Acer aspire 9410 laptop aldim. Dili Almanca oldugu icin format atip ingilizceye cevirdim. Simdi ise webcam calismiyor. Baskaca da sorunlari cikmaya basladi. halledeyim derken sanirim bios update yaptim. Biosuna zarar vermis olabilirim cunku bazen kendiliginden kapaniyor. Bana bu konuda yardim edecek biri varsa lutfen yazsin.
saygilarimla
KURUNCELE
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Öncelikle cam ı driver cd sinden yüklemen gerekli. Pc kapanırken bi uyarı falan veriyomu?
Evet driverleri acer in sitesinden indiriyorum. Ama kamera calistiracagim zaman baska bir uygulama tarafindan kullanildigi icin baslatilamadigini diyor.
O hatayı görünce akla ilk gelen kamerayı açmak için bi tuş olduğu ama driverleri yükle bide ondan sonra dene.
Azizim driverleri yukledim. Ac kapa yaptim ama hep dedigi baska bir uygulama tarafindan kullanildigi icin acilamadigi seklinde hata mesaji.
İşlemleri güvenli kip'te dene yada. CTRL+ALT+DEL(görev yöneticisi) işlemler Burada camerayla ilgili olabilecek işlemlerin hepsini kapat ayırt edemiyosan SS koy biz balkalım.
Abicim recovery cd si taktim laptop anlayacagin fabrika ayarlarina donmesine ragmen hala kamera baska uygulama tarafindan kullaniliyor diye acilmiyor. Sanirim problm BIOS ta. Gecenlerde yanlislikla Bios Update yapmistim. Heralde sorun bu. Nasil halledecegimi de bilmiyorum bu arada. Yardimlarinizi bekliyorum.