bilgisayarım ekimde 2. yılını dolduracak geçen sene eylül civarı bir fan temizliği yaptırtmıştım fakat şimdi tekrar ısınmalar başladı bende fanı bu sefer kendim temizlemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum birisi anlatabilse güzel olurdu çünkü arkadaki tüm vidaları çıkarttığım halde bilgisayar açılmıyor gizli bir vida yeri mi var anlamış değilim bu konuda birisi bana yardımcı olabilirse sevinirim.
Bilen biri anlatırsa güzel olur arkadaşlar bende kendim temizlemeyi düşünüyorum.
bilgisayarım ekimde 2. yılını dolduracak geçen sene eylül civarı bir fan temizliği yaptırtmıştım fakat şimdi tekrar ısınmalar başladı bende fanı bu sefer kendim temizlemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum birisi anlatabilse güzel olurdu çünkü arkadaki tüm vidaları çıkarttığım halde bilgisayar açılmıyor gizli bir vida yeri mi var anlamış değilim bu konuda birisi bana yardımcı olabilirse sevinirim.
Bilen biri anlatırsa güzel olur arkadaşlar bende kendim temizlemeyi düşünüyorum.
Arkadaşlar şimdi bendeki 320GB'lik hard disk bana yetmiyor 500 yada 1000 gb'lik bir hard disk bakıyorum. Nasıl özelliklere sahip olmalı bu sata 2 sata3 olayı nasıl oluyor laptop teknolojilerinden pek haberim yok bana bir yardımcı olabilir misiniz? Birde 7200rpm'lik disk alsam uyum sorunu falan yaşar mıyım ne gibi dezavantajları olur?
arkadaşlar birşey soracağım bizim bu bilgisayarların ekran kartı değişebiliyor mu? acer 5741g 334g50mn
Arkadaşlar genel olarak çok memnunum. Garantisi yeni doldu. Fanını ısınma nedeniyle temizletmek istyorum. Aslında kendim temizleyeceğim ama zorlanırım gibi geliyor. Tavisiye edeceğiniz bir yer var mı. İstanbul Avrupa yakası.
quote:
Orijinalden alıntı: alaattin
Arkadaşlar genel olarak çok memnunum. Garantisi yeni doldu. Fanını ısınma nedeniyle temizletmek istyorum. Aslında kendim temizleyeceğim ama zorlanırım gibi geliyor. Tavisiye edeceğiniz bir yer var mı. İstanbul Avrupa yakası.
Fan temizliği konusunu ertelememeni tavsiye ederim, bu konuda 5741G çok hassas. Kapanmalar başladığı an önlemini alman lazım ısınmanın sebeblerinden biride fanıın alttan hava almamasıdır, kullanığın yere bağlı fanın hava almasına dikkat et bir masanın üstünde bile kullanıyorsan yine yeterli olamıyabiliyor bazı durumlarda.. Fan temizliğine gelicek olursak sana bir Acer yetkili servisinden temizliği yaptırmanı tavsiye ederim. Çünkü gerçekten açması ne dert dizüstü bilgisayarlarından biri.. Bunun yanında termal macun değişikliği yapıcaksanda yien yetkili servisi tavsiye ederim, gerek ücret ile hallederler. 50 TL yeterli olur tüm herşey için.
Aşağı ok tuşu bozuldu benim laptopta . Arada basıyor arada basmıyor . Bunun için komple klavye mi değişmesi gerekir ?
YARDIMM LÜTFEN !!!! Acer Aspire 5741G - İntel Core i3 processor 330M 2.13 ghz - Nvidia GeForce GT 320M - 4 gb ram laptopa recovery den format attım butun drıverler otomatık yuklendı fakat wireless yüklenmiyor. Acer driver sitesinden bu modelın 2 wireless driverinide denedim fakat yinede çözüm olmadı. Anlayan varsa yardımcı olsun lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurts53
YARDIMM LÜTFEN !!!! Acer Aspire 5741G - İntel Core i3 processor 330M 2.13 ghz - Nvidia GeForce GT 320M - 4 gb ram laptopa recovery den format attım butun drıverler otomatık yuklendı fakat wireless yüklenmiyor. Acer driver sitesinden bu modelın 2 wireless driverinide denedim fakat yinede çözüm olmadı. Anlayan varsa yardımcı olsun lütfen.
fn+f3 e bastığında bişi çıkmıyor mu
quote:
Orijinalden alıntı: dj batuhan
Arkadaşlar şimdi bendeki 320GB'lik hard disk bana yetmiyor 500 yada 1000 gb'lik bir hard disk bakıyorum. Nasıl özelliklere sahip olmalı bu sata 2 sata3 olayı nasıl oluyor laptop teknolojilerinden pek haberim yok bana bir yardımcı olabilir misiniz? Birde 7200rpm'lik disk alsam uyum sorunu falan yaşar mıyım ne gibi dezavantajları olur?
http://www.hiperucuz.com/pinfo.asp?pid=82005 bu ürünü aldım 500GB + 32GB da SSD var üzerinde,7200rpm hızıyla çalışıyor. Bilgisayarımda gözle görülür bir hızlanma meydana geldi. Bu arada üzerindeki 1 GB ram'i de 4 GB ram ile değiştirince 6 GB ram'im oldu.
Merhaba arkadşlar bir sorunum var 5741g kullanıcısıyım laptop 10 dk çalışıyor elektirik gider gibi kapanıyor fan hiç susmuyor sürekli çalışıyor yanlız diceksinizki ısınıp kapanıyor kesinlikle ısınma problemi yok buz qibi şekilde kapanıyor fan hızı hiç deyişmiyor sanki takılı kalmış bios üzerinde sıfırlama yapıp f10 tuşuyla tekrar kaydetip başlatmak istedğimde bios kitlenip öylece kalıyor leptabı açtımda normal kapat komutuyla kapatıyorum windows kapanıyor ama laptop ışıkları yanıyor vaziyette elektirikten kesilmiyor devam ediyor güç düğmesinden kapatıyorrum bu sorunuma yardımcı olacak arkadaşlardan hemen cevap bekliyorum teşkkürler ayrıca garantimde bitti sap gibi kaldım ortada lütfen yardımcı arkadaşlar arıyorum
Mesajımı dikkatle okumanızı rica ediyorum çünkü ÖNEMLİ.
Dün Saturn MarmaraPark'tan Acer V3-571G laptop alındı. Kurulum yaptırılmadı aciliyet dolayısıyla. Fakat eve gelindiğinde laptop açıldığında kullanıcı adı ve parola istiyor. Aceri aradım e-posta adresi gir dediler olmadı bir çok şey denedim ama olmadı. Teşhir ürünü de değil neden böyle oldu anlamadım. Acil yardım istiyorum laptopu kullanamıyorum.
yardımcı arkadaş yokmu bana yanıt verebilecek birtek benim başımamı qeldi bu olay kimse böyle bişey yaşamadımı
Ben alalı da 2 yıl oldu artık fazla ısınıyor açan varmı hiç yada temizletmeye kalksam kaç para tutar
quote:
Orijinalden alıntı: tylerdurden10
Ben alalı da 2 yıl oldu artık fazla ısınıyor açan varmı hiç yada temizletmeye kalksam kaç para tutar
aynen benimde 2 yıl oldu çook ısınmaya başladı içini komple açtım ama o kadar da toz yoktu ne kadar tutar bi fikrim yok
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa187
quote:
aynen benimde 2 yıl oldu çook ısınmaya başladı içini komple açtım ama o kadar da toz yoktu ne kadar tutar bi fikrim yok
Termal macun falan bitmiştir o kadar toz yoksa baktınmı ona
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa187
quote:
Termal macun falan bitmiştir o kadar toz yoksa baktınmı ona
pek incelemedim ama termal macununu değiştrcem artık çook ısınmaya başladı çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: alimaruf
bu acer 5741 ve 45 serisi w8 destekemiyor nası yükleme yapabilirizbilen varsa yardım etsin.
Merhaba ben win 8 uygunluk programıyla çalıştırdığımda destekliyor gösteriyor driverlar win 7 ile aynı bir sorun yok. Crackli uygulamayı denemedim ama o da aynı şekilde oluyordur.
quote:
Bulunduğun il verdiğin teknik servis ve yapılacaklara göre değişir
Termal Macun + Fan ve kasa temizliği : 30-70 TL arasında
Termal Macun + Fan Kasa Temizliği + Sistem Bakımı + Sistem güncellemeri : 50-80 TL
aradında değişebilir ama yaklaşıık fiyatlar bunlar