Şimdi Ara

acer aspire 5810tg ati ekran kartı problemi !!Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  acer aspire 5810tg ati ekran kartı problemi !!Yardım!!

resimde de görüldüğü gibi acerin kendi sitesinden indirdiğim driver bu şekilde hata veriyor. sorunun çözümünde yardımcı olursanız sevinirim.

ekran kartı : ati radeon HD 4330 512mb

şimdiden teşekkürler...

• merhabalar.bende de acer 4810tg var ve ekran kartı 5810tg nin aynısı.vistayı xp ye çevirdim ve sayısız driver indirmeme ragmen aynı hata bende de var.onboard ekran kartını kullanıyorum mecburen( intel ).ama oyunlarda berbat bi performansı var.lutfen yardım edin."Ati Mobility Radeon HD 4330" driverini bulamıyorum.Lütfen yardım edin.2 haftadır bununla uğraşıyorum...buldugum driverlerde de sorun hala devam ediyor.acerin kendi sitesinden indirdim.yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeChNoLoG -- 10 Ocak 2010; 5:16:57 >
  • Arkadaşım bende senin gibi bu sorunu uzun süre yaşadım ve sonunda çareyi vistaya dönmekte buldum.Geçenlerde format attıktan sonra elimde vista cdsi olmadığı için mecburen windows 7 yükledim.Aynı şey xp de işe yara mı bilmiyorum ancak windows 7 de yaradı.
    Ben yaptıklarımı anlatayım sana sende aynen uygula.Umarım sorunun çözülür.
    Öncelikle power smart managerı kurdum.Daha sonra Acerın kendi sitesinden Ati HD4330 un driverını indirdim.
    Onun içinde Bin dosyası var.Ordan 3 tane uygulama var yani setup dosyası.Hepsini sırayla kur.En son setupla birlikte bilgisayarın normal haline dönecektir die umuyorum.Windows 7 yapanlar ise aynı işlemi Bin64 dosyasından yapacaklardır.
    Site adresi bu.İşletim sistemini doğru seçtiğinizden emin olun!!
    http://www.acer.com.tr/acer/service.do;jsessionid=21557BCA30D47DA678C873FF21F6D208.public_a_14a?LanguageISOCtxParam=tr&miu10einu24.current.attN2B2F2EEF=3748&sp=page15e&ctx2.c2att1=26&miu10ekcond13.attN2B2F2EEF=3748&CountryISOCtxParam=TR&ctx1.att21k=1&CRC=3882480514

• merhaba Ati ekran kartını yüklemeden önce pc ye mutlaka winrar kurmanız gerekiyor winrar olmazsa sanırım sürücü dosyalarını zipten çıkaramadığı için kurulum gerçekleşmiyor ben sorunu böyle çözdüm

XP kurmak içinde öncelikle bios ayarlarından hdd modunu AHCI den IDE moduna almanız gerkiyor daha sonrada ekran kartı olarak ATİ kullanmak istiyorsanız yine Bios ayarlarından grafik modunu swich modundan çıkarmanız gerekiyor bahsettiğim bios ayarları alt alta duruyor... kolaygelsin
  • bios ayarından değişmiyor ki o dediğin şey dostum.Benimki direk ati ekran kartını görüyor.
  • bios güncellemesi yaparsan seçebilirsin sanırım
  • yardım lütfen.iki ekran kartı var .swtch yapamıyorum:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP G62 Ekran Kartı Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Yeni Acer Aspire Isınma Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bios unu update edin. updateten sonra bios da mainde switchable vga seçeneği aktif oluyor.
  • arkadsim ben bu sorunu cozdum ...simdi acer aspire 5810tg kullaniyorum o dediyin video kartla ben gta 4 oynuyorum ...eger sorunu cozmek istersen benim mail adresime yaz yardimci olurum (umud085@yahoo.com)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.