acer 5755g marka laptopımı satmak istiyorum. satma amacım kasa alıcam. zaten monitore baglayıp kullanıyordum laptopı masaüstü gibi yani biyerde. laptop görüntüsü ilk haline göre 8/10 elimden geldigince temiz bakmaya çalıştım. ev arkadasım kasasını satmayı düşünüyor maddi imkanlardan ötürü bende kasa almak hep aklımdaydı monitor aldıgımdan beri laptopu satıp onun kasasını almayı planlıyorum
laptop özellikleri :
-intel core i5 2430M 2.4GHz with turbo boost up to 3.0GHz
-NVIDIA GeForce GT630M with 2 GB dedicated VRAM
-15.6'' HD LED LCD
-6 GB DDR3 Memory
-640 GB HDD
-DVD-Super Multi DL drive
-Acer Nplify 802.11 b/g/n
-6-cell Li-ion battery
-HD Webcam
-HDMI
-USB 3.0
-Dolby Advanced Audio
fiyat olarak 1000 tl istiyorum ufak bir pazarlık payı vardır.
ürünü sıfır 1700 tl ye electro worldden almıştım
garantisi 26 şubat itibari ile biticek.
laptopı kendım hiç açmadım garantisi az kaldıgı için servise gönderdim ısınma sorunu var diye fanı değiştirmişler içini temizlemişler. 1 ay oldu geleli ve şuan hiçbir şekilde ısınma sorunu yoktur. arka kapadında bandrol vardır çıkarılması durumunda garanti dışı kalır diye hala duruyor. servis dışında hiç açılmadı. ısınma problemide büyük ihtimal içini temizlemedigimdendir yaklasık 20 21 ay kadar kullandım açmadan.
referans olarak istanbul vatan computerda çalışan abim var. istanbuldan alıcı çıkarsa ona yollucam laptopu onunla elden alış verişi yapabiliriz. şuan balıkesirdeyım ayın 23une kadar 23unde bolu geçicem.
istanbul balıkesir ve boludan elden olabilir.
önceliğim nakit ama kasa ile takas olabilir.
buradan mesaj atabilirsiniz konuşuruz isteyene telefon numarası açık adres verebilirim hiç sıkıntı değil