Şimdi Ara

ACER ASPIRE 7720ZG SATILIK 300 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aspıre 7720zg satmak istiyorum . Yenı laptop almam sebebi ile boşa cıktı . Öncelikle alıcı arkadaşada acık konusaym :) özelliklerini internetten arıyaan arkadaşlar bulabılır ama ben alt tarafta tekrardan yazacagım . Pc nn 1. sarj aleti yenı eve tasındıgımda elektrik hattında problem oldugu ıcın sanırım sigortası atmıs ve calısmadı bende ugrasmadım yanlıs hatırlamıyorsam 40 tl ye yenı bır sarj aleti aldım suan sorunsuz calısıyor ama orjinal sarj aletinide yanında vereceğim tamir edilen bir sorunmus cünkü . Bu ürün yaklasık 2 sene önce almanyadan bir yakınımın bana getirmesıyle elime geçti . Pil ömrü çok azdır , sarjdan cıkarınca 5 dk gitmektedir . Şarj aletinin laptopa baglandıgı giriş biraz genişlemıs sanırım sabitlemeden sarj gidip gidip geliyor . Sanırım bununda tamiri kolaymıs ama ugrasmadım sanırım sarj gittikce sinirlenıp orayla oynamak hoşuma gitmeye başladı :) Bu arada alacak arkadaşa şunuda açıkca söylemek isterim sanırım bu versiyonda kronik ekranın kayma sorunu oluyormus bir kere basıma geldi bir bilgisayarcıya götürdüm oraya bir şlem uyguladı 70 tl ye ekran kayması olursa tekrardan bedavaya yaparım dedi ama öyle bir sorun olmadı bir daha . Ürün fotolarınıda koyacagım kozmatik olarak 10 üzerinden 6 dır . Pc nin calısmasında hiç bir sorun yoktur . Ekranında falan kozmatik olarak hiç bir sorun yoktur ama gece calıstıgım ıcın sigara ben uyuyunca laptobun üzerine düşmüş bir iz bırakmıs fotolarda dikkatlice görünüüyor o iz. Mal budur dediğim gibi baya acıksözlü yazdım sanırım herşeyi alıcı arkadaş herşeyi bilsin diye :) istediğim fiyatı ben bilmiyorum alıcı arkadaşlar öldürmeden teklif ederse sevinirim . Ben acık sözlü gercekci oldum onlarda öyle olursa sevinirim :) bu arada alıcı olmayan arkadaşlarda tahmini piyasa fiyatını yazarsa benımde fıyat belırlememde yardımcı olurr .

pc özellikleri

* Intel Pentium dual-core processor T2330
    (1,60 GHz, 553 MHz FSB, 1MB L2 cache)

* Up to 1024MB NVIDIA GeForce 8400M GS Turbo Cache

*17" WXGA+ Acer CrystalBrite LCD

* 250GB HDD

* DVD-Super Multi DL

* 802. 11b/g WLAN

ACER ASPIRE 7720ZG SATILIK 300 TL ACER ASPIRE 7720ZG SATILIK 300 TL ACER ASPIRE 7720ZG SATILIK 300 TL ACER ASPIRE 7720ZG SATILIK 300 TL ACER ASPIRE 7720ZG SATILIK 300 TL ACER ASPIRE 7720ZG SATILIK 300 TL ACER ASPIRE 7720ZG SATILIK 300 TL ACER ASPIRE 7720ZG SATILIK 300 TL ACER ASPIRE 7720ZG SATILIK 300 TL ACER ASPIRE 7720ZG SATILIK 300 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black jack -- 13 Mayıs 2014; 15:36:30 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hayırlı satışlar 300-450tl arası satılır diye düşünüyorum hocam

Orijinalden alıntı: gzhn61

hayırlı satışlar 300-450tl arası satılır diye düşünüyorum hocam

sagolasıngelen tekliflere göre net bir fiyat belirleyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.