Şimdi Ara

ACER ASPİRE BİOS SORUNU Bİ YARDIMCI OLURMUSUNUZ :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar acer aspire 5520 laptobum var ben buna en son acer sitesinden bios güncellemesi yaptım yapmadan tıkır tıkır çalışıyordu yaptıktan sonra res attım açılmıyor 5 saniy açılıyor kapanıyor hep bios pilini çıkarıp takılması lazımmış dediler bulamadım açtım heryerini sonra bide usb bellekle oluyormuş dediler nasıl olucak u arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Garantisi varsa hiç uğraşma garantiye ver . bios güncelleme ise usb bellek ile yapıllabilir fakat hiç yapmadysan bilen birine yaptır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samet1994

Arkadaslar acer aspire 5520 laptobum var ben buna en son acer sitesinden bios güncellemesi yaptım yapmadan tıkır tıkır çalışıyordu yaptıktan sonra res attım açılmıyor 5 saniy açılıyor kapanıyor hep bios pilini çıkarıp takılması lazımmış dediler bulamadım açtım heryerini sonra bide usb bellekle oluyormuş dediler nasıl olucak u arkadaşlar

bende de aspire 5739 var biosunu devamlı güncelledim (4 defa) bi sorun çıkmadı
    siz bişeyleri yanlış yapmışsınız, bios update dosyasını nerden indirdiniz linki koyarmısınız bi kontrol edim
    bios pilide çok kolay biyerde (benimkinde) nasıl bişey aradığınızı tam olarak biliyorsanız pilide kolayca bulursunuz
  • quote:

Arkadaslar acer aspire 5520 laptobum var ben buna en son acer sitesinden bios güncellemesi yaptım yapmadan tıkır tıkır çalışıyordu yaptıktan sonra res attım açılmıyor 5 saniy açılıyor kapanıyor hep bios pilini çıkarıp takılması lazımmış dediler bulamadım açtım heryerini sonra bide usb bellekle oluyormuş dediler nasıl olucak u arkadaşlar

hocam sizin laotobun en son bios updatesi zaten 08.12.2008 tarihinde yayınlanmış
    sonuçta biosa zarar verdiyseniz teknik servisten başka çare yok
  • kardeş benzer bir konuyuda ben açtım malesef artık çok geç usbden felan olmaz. ya CD ile yada git birtane yazılımcıya yeni bios yazdır.
  • ya şöyle oldu biosu güncellerken dondu res atmak zorunda kaldım bu oldu işte usb bellekle yapabilrim ama tuş kombinasyonunu bilmiyorum bide hangi dosyalarla olucaksa
  • garantisi geçti 1 ay oldu geçeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Laptop Format Atma Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

garantisi geçti 1 ay oldu geçeli

güvenilir bir bilgisayarcıya yaptırmanız gerek. tekrar bios yüklenmeli. kendinizin yapabileceğinizi hiç sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golkipir -- 18 Ocak 2012; 22:52:48 >
  • Ya arkadaşlar usb belleğe biosu atıyormuşsun sonra takıp bir tuş kombinsyonu ile yüklüyormuşsun bunu anlatın bana yaparım yada bios pilini bulamadım takıp çıkarcam olmazsa göndricem
  • bios pili sadece sistem saati VE BİOS AYARLARI İLE ALAKALI pili çıkarmak hiç bir işinize yaramaz bios ayarlarına erişebiliyormusunuz şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaso3597

Garantisi varsa hiç uğraşma garantiye ver . bios güncelleme ise usb bellek ile yapıllabilir fakat hiç yapmadysan bilen birine yaptır .

Aynen.
  • Konuyu okumadan mesaj atmayın..Teknik yardım burası, konu dışı değil.

Forumda bios recovery nasıl yapılır anlatım konusu bile var.Buyrun adres

donanımhaber forum
    Acer Aspire 5520G Bios Kurtarma Phoenix Bios USB Flash Crisis Disk Phoenix Bios Modelli Acerlar için » Sayfa 1 - 4
    http://forum.donanimhaber.com/m_49322589/tm.htm
    (lütfen cihazın modeline göre bios indirin, linkteki ile aynı olmayabilir.yol aynı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 19 Ocak 2012; 10:46:09 >

• bilgisayar açılmıyorki 6 sanyiye açılıyor siyah ekran tekrar resetliyor,

teknik yardım değilmi burası bende buraya açtım kusura bakma ordan ilgilenirim.
  • quote:

bilgisayar açılmıyorki 6 sanyiye açılıyor siyah ekran tekrar resetliyor,

teknik yardım değilmi burası bende buraya açtım kusura bakma ordan ilgilenirim.

Konuyu okumadan mesaj atmayın..Teknik yardım burası, konu dışı değil.

bunu size değil,konuya saçma sapan mesaj atan diğer arkadaşlara yazdım..:) gereksiz yere alındınız sanırsam.
    size link verdim orada anlatılıyor nasıl yapmanız gerektiği.
  • ama benim anlayamadığım tek şey bilgisayarın düğmesine basıyorum en fazla 6 veya 7 saniye açık kalıyor siyah ekran geliyor sonra bidaha resetliyor nasıl olucak orda öyle bahsetmemiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.