Şimdi Ara

Acer Aspire 5742 Z SATILIK&TAKASLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
11.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DAHA 2 AYLIKTIR. 1 haftadan AZ KULLANILMIS, BATARYASI HIC KULLANILMAMISTIR.. 22AY DAHA GARANTISI DEVAM ETMEKTEDIR. NAKIT IHTIYACI ICIN ACIL SATILIKTIR

TAKAS TEMIZ LAPTOP+PARA OLABILIR NAKİT FİYATI 800'DÜR TAKASA GİRERSE 900 (kimse kusura bakmasın fiyat öldürmek isteyen o kadar çok kişi varki)
    BURSA ICI ELDEN TESLIM EDILIR
    BAŞKA SEHIRE;
    FATURASI VE KUTUSUYLA GÖNDERİLECEKTİR. ALANA SİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

AYRICA 19 TL'ye aldıgım mause hediyemdir

Marka Acer
    İşlemci Core 2 Duo
    RAM 2 GB
    Ekran Kartı 1 GB
    Kapasite 250 GB HDD
    Ekran Boyutu 15.6 ''
    Ağırlık 2 - 2,4 kg
    Garanti Var

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackb3ry -- 24 Ekim 2011; 22:14:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• arkadaşı yanlış anlama ama kipa da 799 a i3 3gb ddr3 ram 512 nvidia ekran kartlı laptop var sıfır ayrıca 899 a i3 5470 li samsung var bence fiyatta düzeltme yapın lütfen yorumumu yanlış algılamayınız saygılar
  • estgf hocam neden yanlış anlıyayım saygı duyarım yanlız ram dediğin nedir ki ver 20 30tl 4e cıkar ayrıca ekran kartı 1lik. bana zaten 1080 liraya mal oldu 800bence 4-5 günlük makina için uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackb3ry -- 28 Temmuz 2011; 1:48:07 >

• carrefourda asus i3 makina harici ekran kartı ati 7350 1 gb 800 lira ve taksitle dostum gerisini sen düşün
  • Siz maliyetini 1080 diye hesaplamışsınız ama telekom kampanyayla beraber internet bağlantı hizmeti de veriyordu.. Siz de sattığınız kişiye 3 yıl internet verecekmisiniz :)
  • Telekom babasının hayrınamı veriyor hocam. bilgisayarı almak için 12 aylık vın sözleşmesi imzalıyorsun benim zaten sınırsız internetim var 1GB'lık aylık vın ki en düşüğü buydu 9TL.. 9*12 hesapla istersen. bunu ben ödiyecem alacak arkadaş değil dikkatini çekerim.

• P.M.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erden4444 -- 13 Ağustos 2011; 2:03:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer, Aspire One AO532h yardım ?
    15 yıl önce açıldı
    SATILIK ACER ASPIRE 6530G
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O degilde o mause heryerde 5 liraya satılıyor, sen nasıl 19 tl verdin cok merak edıyorum ustad :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_BlasterR

O degilde o mause heryerde 5 liraya satılıyor, sen nasıl 19 tl verdin cok merak edıyorum ustad :))

VALLAHI TEKNOSADAN 19.00A ALDIM FISI BILE DURUYOR

• Teknosa dan 19,90 a logitech kablosuz aldım m180 modelini
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

Teknosa dan 19,90 a logitech kablosuz aldım m180 modelini

sağol su serptin yüreğime

• quote:

Orijinalden alıntı: 16gardiyan16

quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

Teknosa dan 19,90 a logitech kablosuz aldım m180 modelini

sağol su serptin yüreğime

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanerce

arkadaşı yanlış anlama ama kipa da 799 a i3 3gb ddr3 ram 512 nvidia ekran kartlı laptop var sıfır ayrıca 899 a i3 5470 li samsung var bence fiyatta düzeltme yapın lütfen yorumumu yanlış algılamayınız saygılar

Hangi modeller onlar ? Bir link verebilir misiniz ben de bakmak isterim , tşk ettim
  • Electro World de dün şu verdiğim linkteki ürünü 999 liraya aldık indirimdehttp://www.electroworld.com.tr/urunler/acer-as5552g-n954g50-dzustu-bilgisayar.aspx
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romantik83 -- 3 Ekim 2011; 1:55:20 >
  • PM
  • Çok satış baltalayan var kim nereden istiyorsa oradan alır ve isteyen istediği fiyata malını satar... birde adama vallahi ettiriyorsunuz 19 liralık şey için yazık...
  • 2. ELDE BİR ÜRÜNÜN FİYATI SIFIR FİYATININ YAKLAŞIK %20 AŞAĞISIDIR bu ürünün sıfır fiyatı neadar dışarıda sizin aldığınız fiyat size maliyeti olan fiyat önem arzetmez kanaatindeyim dışardaki sıfır fiyatının üstünden düşün sonuçta garantili ürün ona göre fiyatı söylersiniz bence tabi burada baltacılar çok orasıda ayrı ürünün 15 günlük olması bir artıdır faturası garantisi olması artıdır bunları hesaba katmak lazım
  • bahsedilen firmalardaki günlük mağazaya müşteri çekmek için stok olmayan kampanyalardır.699-799TL gibi rakamlara sürekli insert ürünleri vardır.Yeni nesil i3-i5-i7 CPU lar hariç ürünlerin çogu yaşam ömürünü tamamlamış üretimi olmayan ürünlerdir.Yorumlardan bağımsız olarak belirtmek istedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.