Şimdi Ara

Acer Aspire 5920 Derneği (650. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.905
Cevap
33
Favori
901.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dacu

arkadaşlar işlemciyi yeni yükselttim t9500 2.6 6mb 800mhz takartakmaz vista puanı 5.0 verdi o yüzden iyi performans vericeni düşünüyorum ama çok pahalıymış ya buralardan 8600gt bulma ihtimalimiz yokmu bu meredi ikinci elde olur hırpalanmamış olsun yeter acer servislerinde bulamazmıyız gerçi servisleride bilmiyorum ama

işlemci olabileceğinin en iyisi.t serisinin en yükseği t9600 galiba.t9500 işlemci taktığına göre ram de 4 gb dir herhalde.yani elindeki bilgisayardan daha iyisini bulmak zor.9600gt 450 singapur doları galiba 450 ytl civarı ediyor.yukarıdaki site zepto diye bir markanın bizdeki monster gibi o yüzden ellerinde ekran kartı var türkiyeye bedava kargo ile gönderim yapıyorlarmış.8600gs i 150,200 ytl civarına elden çıkartabilirsen gayet mantılı bir upgrade olur.

• yurtdışından geldi burda bikaç arkadaş daha sormuştu ben 250 ytl ye aldım yeni kutusuz garantisi yok aslında aldığım arkadaşla konuştum 3 veya 4 tane daha getirtip 275 gibi satmayı düşünüyodum ama elimde patlar diye sonra vazgeçtim
  • saygıdeğer arkadaşlar ,

asagıdakı ozellıklerdekı 5920g kac para eder tavsıyelerınızı beklıyorum.2.el tanı kı.

Acer Aspire 5920G-814G16Mn İşlemci Modeli : Intel® Core™2 Duo T8100 İşlemci Hızı : 2,10 GHz Ön Bellek (L2 Cache) : 3 MB veri yolu Hızı: 800 MHz İşletim Sistemi : Windows Vista Home Premium Bellek (Ram) : 4 GB (4096 mb) Ram Tipi: DDR 2 Ekran Boyutu : 15.4" WXGA Acer CrystalBrite Parlak Ekran : Evet Geniş Ekran: Evet Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 8600M GS TurboCache Ekran Kartı Belleği : 256 MB up to 1024 mb Paylaşımlı Ekran Belleği : Evet Sabit Disk Kapasitesi (Harddisk) : 160 GB Sabit Disk Dönüş Hızı: 5400 rpm Sabit Disk Arabirimi : SATA Optik Sürücü :Süper Multi DVD±RW DL Kablosuz Ağ : 802.11g, 802.11a, 802.11b, 802.11n WLan Modem : 56K Fax/Modem Kablolu Ağ : Ethernet 10/100/1000 Bluetooth : Var (Bluetooth 2.0 + EDR) Dahili Web Kamera : Var ( Crystal Eye ) Dahili Mikrofon : Var Subwoofer : Var Klavye : Türkçe Q Touchpad : Var Kart Okuyucu : Var ---------------------------------------------------------------------------------------------- Ayrıca ; * Klavyenin Sağ Tarafında Dokunmatik Multimedia Tuşları Bulunmaktadır. * Klavyenin Sol Tarafında ise ; -Wireless Açma kapama tuşu -İnternet Explorer açma kısayol tuşu -E-posta kısayol tuşu -Bluetooth tuşu bulunmaktadır. * Acer Virtual SurroundSound dahili hoperlör'ü çok kaliteli ve yüksek ses çıkarır. *Girişler: - USB 2.0 3+1 (3 adet solda 1 adet sağ tarafta bulunmaktadır.) - 1 Adet VGA girişi bulunmaktadır. (Ekstradan monitör bağlamak için) - 1 Adet HDMI girişi bulunmaktadır. ( HDMI özellikli Lcd Tv , Plazma Tv , Monitör lerde yüksek çözünürlükte görüntü aktarır.) - Kablolu internetle bağlanmak için giriş bulunmaktadır. - 1 Adet ps2 girişi bulunmaktadır.( Ps/2 özellikli fare bağlama) - Express Kart Girişi bulunmaktadır. - Kulaklık girişi ve Mikrofon girişi bulunmaktadır.

• Arkadaslar Acer Empowering Technology programlarını güncelleyen varmı?

Acer'in sitesinde tek tek verilmiş yeni versiyonları ama oldukça yavaş geliyor, başka biryerden indiremezmiyiz? Ve toplu şekilde olmazmı?
  • Arkadaşlar iş için film izlemek için internette surf yapmak için bu laptopu almayı düşünüyürorum oyun falan oynamıcam bunu veya fiyatı daha uygun bir şeyi önerirmisiniz???
  • laptopa xp yükledim çok da memnunum fakat klavyede bazi harfleri yazam1yorumsorun nedir acaba lütfen yard1m
  • Arkadaşlar,
    Merhaba,
    Acer Aspire 5920G-6A2G16MI model bilgisayarım var.Ses sistemi almak istiyorum,5.1 Surround özellikli olmak üzere Philips,Creative ya da Logitech tercihlerim arasında,ama ondan daha önemlisi alacağım bu ses sistemi 5+1 olacağından dolayı acaba her hoparlörden ses alabilirmiyim ve bu ses Surround mı olur ?
    Şimdiden teşekkürler.
    Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Trimax arkadaşım,
    Biliyorum biraz alakasız bir konu olacak ama,Acer Aspire 5920G-6A2G16MI modelli Laptop'um var ve bir 5+1 Ses Sistemi alacağım,sorum şu olacak ;
    Acaba,Her hoparlörden ses alabilirmiyim,çünkü forumda Acer ile ilgili olmasa da bu tür yorumlar da okudum,Sesi her hopalörden almak istiyorum,Surround bir ses de alabilmem mümkün olabilir mi ?
    Kimi zaman da DVD player ile de kullanacağım,
    Bu konuda bilginiz varsa yardımlarınıza ihtiyacım olacak.
    Şimdiden teşekkür ederim.
    Aklınızda herhangi model veya modeller varsa ses sistemi için onları da yazabilirsiniz.
    Sevgiyle.
    quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

quote:

arkadaşlar işlemciyi yeni yükselttim t9500 2.6 6mb 800mhz takartakmaz vista puanı 5.0 verdi o yüzden iyi performans vericeni düşünüyorum ama çok pahalıymış ya buralardan 8600gt bulma ihtimalimiz yokmu bu meredi ikinci elde olur hırpalanmamış olsun yeter acer servislerinde bulamazmıyız gerçi servisleride bilmiyorum ama

Bu işlemciyi nerden ne kadara aldın acaba?

• arkadaşlar laptopa xp yükledikten sonra güç seçeneklerinden 5 dakka sonra monitoru kapat dedigim zaman kapatmıyor
    vista yüklüyken böyle bi sorun yoktu lütfen bilen arkadaslar yardım etsin
  • güzelim dizüstü bilgisayarım çalındı beyler.3 öğrenci ankarada yüzüncüyılda oturuyorduk evimize giren hırsız 3 acer dizüstünü de aldı götürdü :(
    acımı paylaşayım dedim.harici harddiskimi almakla birlikte cd çantamı da götürdü şerefsiz.
  • Allah belasını versin böylelerinin..
    ben de yaz ayında bu tip olaya maruz kalmıştım..

geçmiş olsun arkadaşım..
  • gecmiş olsun kardeş cok kötü birşeyaaa faturası varmıydı varsa polise başvur ve 2ciel elektironik satan yerleri araştır bulma ihtimalin olabilirrr üzüldüm genede canın sagolsun gecmiş olsun hırsızların kafasını kırcan eve girdiklerinde acımican alah neverdiyse dövcen

• cezalar caydıcı olması için fazla olmalı..

...böyle beleşten geçinenler gittikçe artmaya başladı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lucasthehacker

quote:

tpm teknoloji den bulabilirsin.parçayı istemen lazım önce telefon açıyorsun.sipariş veriyorsun.

t9500 den sonra işlemci puanına kaç verdi peki windows t7700 e 5.3 veriyor 2.4 ghz 800 fsb 4mb önbellek.

Bendeki t9500 5.5 puan alıyor 800fsb 6mb önbelek, ama ram puanım 4.8 den 5.2 ye çıktı bir de ilave komut setinden olabilir(SSE4.1) ramleri daha performanslı kullanıyor.

• Merhaba arkadaşlar,

http://forum.donanimhaber.com/m_18481015/mpage_1/key_/tm.htm

Üstteki konuda bulunan linkten (http://www.acerpanam.com/synapse/forms/AcerDrivers/Aspire%205920G.pdf?CFID=2134428&CFTOKEN=94076397)
    Tüm XP sürücülerini indirdim. Bu sürücüleri deneyen ve sorunsuz çalışacağını onaylayan arkadaşlar var mı?
    Veya önerebileceğiniz XP sürücüleri var mı?

Acer 5920G
    Intel C2D T7300
    2x2GB DDR2 667 Ram
    160GB HDD
    NV8600 GS
    15.4"
    vs..

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

• quote:

güzelim dizüstü bilgisayarım çalındı beyler.3 öğrenci ankarada yüzüncüyılda oturuyorduk evimize giren hırsız 3 acer dizüstünü de aldı götürdü :(
    acımı paylaşayım dedim.harici harddiskimi almakla birlikte cd çantamı da götürdü şerefsiz.

Çok geçmiş olsun, hemde çok çok geçmiş olsun!!!

Derhal polise bildir,taşınır malının çalınmış olduğu tutanaklaklaştırılsın, bununla beraber , internette veya acer türkiyede söz konusu laptopların mutlaka seri no kayıdı vardır,
    bu kayıt numaralarını da polise bildir..aynı bılgısayarlar elden satış yapılacaktır , yakın zaman zarfında yerel bılgısayarcılara konuyu bıldır, seri nolarını ilet.polıs marıfetıyle hersey bulunur,polisimiz gercekten bulur kesın bulur,mutlaka bulur ben bu agustos ayında bır sey kaybetmıstım ,adamlar kayıbı buldu calıntıyı haylı haylı bulur!!!kesın bulur!yeter kı sen onların elıne donelerı ver ,ve bu donelerın ne gıbı alanlarda kullanılabılecegını anlat bılgılendır.Duşün sen bılgısayardan anlıyorsun ,onlarda suçlu profılınden, polise yardımcı olmaya calıs bulurlar,polıse guven ben zor duruma bı defasında dustum saolsunlar seferber oldular.

gerçekten bu olay için üzüldüğümü belirtirim ayrıca...bakalım bulunulacakmı?

• saolun dostlar.polise bildirdik ama zannetmiyorum ya.gidip araştıracaım ankarada ulusta çalıntı bilgisayarlar satılıyor ara ara uğrayacağım ya.
    yani dizüstünü çaldın harici harddiski aldın cd kutumu niye alıyosun be şerefsiz ya.
  • kardeş itfaye meydanına kesin bak orda calıntımalar eldeyiştirir benim arkadaş leptap aldı itfaye meydanından calıntıcıktı polis birgün işyerini bastı arkadaşın leptabı aldı cocuk şaşırdı polisi aldı dükana götürdü kurtuldu itfayede polis internete girilirse calıntı notebook ları buluyor haberin olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: KOMANDOXXX

kardeş itfaye meydanına kesin bak orda calıntımalar eldeyiştirir benim arkadaş leptap aldı itfaye meydanından calıntıcıktı polis birgün işyerini bastı arkadaşın leptabı aldı cocuk şaşırdı polisi aldı dükana götürdü kurtuldu itfayede polis internete girilirse calıntı notebook ları buluyor haberin olsun

gidicem dostum geçen cumartesi gittim olaydan bir gün sonra bulamadım.ama yarın olmassa öbür gün gideceğim.sonra da savcılığa bizzat başvurcam.ya çok seviyordum bilgisayarımı yıkıldım ya adam harici diskimi ve dvd çantamı da çaldı ya.2.432 ytl vermiştim laptoba offf offf.
    bu işin peşini bırakmayacağım ama şahsen bana bu acıyı yaşatan herifi bulursam çok kötü olacak.
    son 3 gündür çok strese girdim sınavlar felan bütün çalışmalarım içindeydi gittim sinir krizi geçirdim bileğimdeki toplardamarı patlattım camı kırdım felan of ya bunların öcünü almazmıyım ben ondan.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KOMANDOXXX

kardeş itfaye meydanına kesin bak orda calıntımalar eldeyiştirir benim arkadaş leptap aldı itfaye meydanından calıntıcıktı polis birgün işyerini bastı arkadaşın leptabı aldı cocuk şaşırdı polisi aldı dükana götürdü kurtuldu itfayede polis internete girilirse calıntı notebook ları buluyor haberin olsun

gidicem dostum geçen cumartesi gittim olaydan bir gün sonra bulamadım.ama yarın olmassa öbür gün gideceğim.sonra da savcılığa bizzat başvurcam.ya çok seviyordum bilgisayarımı yıkıldım ya adam harici diskimi ve dvd çantamı da çaldı ya.2.432 ytl vermiştim laptoba offf offf.
    bu işin peşini bırakmayacağım ama şahsen bana bu acıyı yaşatan herifi bulursam çok kötü olacak.
    son 3 gündür çok strese girdim sınavlar felan bütün çalışmalarım içindeydi gittim sinir krizi geçirdim bileğimdeki toplardamarı patlattım camı kırdım felan of ya bunların öcünü almazmıyım ben ondan.

Lucas kardeşim,
    öncelikle sakin ol kendine ne zarar veriyorsun?altı üstü mal senden kıymetli değil!gercekten cok incindiğini anlayabiliyorum,pahalı ve cok kişisel bir malını çalmış serefsiz,ancak sogukkanlı ol...bak bu işin hilesi şu ,peşini bırakmamak !çoğu mal işin peşini bıraktıkları için bulunamamakta ,dediğim gibi polisle birlikte çalış,onlar sana çok yardımcı olacaklar!!kendine zarar da verme lutfen anladıgım kadarıyla bılegını yaralamıssın Allah muhafaza! Daha fazla malıyete sebep olma kardesım ,Allah sabır versın sakın ol,polise bildir gerekıyorsa karakola her gun gıt,bır sekılde mala ulasamasan dahı hırıza ulasırsın ok!

behave yourself frıendly.... yahu dıyelım kı bulamadın bılgısayarını koy g.tne ,gun gelır daha guzelını alırsın..
    polise ,resmi makamlara basvur!!!!

• 
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.