

teşekkürler.

ısınma gibi bir problemi yok.oyun oynarken bilemem ama adobe programlarında yogun kullanım esnasında herhangi bir ısınma sorunu olmuyor.sadece fan sesi biraz gürültülü,makine boşta olsa bile duyulabilir bir fan sesi var.

• arkadaşlar bende aldım aynısını bugün ancak benim sunum yapmam lazım ama projeksiyon bağlantısı için herhangi bir giriş yok.
    bu sorunu çözmek için ne yapmam gerekiyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.