Şimdi Ara

Acer Aspire 5741G kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.083
Cevap
9
Favori
123.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu laptop kullanıcılar ile bu başlık altında toplanalım lütfen.ben bu cihazı yeni aldım.başka alan var mı acaba?

    Ben ekran kartının en son güncel sürümünü bulamadım.NVIDIA nın sitesinde mevcut degil.GT320M



  • bu ürünü kullanan kimse yok mu arkadaşlar?
  • Geçen hafta vatanın kampanyasından satın aldım memnunum cihazdan. Bir tek blutot olayını çözemedim.
  • bende memnunum üründen.dış görünüşünü çok şık yapmışlar.diğer acerlar gibi degil.bluetooth var merak etme. Fn + F3 yaparak açıcaksın;)
  • ben de aldım da fan olayı biraz rahatsız tti beni. ısınma değil fan. yani demek istediğim şu eskiden samsung vardı bende düşüüüüüüüüüüüüüük devirde genelde çalışırdı fan sesini zor duyardın. bu acerda şöyle bir durum var. fanı tamamen kapatıyor. sonra ısı belli seviyeye gelince açıyor sonra yine tamamen kapatıyor sonra yine çalışıyor. bir sessizlik bir ses bir sessizlik bir ses. daha çok dikkat çekiyor batıyor. daha düşük devirde daha az sesle hep çalışsa daha iyi olacak valla. yok mu acaba bunun bir ayarı bişeyi
  • bende de böyle çalışıyor.işlemciye yüklendiğin an fan devreye giriyor sonra kesiliyor.bios sürümü güncellendikçe bu olay ortadan kalkar diye tahmin ediyorum.bir sıkıntı daha var.GT 320M ekran kartı driver sürümü 188.86 nvidia sitesinde 197.16 driver var ama gt 320m kabul etmiyor o driver ı.eski sürümü kullanmak zorundayız yenisi çıkana kadar
  • gt320'nin oyun performanslarını yazabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guitarhero

    gt320'nin oyun performanslarını yazabilir misiniz?


    driver ı eski olduğu için birşey söyleyemem.nvidia 197.16 sürümünü neden gt320m için yapmamş onuda anlamış değilim
  • Bende 2 haftadır kullanıyorum bu multimedya canavarini hızı , kalitesi , sesi herseyi bence gayet yeterli ve kuvvetli.
    Fan olayına gelince ben kendimi riske atmadan direk notebook ile birlikte thermaltake notebook soğutucu aldım onun ile birlikte kullanıyorum. Cogu yerde bluetooth yok denmiş ama var. Oyun yüklediniz mı arkadaslar 1 GB ekran kartı var bence her oyunu kaldırır ama notebook larda guvenemiyorum??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: endericca

    1 GB ekran kartı var bence her oyunu kaldırır ama notebook larda guvenemiyorum??


    ekran kartını ram miktarına bakarak sınıflandırmak doğru değildir.

    quote:

    Orijinalden alıntı: guitarhero

    gt320'nin oyun performanslarını yazabilir misiniz?


    http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-320M.25099.0.html
    tam incelemesi çıkmamış ama sağdaki listedeki sırası az çok belli.civarındaki modellerle karşılaştırabilirsin




  • çok "oyun kartı" sayılma gt 320m. 5500 civarı puan alıyor 3dmark06dan. yani normal oyun ihtiyacını rahat rhat karşılar ama öyle hd 5650 gibi bişy beklemek yanlış olur
  • gt320 m 'nin nvidia sitesinde driver ı yok.cok sacma olmus nvidia nın yaptıgı.madem güncel drıver cıkarmıcaksn nıe bu model ekran karıtını yaptn ki?
  • 500gb 5400 rpm hdd olan arkadaşlar sıfır jelatininde garantili 320 gb wd scorpia black 7200 le kafa kafaya değişirim
    http://forum.donanimhaber.com/m_39166780/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39166780
  • Arkadaşlar bende bugün vatanda bu bilgisayarı inceleme fırsatı buldum kasa olarak tasarımı gerçekten hoş olmuş, hatta dıştan macbook u bile andırıyo :)) Kilosu falan da 15.6 bir pc ye göre gayet iyi geldi bana, elime alıp taşıdım. Puan olarak da 5.7 almış ki oda ekran kartı idi, diğer puanları 6 nın üzerinde idi. Ayrıca touchpad e de multitouch özelliği eklemişler gayet hoş olmuş, masa üstünde iken touchpade dokunup iki parmağımı birbirinden uzklaştırdım masa üstü simgeleri büyüdü :)) Ben alan arkadaşlara pil ömrünü sormak istiyorum, acaba şarjı ne kadar gidiyor ortalama bir kullanımda ?? Pili ekonomiik moda alınca performans şarj süresi nasıl değişiyor acaba ??
  • bende 5731g bugün aldım ancak ekran kartı ati HD 5470 muhtemelen mediamarkt a özel ürün ürettiler :)
  • Geçtiğimiz hafta aldım bu ürünü. Şimdiye kadar bir sorun çıkarmadı. Uzun süreler çalıştığım zamanlarda fanı biraz çok çalışıyor sanki ama ısınma problemi yok. İnşallah ileride de sorunsuz kullaabilirim.
    Performans olarak beni tatmin etti diyebilirim. Çok öyle üst düzey bir alet almayı düşünmeyenler için Fiyat/Performans bakımından tavsiye ederim arkadaşlar..

    NOT: Klube benide katın
  • ewet fiyat performans oranı çok iyi bu laptoplarda oyun olarak da harika bir laptop ben asassins creed 2 yi bitirdim tık demiyor 10 saat durmadan oyun oynadım ama kasma takılma hiç bi sorun olmadı.1.500 liraya alabileceginiz en iyi lapop budur !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DARK_KRAL

    ewet fiyat performans oranı çok iyi bu laptoplarda oyun olarak da harika bir laptop ben asassins creed 2 yi bitirdim tık demiyor 10 saat durmadan oyun oynadım ama kasma takılma hiç bi sorun olmadı.1.500 liraya alabileceginiz en iyi lapop budur !


    hayır değildir i5+5650li acer 5740g modeli 1350tl bimekste.performans olarak daha iyi.iyi'den kastınız tasarım değilse tabi
  • Arkadaslar konu biraz sessiz kaldi. Yok mu bu bilgisayarı alipta fikirlerini beyan edecek arkadaslar. Almayı düsünen arkadaşlara da yol gösterici olur ( benim gibi :-) ) acaba daha yeni olduğundan dolayi mi yorumlar bu kadar az?
  • Arkadaşlar ben de 23 nisanda aldım makineyi , şu ana kadar bir problem yok . Sadece Bluetooth unu bulamamıştım.Onu da sağolsun arkadaş açıklamış . Yalnız bişeyi merak ettim ben bunu istanbul bilişimin sitesinde (makinemin altında yazan kodlusunu) yani

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/Aspire_AS5741G-434G50MN-Acer-D%C3%BCnyas%C4%B1,17248.html

    bunu ATI Mobility Radeon HD 5650 (1 GB.Paylaşımsız)Ekran Kartı olarak görüyorum lakin benim makine
    1 GB Nvidia GT320M Harici Ekran Kartlı modeli . Sanırım bir bilgi karışıklığı var internette .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1mart -- 26 Nisan 2010; 13:34:57 >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.