Şimdi Ara

Acer Aspire 5742G donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, foruma bu sorun yüzünden yeni katıldım, herkese iyi forumlar şimdiden.

    Acer 5742G model laptopum son 1 2 aydir donma sorunu yapmaya başladı. Donma detayını anlatırsam ki şöyle; kullanırken (bazen 5 6 saat kullandıktan sonra, bazense tüm gece kapalı durup yeni açtiğımda, ısınma sorunu olmayabilir yani) bir anda ekran donuyor tuşlar ve mouse kilitleniyor, sadece acma tusuyla kapatabiliyorum, kapat ac yapinca da bilgisayar açılıyor, açılış ekranında sıkıntı yok ancak mouse oynatamiyorsunuz ve tuslar calışmıyor.

    Daha önce yine acer markasıyla ayni sorunu yasamis kisilerin konularini yine forumda gordum ancak kafamdaki soru isareti şu;

    Yaklaşık 1 ay önce bu donma sorununu 1 2 hafta kadar yine yasadim,tam artik bu laptop cop yenisini alacaktim dedigim gun donma sorunu kesildi ve 1 ay boyunca sorunsuz kullandim. Sorunu cozmek icin bir islem yapmamama ragmen kendiliginden cozuldu yani. Son olarakta 3 4 gun once yine ayni sorunu yasadim yine kendiliginden cozuldu ve 3 4 gun boyunca sikintisiz kullandim. Sorun donanimda olsa bile kendiliginden duzelme sansi var midir? Cevaplar icin simdiden tesekkur ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.