Şimdi Ara

Acer Aspire 5920 Derneği (372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.905
Cevap
33
Favori
930.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

@boldshark 'ın yazdığı eksilere ek olarak lcd nin lcd çerçevesine birleştiği yerde (alt kısımlarda) ayrıklık olabilir.o kısım çok adi duruyor.heran açılabilir havası var.yapıştırma ile o bölümü birleştirmişler sanırım.o yüzden alırken o kısma dikkat edin.çünkü ben de 1-2 mm açıklık var.hatta bazı arkadaşlar da baya bi açıklık olduğunu yazmışlardı bu forumda...

saol arkadaşım uyarı için...

Orjinalden alıntı: byzihh™

quote:

Orjinalden alıntı: Enola

quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

enola kusura bakma ssleri yarına eklerim bi sürü.oyunu bu ara pek oynayabilme fırsatım olmadı.en fazla 1 saat falan oynadım.o oynadığım kısımla ilgili görüşlerimi söylemek gerekirse.yani adamlar süper oyun yapmışlar.türkçe olmasıda ayrı bir olay.verilen görevleri birebir anlayarak yapma şansınız oluyor.ingilizcem fena olmasada çoğu oyunda verilen görevi anlamada(özellikle sesle söylüyorsa) zorluk çekiyordum.bunda direk söylüyor yapıyorsun.ayrıca düşmanın öldürün onu falan demesi beni gülümsetiyo bu oyundan sonra ea türkçe menü seslendirme vs. gibi şeyleri diğer oyunlarada uyarlayacakmış diye okudum.güzel günler bizi bekliyor

Teşekkürler cevap için ya şu mouse pad ve kupa çıkma olayı gerçekmi seninkinde çıktımı bide onu söylersen tam süper olur.

bana gelen ek parçalar... Crysis paketi içinde değil... hızli al.com'un hediyeleri... yanlış anlaşılmasın..

aynı şekilde bizde hızlıal dan alırsak o hediyeler gelirmi?

• T7700lerin bazı sonuçlarda crysis'i high detailde oynattığını gördüm, o/c ileydi galiba. Var mı high detailde fazla teklemeden oynayanınız ?

Orjinalden alıntı: cause_of_death

T7700lerin bazı sonuçlarda crysis'i high detailde oynattığını gördüm, o/c ileydi galiba. Var mı high detailde fazla teklemeden oynayanınız ?

umarım öyledir ..çünkü 10 dakika önce t7700 siparişi verdim hemde crysis topiğindeki arkadaşlarında fikirlerini alarak..sanırım dediğin doğru orda son iki sayfaya bakarsan aynı şeyler konuşuldu ben t7700 ile ilgili sorular sordum..

burada bana yardımcı olan arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum

siparişi buraya bi arkadaşın koyduğu linkten verdim (arka sayfada)..onada böyle bişeye aracı olduğu için ayrıca teşekkür ederim. 1450 dolar + kdv ye ...vade farksız 6 taksit..

umarım hiç bi sorun yaşamam..vallahi bu hafta içinde alacaz dedik bu gün almak zorunda kaldık kampanya yüzünden..

• Hayırlı olsun, çok iyi fırsattan faydalandın güle güle kullanman dileğiyle, görüşlerini özellikle crysis gibi oyunlar hakkında yorumlarını yaparsan sevinirim :).

Hayırlı olsun, çok iyi fırsattan faydalandın güle güle kullanman dileğiyle, görüşlerini özellikle crysis gibi oyunlar hakkında yorumlarını yaparsan sevinirim :).

teşekkür ederim .. biliyorum sende almak istiyodun umarım sen benim aldığımdan daha da ucuzunu bulursun..makina bi gelsin direk oyunu almaya gidicem zaten.. bakalım bizim canavar hakkından gelecek mi crysisin

Orjinalden alıntı: gecomert

quote:

Hayırlı olsun, çok iyi fırsattan faydalandın güle güle kullanman dileğiyle, görüşlerini özellikle crysis gibi oyunlar hakkında yorumlarını yaparsan sevinirim :).

teşekkür ederim .. biliyorum sende almak istiyodun umarım sen benim aldığımdan daha da ucuzunu bulursun..makina bi gelsin direk oyunu almaya gidicem zaten.. bakalım bizim canavar hakkından gelecek mi crysisin

Haftaiçi gidip alma imkanım yoktu zaten konuştum satıcı ile de, buralardan birine gitmiş en azından işte :). 2100 e falan bulsam gitcem alacam büyük ihtimal de aceleye getirmek de istemiyorum doğrusu 2 gündür kafama esti çünkü bu dizüstü işi :). Aslında var dizüstü ama oyun falan hiçbirşey kaldırmıyor içim baydı boş boş takılmaktan en azından oyun oynarım masaüstü yenileyip haftaiçi evde yatıracağıma :).

• doğru söylüyosun umarım istediğin gibi olur...

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dualityshow

beyler benim sorun bütün oyunlarda oluo ama belli bi süre sora.bu uyarı çıkıo ama oyuna devam edebiliorum 5-6 sn bi kararmadan sora.sizce nedir bu ya?

quote:

Vista da Uykuda ve hazırda bekletten sonra problem yaşayan arkadaşlar bu iki yamayı kursunlar....
    sorun çözülüyor....
    Vga ile ilgili sorunlarıda çözüyor deniyor....
    Birden yanıt vermey kesmesi gibi bazı problemlere çözümmüş....

Aldığım sitenin orjinal yazısını vereyim....
    Microsoft, son Windows olan Vista için iki yeni "önemli" etiketini taşıyan yama yayınladı. Hem 32 hem de 64 bit Vista için gelen yamaların detayları SDN'de.

Arada bir ayın on üçü ve Cuma'ya rastlayan yama bildirilerini yaparken korkmuyor değiliz; fakat onlar artık üçüncü hizmet paketi beklenen Windows XP için olduğu için artık bize fazla heyecanlı gelmiyor. Zira Windows XP'yi yamaya yamaya bir hâl olduk. Son gelecek hizmet paketi (service pack) de tahminen işletim sistemi büyüklüğünde olacak. Gelin şimdi Windows Vista için olan yamalara yakından bakalım; bizi ne tür eğlencelerden kurtaracak, görelim.

Öncelikle bu yamaların hem 32 hem de 64 bit Windows Vista işletim sistemlerini şenlendireceğini belirtelim. İki yamanın düzelttiği hatalardan gözümüze takılan birkaç tanesine bakalım:

:: Windows Energy ekran koruyucusu kullanıldığında bellek taşması yaşanması.
    :: Büyük boyutta bir dosya veya dosya yığını taşındığında, taşıma süresinin hesaplanmasının çok uzun sürmesi. Gerçi ufacık dosyaların kopyalanması bile bazen işkenceye dönüşebiliyor; tecrübeyle sabittir.
    :: Bilgisayarı hazırda beklettikten sonra uyandırdığınızda giriş ekranın gelmesinin uzun sürmesi. Windows uyuma, kullanıcına sahip çık.
    :: Bilgisayar masaüstü işlemi yapılırken veya oyun oynanırken aniden tepki vermeyi durdurup ekrandan maviyi vermesi.
    :: Nvidia G80 serisi bir grafik kartı takılı bilgisayarın hayattan umudunu kesmesi.
    :: Netcfgx.dll'ye dayalı bazı yazılımların bu baskıya dayanamayarak son nefeslerini vermeleri.

SDN
    1. yama
    http://support.microsoft.com/?kbid=938194
    buda 2. yama...
    http://support.microsoft.com/?kbid=938979
    şu dorulama uygulamasını es geçmek isteyen arkadaşlar içinde upload ediyorum...

• quote:

arkadaşlar bu makinanın arka kapağını açan var mı?ben bütün vidalarını söktüm ,fakat kapağı bir türlü çıkaramadım.fanlarını temizliycem açamıyorum.fazla kanırtmak istemediğim için sordum.

arka kapakta iki adet gizli vida daha mevcut.. Kapağın ortasında üzerlerinde koruma bandı bulunan siyah noktaları kaldırırsan altında vidaları görebilirsin..

Orjinalden alıntı: RASHARD

recovery manager da diski yazdır dediğin zaman fabrika ayarlarını yükle ve driverları yedekleme seçenekleri var. 2 dvd fabrika yarları için, bir dvd de driverlar için lazım. kendin kolaylıkla yapabiliyorsun, d sürücüsüne de bir şey olmuyordu, yapan arkadaşlar söylemişti, ben daha format atmadım, bilmiyorum o yüzden.
    quote:

Orjinalden alıntı: f@rumdonanim_51

Arkadaşlar bende 2 gün önce aldım bu modeli. Gerç ekten harika bir alet. Fakat recovery konusunda bazı sorunlarım var. Teknosadan aldım. Yetkililer orada kurdu sistemi 1.5 saat falan sürdü. recovery cd leri oluşturacakmısınız dedim, hayır gerek yok dediler. Zaten sistem notbookta çakılı Alt+F10 tuşuyla rahatlıkla fabrika ayarları düzeyinde format atabilirsin bir sorun olmaz dediler. Fakat ben yine bu cd leri hazırlamak istiyorum. Benim öğrenmek istediğim recovery nasıl yapılıyor ve yaptığımız zaman fabrika ayarlarınımı yedekleyecek yoksa benim sisteme yeni yüklediklerimde bu yedeğin içinde olacakmı. Ayrıca fabrika ayarları düzeyinde format olayında D sürücüsüne bir şey olurmu, yani oradaki bilgilerimde sıfırlanırmı. Arkadaşlar birkaç konu altına yazdım bu yazıyı fakat bir sonuç alamadım Allah rızası için bir el atın. Şimdiden teşekkur ederim...

Cevabın için teşekkur ederim arkadaşım fakat biraz daha bilgiye ihtiyacım var. Şöyleki; eRecovery yaptığımız zaman fabrika ayarlarınımı yedekleyecek yoksa benim sisteme yeni yüklediklerimde bu yedeğin içinde olacakmı. Teşekkurler...

• arkadaşlar merhaba bende acer 5920g t7500 lü modeli aldım bir haftadır fakat ekran rengini görüntüsünü beğenmiyorum yazılar silik ve fazla aprlak gözüküyor bugün daha alt bir modelin görüntüsüne baktım çok daha iyiydi acaba hangi ayarı yapamadım çözünrlük ayarlarım en yüksekte yinede beğenmiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • aralın internet sitesiden sipariş verdim ve müşteri hizmetleriyle konuştum ürünün kargoya verildiğini söylediler. ben ilk partinin türkiyede bittiğini ve 2. partinin 30unda stoklara girceğini zannediyodum. nasıl olduğunu anlamadım köşede kıyıda sakladıkları crysisimi yolluyolar acaba

quote:

Orjinalden alıntı: serden

Arkadaşlar,ikinci el ilan bölümüne şöyle bir ilan verdim.Acaba yanlışmı yapıyorum?yani, bir şekilde attan inip eşeğe bineceğim tabiri caizse,çünkü bu fiyata,santarosalı bir laptop herhalde kesinlikle bulamam(Ama bir yandanda, içinin beyaz renk olmasına kıl kaptım, ne yapacağım bilemiyorum)birde benim laptobun üstünde bluetooth resmi olan kısayol düğmesi var,acaba öylesinemi duruyor, benim bildiğim bu modelde bluetooth yok.

http://forum.donanimhaber.com/m_19252278/tm.htm

saygılarımla..

bu bilgisayar tamamen beyaz değil ki
    ayrıca hiçte kötü görünmüyor... bence çok yanlış yapıyorsun...
    şahsen dün Vatan'ın kampanyasından haberim olsaydı.... 2 tane MSİvr330 alacaktım....
    şimdi arkadaşlar kızmasınlar 4920G bu.... hani burası 5920G topiği ya o bakımdan.... bir mahsuru yok değilmi arkadaşlar...

ama arkadaşım buda 5920????? 4920 g değil ki...

• quote:

Orjinalden alıntı: gecomert

10 dakika önce t7700 siparişi verdim

Hayırlı olsun. Menun kalacağını tahmin ediyorum. T7700 işlemcili olanı tercih etmekle, çok doğru bir karar vermişsin

Mekanın, Cennet'in en Mavi'si olsun büyük üstad

• quote:

Orjinalden alıntı: eCoLL

quote:

arkadaşlar bu makinanın arka kapağını açan var mı?ben bütün vidalarını söktüm ,fakat kapağı bir türlü çıkaramadım.fanlarını temizliycem açamıyorum.fazla kanırtmak istemediğim için sordum.

arka kapakta iki adet gizli vida daha mevcut.. Kapağın ortasında üzerlerinde koruma bandı bulunan siyah noktaları kaldırırsan altında vidaları görebilirsin..

sağol.umarım bantlardan dolayı garanti kapsamı dışına çıkmaz.
    XP kullanırken bilgisayar gerçekten uçuyor.Ancak çok büyük bir problemim var oda bilgisayarımda hiç ses olmaması ses sürücülerini doğru bir şekilde tanıtamıyorum bir türlü.Aygıt yöneticisinden ses aygıtlarına baktığımda bilinen ses sürücüleri diyor ve bu aygıtı kullan etkinleştir devre dışı bırak vb. menülerin olması gerektiği yer kapalı duruyor.notebook.gen.tr de anlatıldığına göre pci device i seçip sürücü güncelleştir dememiz gerekiyor.Ancak benbunu yapıp xp driverlarının olduğu yeri göstermeye çalıştığımda bir türlü seçim kısmındaki tamam tuşu aktif olmuyor.Ve şu an zaten pci device diye bir şey gözükmüyor.Sadece bilinenen ses sürücüleri diye bir yer var orada.O da yanlış sürücü olduğu için hiç bir ses duyamıyorum.
    XP de ses sürücüleri olayını halledebilen varsa bir el atarsa sevinirim.
    5720 g sayfasınada yazdım bu soruyu ancak ilgilenen olmadı.Bu başlıkta dah tecrübeli kullanıcılar vaar gibime geliyor o yüzden birde buuraya sorayım dedim.Eğer daha önceki sayfalarda bir çözüm mevcut ise sayfasını söyleyebilirseniz sevinirim çünkü internete çok kısıtlı imkanlarla bağlanabiliyorum ve 130 sayfalık topic i baştan sona kurcalamak için sınırsız bir internet bağlantısı lazım.Yardımcı olacağınızı ümid eder.
    CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDER SAYGILAR SUNARIM.....

• quote:

Orjinalden alıntı: RASHARD

recovery manager da diski yazdır dediğin zaman fabrika ayarlarını yükle ve driverları yedekleme seçenekleri var. 2 dvd fabrika yarları için, bir dvd de driverlar için lazım. kendin kolaylıkla yapabiliyorsun, d sürücüsüne de bir şey olmuyordu, yapan arkadaşlar söylemişti, ben daha format atmadım, bilmiyorum o yüzden.
    quote:

Orjinalden alıntı: f@rumdonanim_51

Arkadaşlar bende 2 gün önce aldım bu modeli. Gerç ekten harika bir alet. Fakat recovery konusunda bazı sorunlarım var. Teknosadan aldım. Yetkililer orada kurdu sistemi 1.5 saat falan sürdü. recovery cd leri oluşturacakmısınız dedim, hayır gerek yok dediler. Zaten sistem notbookta çakılı Alt+F10 tuşuyla rahatlıkla fabrika ayarları düzeyinde format atabilirsin bir sorun olmaz dediler. Fakat ben yine bu cd leri hazırlamak istiyorum. Benim öğrenmek istediğim recovery nasıl yapılıyor ve yaptığımız zaman fabrika ayarlarınımı yedekleyecek yoksa benim sisteme yeni yüklediklerimde bu yedeğin içinde olacakmı. Ayrıca fabrika ayarları düzeyinde format olayında D sürücüsüne bir şey olurmu, yani oradaki bilgilerimde sıfırlanırmı. Arkadaşlar birkaç konu altına yazdım bu yazıyı fakat bir sonuç alamadım Allah rızası için bir el atın. Şimdiden teşekkur ederim...

Bu kısım tamam da...şu gizli part... Alt + F10 kombinasyonuyla, hiç recovery DVD'si kullanmadan, hangi programları yüklemiş veya silmiş olursak olalım, ilk günkü fabrika ayarlarına kesin geri dönebiliyor muyuz (başka bir işletim sistemi kurmadan veya başka bir işletim sistemi kurduktan sonra)?

Mekanın, Cennet'in en Mavi'si olsun büyük üstad

• arkadaşlar bende t7300, 8600gt olan ilk çıkan modelden var, ama wireless'ında bir sorun var galiba. Her saat başı nerdeyse değişiyo süreleri, wireless kopup duruyo gereksiz yere bu sorunu nası halledebilirim???
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.