Şimdi Ara

ACER ASPIRE 7736G DRIVER YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 7736g 663g25mn laptopa windows 7 ultimate 64 bit kurdum. fakat bir türlü ethernet kartı ve wireless driverini bulamadım. Birde wireless tuşu bluetooth tuşu falan çalışmıyor. onun icin de driver lazım saınırım. elinde olan varsa yardımcı olsun lütfen cıldırmak üzereyim :S

Don't stop till you get enough...
  • yokmu arkadaşlar kimsede

• bende 5520g modeli varda uyuşmaz heralde
  • hallettim dostum eyvallah ilgilendiğin için. normalde herşeye bi cevap bulan forum ahalisi benim sorunuma bişey diyemedi.. neyse sağlık olsun

• _____________________________

• quote:

Orijinalden alıntı: EmRSrL

Konuyu Şimdi Gördüm Ama Yazayım Yinede Kendi Sitesinde Tüm Driverleri Mevcuttur...

http://www.acer.com.tr/acer/service.do?LanguageISOCtxParam=tr&miu10einu24.current.attN2B2F2EEF=3748&sp=page15e&ctx2.c2att1=26&miu10ekcond13.attN2B2F2EEF=3748&CountryISOCtxParam=TR&ctx1.att21k=1&CRC=3882480514

eyvallah hocam ilgin için. teşekkür ederim

• Bluetooth problemini nasıl çözdünüz? Ben sitesinden sürücülerini indirdim ve kurdum ancak hala Bluetooth tuşuna bastığımda "Aygıt Yok" şeklinde mesaj alıyorum.
  • bende de aynı ürün mevcut çok memnunum fakat bluetooth driverini bulsanızda içinde malesef bluetooth yok ama bluetooth takmak için yeri var extradan alıp takmanız ve driverini yükleyip kullanmanız gerekmekte bluetooth olmasa da çok güzel makine bence :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.